Ailesi evliligine karsı cıktıgı icin kaçarak evlenenler var mı?

melisyigit

Üye
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2014
4
0
6
35
İstanbul
Arkadaslar aramızda kacarak evlenmis olanlar var mı? Varsa yararları/zararlarını tartısalım Bu aralar benimde aklımda böle bir fikir dönüyor henüz 18 yasındayım fakat ailem sevgilime ÇOK karşı cıktı evin en kücügüyüm diye buyüzden iliskimi bir yıldır onlardan saklıyorum napıcagımı hic bilmiyorum sevgilimle cok mutluyuz oysa

profılımı ıncele actıgım konuları oku canım....ve sakın yapma bence...yasadım gördüm cunku..suan cok asıksın ve erkek arkadasında öyle fakat yasın cok ufak zamana bırak aılen zamanla onu sevecektır..

ailemin onunla bir sorunu yok. sevdigim adam komsumuzun oglu ailem tanıyor fakat iliskimizi ilk ögrendiklerinde tamamen muhabbeti kestiler malesef.. aramızda mezhep farkı var fakat ikimiz icin sorun olmuyor her konuda ortak bir noktada anlasıyoruz ama ailem beni sürekli bebek yerine koyuyor..

eğer aileniz istemiyorsa sakın ama sakın evlenmeyin.belki şu an sorununuz yok sevdiğiniz kişiyle ama evlendikten sonra her şey değişecek.davranışları bile.aile karşı çıkıyorsa istemiyorsa vardır bi bildikleri elbette.onlar bizden daha çok görmüş geçirmiş insanlar.ailenizze karşı gelmeyin sakın.daha yaşın çok küçük canım bu kadar acele etme.akışına bırak biraz.

benim tanıdığım üç kişi kaçtı,üçü de pişman oldu.Biri kocasından ve ailesinden ayrı çocuklarıyla birlikte,diğeri ne olduğu meçhul ortalıkta yok,diğeri kocasının işi gücü yok ve her fırsatta pişman olduğunu söylüyor.Şuan sana herşey tozpembe görünüyor ama emin ol öyle değil..

bende böyle düsünüyorum yani kaçmak iyi sonuclar dogurmuyor cevremdede gördügüm kadarıyla fakat ailemi nasıl ikna edicegimi hic bilmiyorum sevgilimden ayrılmaya ASLA niyetim yok ama ne denir nasıl ikna edilir bilmiyorum yada geriye baska carem kalmazsa napıcamı hic bilmiyorum yardım edin :/

Kaçarak evlenenlerin çoğu mutsuz..Sen daha 18 sın..evlenmek için cooook erken..okadar kolay mi sanayi,babayı hiçe saymak??

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Akrabarimdan birisi 18 ini doldurduktan sonra kacti. Bir sene sonra cocugu oldu. Cocugun cocugu oldu cocuk cocuga bakiyor dediler hep. Dügün filan yapilmadi gelinlik icinde bir ukte. Esime kactigim icin pisman degilim ama kactigim icin pismanim demisti. Suan 14 senelik evli iki cocuk sahibi gayet mutlu. Ama her kacan kisi onun kadar sansli olacak diye bisey yok. İyi dusun tasin. Ailen senin kotulugunu istedigi icin evlenmene karsi degildir emin ol tam tersi iyi olmani istedikleri icin.

Son düzenleme:

canım işi gücü varsa karakter olarak iyiyse,bütün sorun mezhepse sadece ve sevdiğine eminsen aşkının sevginin arkasında dur ama kaçma,inşallah zamanla anlayacaklardır kararlılığınızı.Allah hakkında hayırlısını nasip etsin.

ailen çok haklı daha küçüksün şimdi evlenmek için çok yanlış bi yaştasın sonra inan çok pişman olursun heleki kaçarsan sana yıllardır emek veren annene babana bunu yapma sen kaçtıktan sonraki onların üzüntüsünü utancını milletin konuşmalarını tahmin edebiliyormusun çok zor birde annenin babanın bu üzüntüye dayanamayıp kalp krizi falan geçirdiğini düşünsene herşey olabilir sonuçta çok örneklerini duyuyoruz ömür boyu vicdan azabı çekersin canım sabret emin ol yaşın büyüdüğünde ailen sevgilini kabul edicektir.gizli olsun senin yaşındaki çoğu kız ailesinden gizli sevgilisi oluyo sonra kabul ediceklerdir.

aileni bir tarafa atıp kaçmak kolay, neden çabalamıyorsunuz..aile ya anne baba onların yüzü yere gelince mutlu olamazsınız..yaşın küçük bak abla tavsiyesi sana; evet sevebilirsiniz hakkınız fakat zorla savaşmayı da göze almalısınız..
benim iki arkadaşımda kaçtı iki kız kardeşler hemde, çok da pişmanlar hala bile

Son düzenleme:

Benim yengem babasina inat olsun diye kacti esini seviyor ama cok pisman degmez sakin yapma ayrica aileni dusun inan karsi cikmalarinin nedeni mutlaka vardir ve cok kucuksun bir yilda tanidigin birine kacma fikri bile urpertici..

Edebim el vermez edepsizlik edene,susmak en güzel cevap edebi elden gidene.

canım birde mezhep farkı derken merak ettim 4 mezhepten birimi yani ehli sünnetse dini açıdan bi sakıncası yok evlenmenizin sevgilinin mezhebi neydi?

18 yasinda çok asiksin? Hmm.. Tamam

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

amcamın oğlu sevdiği kızla bu şekilde evlendi
ama aileler hemen affeti hemde hemen yani
düğün yapıldı ev alındı
şimdi çok mutlular 1,5 yaşında oğullarıda var
bazıları için hayırlı bazıları için hayırsız olabilir bu durum bunu allah bilir sadece

benim uzaktan kuzenim bu sekilde evlendi ailesi istemesi hem cocugun hemde kizin kactilar evlendiler ailesi affetti dugun olmadan once hemde evlerini yaptilar ev aldilar simdi bir kizlari oldu yeni cokta mutlular

bırak kaçarak evlenmeyi ailenin rızası olmayan biriyle haberleri olsa dahi evlenme. sonrasında kafanı vurursun duvarlara da çok geç olur.etrafımda çok gördüm örneklerini...

benim uzaktan kuzenim bu sekilde evlendi ailesi istemesi hem cocugun hemde kizin kactilar evlendiler ailesi affetti dugun olmadan once hemde evlerini yaptilar ev aldilar simdi bir kizlari oldu yeni cokta mutlular

bu istisnadır arkadaşım kız daha 18 yaşında ve erkek arkadaşının nasıl biri olduğunu bilmiyoruz belki niyeti farklı. lütfen yorum yaparken bunları göz ardı etmeyelim. sizin de yaşınızın küçük olduğu duygusuna kapıldım. öğrenebilir miyim ?

ben 23 yasindayim tatlim sadece sorusuna yanit verdim bole kacarak evlenen varmi demis bende ozet gectim kuzenimin hayatindan kuzenimin yasida ozaman 24 civariydi kacmak isteseydi zaten bu konuyu acacanida zannetmiyorum bu yasta heleki 18 yasinda bir sevgili icin ailesini birakip kacanlara yazik olur diyorum kixin 18 yasinda oldunu gormemisim yanlis bir etki de vermek istemem yani

18 yaşındasın okuluna bak. kacmayı vs. düşünme.
erkek arkadaşınlada yine gizli yürütmeye bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…