Aileniz mi eşiniz mi ?

benim eşimde allah için ailemle hep iyi anlaştı geçindi ...dedikodu yapmadı haklarında konuşmadı...yalnız şu var benim genel tespitim kız aileleri kızlarının başı ağrımasın diye daha hoşgörülü oluyolar damatlara karşı...benim ailem eşimi ikide bir eleştirip yerli yersiz konuşmamıştır...eşim mi ailem mi denildiğinde ise 15 yıllık bir evliliğimiz var şimdiye kadar böyle bir konuda düşünmek zorunda olmadım ama iş oraya dayanırsa tabiki eşim derim :kahve:

Ben eşimle hiç böyle birşey yaşamadım...kaydirigubbakcemile5
Ailem hiçbirzaman hiçbirsıkıntı yaşatmadı bizi huzuzrsuz etmedihihoyyyt
ama böyle birşey yaşamış olsam asla ayırım yapmam.
Kim haksızsa o kişiye gerekeni yaparım....:delphin:

benim ailemede gelen damatlar çok şanslı ,kızlarından çok damatlarını tutarlar.şimdiye kadar ne benim eşimle nede diğer damatlarla bi sorun yaşamadılar,çok iyi anlaşırlar..eşimde çok sever ailemi zaten..:1hug:
tabi bir sorun olursada kim haklıysa söylemek lazım güzel bir şekilde,kimseyi kırmadan...a.s.

sadece ailemin değil tüm sülalemin eşimle , eşimin de onlarla iyi olmasına çok sinir oluyorumkötükedihüso ve bu benim önümü kesiyorÇok üzgünüm çoook eşim benim taraf için hep iyi hep iyi söyleyince ve iyi olunca bende eşimin karşısına geçip kötü olan bişi de bu böyle şu şöyle diyemiyorum:teytey: ama eğer ki Allah korusun tabi bi gün böyle tatsız bişey olursa haklı kimse onun yanında olurum sonuçta eşimde ailem artık ayrı gayrı yapmak aip olur:lepi:şakkıdı

bende eşimle 8 yıl flört ettim yani ailemi cocuklugundan beri tanıor bu konuda cok sanslıyım cocukken birlikten büyüdük sayılır lise arkadasım bizim eve cok sık geliordu allahtan babamda annemde cok modern görüşlüler onlar hep anlayışlı oldular benim eşim cok vefalı cıktı ailemi gercekten kendi ailesinden ayırmıyor ablamlarıda kendi ablalarıymıs gibi ayırt etmiyor ama ben mesela onun abisiyle o bağı kuramadım kurmamda mümkün deil ( eltim sağolsun kötükedihüso )
hiç ailem hakkında kötü bişe demez bazen kızlar hakkında konusuruz cok özenle konusur ve derki ben onları ablam gibi görüp cok sevdiğim için iyilikleri için konusuyorum der
ayyyy canım kocam benimmmm ben cok dırdırcıyımm bazen ömrümü yedin dioo dogru diyo sanırım :delphin:
bende aynı sekilde ailem hatalı olsun kocamın yanında olurum doğanın kanunu bu olsa gerek benim ailem o artk esim ve ben çekirdek aileyizz

benim kocamda çok sever ailemi ama biz kadınların iki tarafı idare etmesinden kaynaklanıyo bence,ben anneme söylerim eşim şundan şundan hoşlanmıyo diye annem uyar,ama eşim söylese annesine kadın alınır kırılır oda pek bişe söyleyemez kız anaları daha bi anlayışlı oluyo be yav.........................

Biz malesef bayanlar olarak çeneci tipleriz
ağaçkakan gibi her konuda kocalarımızın başının etini yiyoruz
ama onlar öyle değiller bizi üzmemek adına eee tabi yapıları itibariyle de çoook aşikar birşey olmadığı sürece bişey söylemezler bayanlara

ben zaman zaman kötulemek değilde olumsuz yorum yaptım.ama artık konusuyorum eşim ailem için olumsuz konusmadı sadece abim konusunda olumsuz yorum yapmıstır.ama ben artık yorum yapmıyorum ailesi için.çenemi boşa yormama gerek yok ben nedersem diyim ailesini atacak değil.eşimde ne derse desin bende atmam.ama o olumsuz bişe dese savunmayada geçmem.eşim kötu dedi diye kötumu olacak ne düşünürse düşünsün sanırım savunma yapmadığım için konusmuyor birazda.aileler hiç konusulmuyor artık.eşim zaman zaman ailesinden aykınır ben savunurum.ailen o senin diye.atmasınıda istemem acıkcası.

