ayrılma canım benim seviyorsan başka kusuru yoksaMerhabalar daha iki gün önce konu açmıştım. Sevgilim ile ailelerimizi tanıştırmaya karar vermiştik..Sevgilim şeker hastası diyabet 1 olduğu için babam karşı çıkıyor ilerde benim çok kötü olacağımdan hastalığından dolayı zor süreçler yaşayıp çalışmayacagından şüpheleniyor. Göz göre göre nasıl uçuruma atayım diyorNe dersem diyeyim babami ikna edemiyorum arkadaşlar. Ailesi ile ilgili de düzenlerinin olmadığını herkesin kendi parasını biriktirdiğini yengesinin fena olduğunu duymuş öğrenmiş. İleride o aile ile rahat edemeyeceğimi söyleyip duruyor. Ve asla vermem diyor. Sevdiğim adam bir tarafta ben bir tarafta ağlamaktan helâk olduk. Severek nasıl ayrılacağım kin bile güdemiyorum ki birbirimizi çok seviyoruz babam böyle yapınca ezip geçemiyorum ama arada bende mahvoluyorum siz olsanız napardınız
Evlenme sevgilinin hastalığı olabilir ama önce sen yarin birgün dar durumunda çaresiz kaldığında babana dönmeye yüzün olsun. Evlenmemen seni kötü biri yapmaz ama aile rızası olmaması yakani ömür boyu bırakmaz çünkü babanın senin uzerinde daha çok emeği hakki vardir eminim.Merhabalar daha iki gün önce konu açmıştım. Sevgilim ile ailelerimizi tanıştırmaya karar vermiştik..Sevgilim şeker hastası diyabet 1 olduğu için babam karşı çıkıyor ilerde benim çok kötü olacağımdan hastalığından dolayı zor süreçler yaşayıp çalışmayacagından şüpheleniyor. Göz göre göre nasıl uçuruma atayım diyorNe dersem diyeyim babami ikna edemiyorum arkadaşlar. Ailesi ile ilgili de düzenlerinin olmadığını herkesin kendi parasını biriktirdiğini yengesinin fena olduğunu duymuş öğrenmiş. İleride o aile ile rahat edemeyeceğimi söyleyip duruyor. Ve asla vermem diyor. Sevdiğim adam bir tarafta ben bir tarafta ağlamaktan helâk olduk. Severek nasıl ayrılacağım kin bile güdemiyorum ki birbirimizi çok seviyoruz babam böyle yapınca ezip geçemiyorum ama arada bende mahvoluyorum siz olsanız napardınız
Demekki taniyanlardan iyi şeyler duymamis baban. Cok seviyorum diyorsan da sevmek evlilik kurmaya yetmez. Yada babanın rızasını almaya bakMerhabalar daha iki gün önce konu açmıştım. Sevgilim ile ailelerimizi tanıştırmaya karar vermiştik..Sevgilim şeker hastası diyabet 1 olduğu için babam karşı çıkıyor ilerde benim çok kötü olacağımdan hastalığından dolayı zor süreçler yaşayıp çalışmayacagından şüpheleniyor. Göz göre göre nasıl uçuruma atayım diyorNe dersem diyeyim babami ikna edemiyorum arkadaşlar. Ailesi ile ilgili de düzenlerinin olmadığını herkesin kendi parasını biriktirdiğini yengesinin fena olduğunu duymuş öğrenmiş. İleride o aile ile rahat edemeyeceğimi söyleyip duruyor. Ve asla vermem diyor. Sevdiğim adam bir tarafta ben bir tarafta ağlamaktan helâk olduk. Severek nasıl ayrılacağım kin bile güdemiyorum ki birbirimizi çok seviyoruz babam böyle yapınca ezip geçemiyorum ama arada bende mahvoluyorum siz olsanız napardınız
Baban bir yönden haklı ailesi hakkında duydukları yüzünden vermekten çekinebikir ama hastalık bambaşka konu 5 dk sonrası için bir garantiniz var mı Allah korusun size birşey olsa o zaman da aynı şeyi mi savunacak acaba babanızMerhabalar daha iki gün önce konu açmıştım. Sevgilim ile ailelerimizi tanıştırmaya karar vermiştik..Sevgilim şeker hastası diyabet 1 olduğu için babam karşı çıkıyor ilerde benim çok kötü olacağımdan hastalığından dolayı zor süreçler yaşayıp çalışmayacagından şüpheleniyor. Göz göre göre nasıl uçuruma atayım diyorNe dersem diyeyim babami ikna edemiyorum arkadaşlar. Ailesi ile ilgili de düzenlerinin olmadığını herkesin kendi parasını biriktirdiğini yengesinin fena olduğunu duymuş öğrenmiş. İleride o aile ile rahat edemeyeceğimi söyleyip duruyor. Ve asla vermem diyor. Sevdiğim adam bir tarafta ben bir tarafta ağlamaktan helâk olduk. Severek nasıl ayrılacağım kin bile güdemiyorum ki birbirimizi çok seviyoruz babam böyle yapınca ezip geçemiyorum ama arada bende mahvoluyorum siz olsanız napardınız
İşte bu yüzden korkuyorum i. Ve eğer evlenirsem eminim ki eskisi gibi olamayacak bana sırtını dönecekhastalığı icin bırsey demıyorum ama babanı dınle derım benim babamda bana cok dıl döktü evlenme bu adamla dıye evlendım sımdıde keske babamı dınleseydım dıyorum babalar bılıyor anlıyor ınan kı
İşte bu yüzden korkuyorum i. Ve eğer evlenirsem eminim ki eskisi gibi olamayacak bana sırtını dönecekilerde ben sana demiştim demesinden korkuyorum bir taraftan sevdiğim adam bir tarafta babam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?