- Konu Sahibi melisyigit
-
Arkadaslar aramızda kacarak evlenmis olanlar var mı? Varsa yararları/zararlarını tartısalım Bu aralar benimde aklımda böle bir fikir dönüyor henüz 18 yasındayım fakat ailem sevgilime ÇOK karşı cıktı evin en kücügüyüm diye buyüzden iliskimi bir yıldır onlardan saklıyorum napıcagımı hic bilmiyorum sevgilimle cok mutluyuz oysa
bende böyle düsünüyorum yani kaçmak iyi sonuclar dogurmuyor cevremdede gördügüm kadarıyla fakat ailemi nasıl ikna edicegimi hic bilmiyorum sevgilimden ayrılmaya ASLA niyetim yok ama ne denir nasıl ikna edilir bilmiyorum yada geriye baska carem kalmazsa napıcamı hic bilmiyorum yardım edin :/
ailen çok haklı daha küçüksün şimdi evlenmek için çok yanlış bi yaştasın sonra inan çok pişman olursun heleki kaçarsan sana yıllardır emek veren annene babana bunu yapma sen kaçtıktan sonraki onların üzüntüsünü utancını milletin konuşmalarını tahmin edebiliyormusun çok zor birde annenin babanın bu üzüntüye dayanamayıp kalp krizi falan geçirdiğini düşünsene herşey olabilir sonuçta çok örneklerini duyuyoruz ömür boyu vicdan azabı çekersin canım sabret emin ol yaşın büyüdüğünde ailen sevgilini kabul edicektir.gizli olsun senin yaşındaki çoğu kız ailesinden gizli sevgilisi oluyo sonra kabul ediceklerdir.Arkadaslar aramızda kacarak evlenmis olanlar var mı? Varsa yararları/zararlarını tartısalım Bu aralar benimde aklımda böle bir fikir dönüyor henüz 18 yasındayım fakat ailem sevgilime ÇOK karşı cıktı evin en kücügüyüm diye buyüzden iliskimi bir yıldır onlardan saklıyorum napıcagımı hic bilmiyorum sevgilimle cok mutluyuz oysa
Arkadaslar aramızda kacarak evlenmis olanlar var mı? Varsa yararları/zararlarını tartısalım Bu aralar benimde aklımda böle bir fikir dönüyor henüz 18 yasındayım fakat ailem sevgilime ÇOK karşı cıktı evin en kücügüyüm diye buyüzden iliskimi bir yıldır onlardan saklıyorum napıcagımı hic bilmiyorum sevgilimle cok mutluyuz oysa
canım birde mezhep farkı derken merak ettim 4 mezhepten birimi yani ehli sünnetse dini açıdan bi sakıncası yok evlenmenizin sevgilinin mezhebi neydi?ailemin onunla bir sorunu yok. sevdigim adam komsumuzun oglu ailem tanıyor fakat iliskimizi ilk ögrendiklerinde tamamen muhabbeti kestiler malesef.. aramızda mezhep farkı var fakat ikimiz icin sorun olmuyor her konuda ortak bir noktada anlasıyoruz ama ailem beni sürekli bebek yerine koyuyor..
amcamın oğlu sevdiği kızla bu şekilde evlendiprofılımı ıncele actıgım konuları oku canım....ve sakın yapma bence...yasadım gördüm cunku..suan cok asıksın ve erkek arkadasında öyle fakat yasın cok ufak zamana bırak aılen zamanla onu sevecektır..
benim uzaktan kuzenim bu sekilde evlendi ailesi istemesi hem cocugun hemde kizin kactilar evlendiler ailesi affetti dugun olmadan once hemde evlerini yaptilar ev aldilar simdi bir kizlari oldu yeni cokta mutlular
bu istisnadır arkadaşım kız daha 18 yaşında ve erkek arkadaşının nasıl biri olduğunu bilmiyoruz belki niyeti farklı. lütfen yorum yaparken bunları göz ardı etmeyelim. sizin de yaşınızın küçük olduğu duygusuna kapıldım. öğrenebilir miyim ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?