- 6 Aralık 2010
- 2.958
- 2.041
- 398
- 30
- Konu Sahibi cheryblossommm
22 oldum kızlar bu arada hehe sanki çok büyümüş gibi.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
...22 oldum kızlar bu arada hehe sanki çok büyümüş gibi.
ben hala biçare.yok canım .açılamadım zaten 2 kez denedik .bidaha cesaret edemiyorum.çocukla görüşmeye devam ettikçe kendimi suçlu hissediyorum aileme karşı.ondan da ayrılamam.vallahi yoruldum artık.dua et bana...çare bulaadinmi ? hâlâ ayni kafdalarmi ?
kelin merhemi olsa kendi basina surerdi demisler. benim sevdigimide ailem istemedi ilk basta. sonra nisanlandik ve sonuç... ayriyiz. cunku sevdigim dedim kisi, adam bile diyemiyorum yani dusun, bana sevgimize sahip çikamadi.ben hala biçare.yok canım .açılamadım zaten 2 kez denedik .bidaha cesaret edemiyorum.çocukla görüşmeye devam ettikçe kendimi suçlu hissediyorum aileme karşı.ondan da ayrılamam.vallahi yoruldum artık.dua et bana...
neden istemedi?kelin merhemi olsa kendi basina surerdi demisler. benim sevdigimide ailem istemedi ilk basta. sonra nisanlandik ve sonuç... ayriyiz. cunku sevdigim dedim kisi, adam bile diyemiyorum yani dusun, bana sevgimize sahip çikamadi.
sende sevdigine soyle gelsin aileni o ikna etsin.
maddi durumu iyi degil cimriler dediler ayni senin ailenin dedigi gibi babasi boyle annesi boyle falan dediler. bende olsun ben seviyorum dedim. zaten sevdigim kiside çalismiyodu. çalisirsa yilda bi iki ay yani o kadar. ondan olmaz dediler.neden istemedi?
bi tanımaya bile çalışmadılar.Herzaman değil ama anne baba ne derse haklı çıkıyorlar.
Belkide bizim göremediğimiz şeyleri yaş ve tecrübelerinden dolayı daha ayrıntılı görebiliyorlar
Evlenip ilerde mutsuz olursan ''biz sana söylemiştik '' derler ama inan seni annen ve babandan fazla düşünen kimse olmaz çünkü yaşın kaç olursa olsun sen herzaman onların küçük kızısın![]()
çalışmadan ev nasıl geçinecekti.haklılar sanki burda.maddi durumu iyi degil cimriler dediler ayni senin ailenin dedigi gibi babasi boyle annesi boyle falan dediler. bende olsun ben seviyorum dedim. zaten sevdigim kiside çalismiyodu. çalisirsa yilda bi iki ay yani o kadar. ondan olmaz dediler.
zaten sevdigimde benim çalismami istemedi kiskançlik yapti bilmem biseyler oldu iste. sonrada aileler tartisinca bizde tartistik. o da banada sevgimizede sahip çikamadi. 8 ay bitti 9 aya girdik ayriyiz
haklilardi evet. ben körlük ettim goremedim isteçalışmadan ev nasıl geçinecekti.haklılar sanki burda.
O zaman oturup düşüneceksin annenin ve babanın fikirlerini.bi tanımaya bile çalışmadılar.
aynen.olan arada kalan bana oluyor.niyetim kötü değil kaçmam asla.ama kimse üzülmesin ben evimden çıkarken mutlu olsun istiyorum herkes.ortada çok da karşı çıkılası bi durumda yok.tek sorun damat adayının işinin markette olması.aslında emek veriyor.yükseliyor dediklerini yapıyor ve dünya iyisi anlayışlı bi sevdiceğim var.pişman olmayacağımı biliyorum.bi kerede silip atmak kolay değil yürek yangın yeri. ortayı bulmak lazım
senin yürektemi yangin yeri. hosgeldin aramiza.bi kerede silip atmak kolay değil yürek yangın yeri. ortayı bulmak lazım
tanımadan fikir sahibi oldular.fikirleri ne derece sağlıklıdır.önyargı hepsiO zaman oturup düşüneceksin annenin ve babanın fikirlerini.
Sevgilinin artı ve eksilerini tartacaksın ,hangisi ağır geliyor ona bakacaksın.
Kimbilir belki de gerçekten haklılardır!!!
Allah cezamızı vermiş işte.:))senin yürektemi yangin yeri. hosgeldin aramiza.
Hiç mi aynı ortama girmediler?tanımadan fikir sahibi oldular.fikirleri ne derece sağlıklıdır.önyargı hepsi
aynen oyleAllah cezamızı vermiş işte.:))