sevgi hakedilir diye düşünüyorum
ailem eşimi kendi evlatları gibi sever,onu hiç damat olarak görmediler...gittiğimiz zaman annem benden çok eşime sarılır bazen yeter demişliğim bile oluyor...
7 yıldır birliktelikte ailem bize geldiğinde yada bizim onlara gittiğimizde, eşim daha bacak bacak üstüne atıp oturmamıştır.
eşimin onlara saygısından dolayı sevgileri büyük,sevgiyi gördüğü için eşimde aileme karşı düşkün...dolayısıylada çok şükür arada kalacak bi durum yaşamadım şimdiye kadar...
görümcem kayınvalidem falan yok yaşlı bir kayınpederim var sadece.hayatında hiç ilgi görmemiş babası bende onu kıyamam sana ben diye sevdiğim için oğlundan fazla beni tutar...

Hosuna gitmeyen yada elestiri olarak degilde, mesela annemden sicaklik goremiyordu basta (annem istemiyordu cunku) zoruna giderdi, içlenirdi çok.
ama simdi iyiler çok sukur.
ha olurda bi sorun olursa, ailemi yada esimi tutarim diye birsey yok
haklidan dogrudan tarafi olurum
ama ben sahsen ailesini zerre kadar sevmem ama hiç de konusmam
kotulemem de...
Kimse aileyi kotulemesin, kimsede ailesine kotu soz soylettirmez.
sevmesek de içimizde olsun.

cok şükür hiç öyle arada kalmadım
ben aileme ne kadar düşkünsen eşim benim aileme daha düşkündür
bu konuda hakkını yiyemem :asigim:

daha 3 aylık evliyim.11 ay nişanlılık dönemi yaşadım ve bir kere bile benim ailemden sorun çıkmadı çıksaydıda kim haklıysa onun tarafından olurdum ;) ve eşimin ailesinden sorun çıktığı zamanda eşimin haklı olan taraftan olmasını beklerimki oluyo sıkıosa olmasın :P :D

kesinlikle dile getirir bende yorum yapar ona yardımcı olmaya çalışırım herşey karşılıklı neticede aynı durum banada olduğunda eşimde aynısını yapar.
Onu seviyorum=)

ailemle eşim arasında öyle arada kalacağım şekilde sorunlar olmadı şükürr:Saruboceq:
eşim ailemi çok sever ve sayar,benden daha çok söyler...
bu konuda hakkını yiyeyem....
ama öyle bir durum olsa haklı kimse onun yanında olurum...
çifte standart,kayırma olmaz bendeee:1closedeyes:

demez mi
onun yüzünden neler çektim
hala bile çekiyorum ya neyse annem çok karışıyomuş herşeye
yok dayım şöyleymiş yengem şöyleymiş babam şöyleymiş
yani bir kardeşime laf yok niyeyse
bende artık 2 haftada bir gitmeye başladım ama annem gelcek bayramdan sonra oğluma bakmaya seyredin siz sorunları
işte o zaman kopartacam dananın kuyruğunu
annemi atamam ama seni atarım dicem görecek kız kardeşi yanımızda uzun zamandır melek benim adam şimdilik kötü düşünüp canımı sıkmak istemiyorum hayırlısı artık
baktım o benim aileme karşı böle bende başladım onun ailesine çamur atmaya o ii olunca bende iiyim o kötü olursa bende olcamm yaşasın kötülükkk

benim eşim bu güne kadar ağızını açıpta bir kelime bile dememiştir ailemle ilgili hepte onlar için iyi konuşur gelmediklerinde neden gelmiyorlar diye kızar ama bende onun ailesiyle ilgili yorum yapmam vede savunurum herşey karşılıklı diye düşünüyorum bence yüzgöz olmayada gerek yok bence ailelerde araya bence mesafe koymalılar gelin gelinliğini bilmeli damat damatlığını bence ama erkekler zaten kadınlar gibide değiller herşeye takılmıyorlar

Back
X