- Konu Sahibi lahanabebekk
Ben de sana hak verdim. Sevgilinin ailesi adamı resmen kullanıyor, kendi evlerine 30 milyarlık masraf yapıyorlar ama kızının bir harç parasını, yurt parasını ödeyemiyorlar. Kardeşlerden birisi araba almak istemiş bankacıymış kendi maaşı var ama haydee gene abi karşılamış parasını. Ayrıca o ailenin size ev alacağı veya birikim yapacağı falan yok. Para tırtıklamanın kılıfını çok güzel bulmuşlar kaldı ki ev alalım dediğinde onlar, boşver evi araba alırsınız biz size ev alırız gibi yuvarlak laflar etmişler. Ben senin çekincelerini çok iyi anlıyorum canım para sokakta kazanılmıyor bu aile siz evlenince de sevgilinden yine para istemeye, kendi lüks ihtiyaçlarını gidermeye devam edecektir. Senin kocan kendi ailesine çalışacak, senin maaşınla geçinmeye çalışacaksınız.
Ben mi yanlış düşünüyorum yazmışsın bence hayır! O yüzden bunları da göz önünde bulundurarak yorum yazılsın, tavsiyelerde bulunulsun diyorum. Ve bence sen bu adamla ve böyle ailesi olan birisiyle evlilik işini bir gözden geçir..
Ben mi yanlış düşünüyorum yazmışsın bence hayır! O yüzden bunları da göz önünde bulundurarak yorum yazılsın, tavsiyelerde bulunulsun diyorum. Ve bence sen bu adamla ve böyle ailesi olan birisiyle evlilik işini bir gözden geçir..
Son düzenleme: