• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ailesi beni istemiyor hiç bir şekilde.

girls_12

Guru
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2011
334
7
296
İstanbul
Sevdiğim bi çocuk vardı biz sevgili olduk.Bu arada evlerimiz çok yakın ve annem annesını falan tanıyor.Sadece bi kez oturmustuk birgün. Neyse biz sevgiliydik artık ama bunun ilgisi beni bunaltmıstı o ara ve kıskanclıkları.arkadas kalalım bı sure dedım.Kafamı topladıgımda tekrar konusuruz dedım 1 hafta hergun mesaj attı. Sonra 2 gun atmadı ben attım bu sefer acaba bısey mı oldu falan dıye.Ailem öğrendi çok kızdı dedi.Aramızda 5 yaş var. O henüz küçük okuyo falan demişler çok tavır almışlar.Sizce yol yakından dönmeli miyim? Çocuğun morali çok bozuk.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sevdiğim bi çocuk vardı biz sevgili olduk.Bu arada evlerimiz çok yakın ve annem annesını falan tanıyor.Sadece bi kez oturmustuk birgün. Neyse biz sevgiliydik artık ama bunun ilgisi beni bunaltmıstı o ara ve kıskanclıkları.arkadas kalalım bı sure dedım.Kafamı topladıgımda tekrar konusuruz dedım 1 hafta hergun mesaj attı. Sonra 2 gun atmadı ben attım bu sefer acaba bısey mı oldu falan dıye.Ailem öğrendi çok kızdı dedi.Aramızda 5 yaş var. O henüz küçük okuyo falan demişler çok tavır almışlar.Sizce yol yakından dönmeli miyim? Çocuğun morali çok bozuk.

Acaba istenmeme sebebi gerçekten yaş ile alakalı mı? Biraz abartı geldi bana, seni kırmamak için farklı bir sebep altında söylemiş olabilir mi? Eğerki gerçekten yaş ise sorun aşılabilir fakat konu farklı ve düzeltilemeyecek birşeyse biraz zor. Olmayınca olmuyor kesinlikle.. Ailelerin de sevip kabullenmesi çok önemli,ilişkiyi ve yaşamı görüşler mutlaka etkiliyor..

Senin yaşın kaç? Sevgilinin yaşı kaç? Ortada başka bir durum yokken ailesinin lafına bakıp vazgeçecek biriyse zaten vazgeç.

Son düzenleme:
Back
X