• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ailesi yanlış mı yapıyor ben mi büyütüyorum bu sorunu yaşayanlar yardım???

şimdi nasılsa hep öyle gider ufaktan tavrını koyman iyi fikrimce.
evlenince çok değiştin sevgiliyken karışmıyordun denmesin.
üstelik normal gelmedi bana bu yardımlar sömürülme söz konusu gibi masumiyetten uzak.
şuan sevgili dahi olsanız siz evlenme yolunda ilerliyorsunuz yani sizi ve geleceğinizi şimdiden düşünmek zorunda.

evet haklısnız bende karışma sanane seni ilgilendrmez dıyenlere bunu anlatamıyorum.yanı 2 gunluk bırı degıl hıc bu kadar uzun suren ve aılesıyle tanstgm sekılde bı ılışkım de olmadı.karışmayı bıraz hakkım gıbı goruyorm.değişmesı bıle uzun zaman alır evlendgm zaman ugrassam senelece degssın dıye bekleyecegım

eşimin maaşını her ay ben çekerim, yatırması gereken yerleri yatırırım kalanı biriktiririz. ihtiyacı yoksa ve veriyorsa sıkıntı değil ama kendine lazımken veriyosa sana sormadan yapmaması lazım. ben izin vermem böyle bi olaya, kendim de yapmam tabi.

benden once epeydr hayatına bırı grmemş sanırım evlılık düşünmüyordu kendını aılesıne adamış.sonradan kafasına dank ettı sanırsam bana hak verse de susmayı tercıh edıyor.

Kusura bakmayin ama bu ne.kim kime ne verdi, hesap su borc su.yahu ikinizde memursunuz.para verdikleri kisi ailesi ve bekar oldugu icin normal degilmi? Asla aile ici hesaplara karsmayip huzurunuzu yasamayi onerrim
Annesi simdidedn anlamis ne kadar degstgni sayenizde.ilerisini dusunemiyorum.yanlis yapiyosunuz...

Kusura bakmayin ama bu ne.kim kime ne verdi, hesap su borc su.yahu ikinizde memursunuz.para verdikleri kisi ailesi ve bekar oldugu icin normal degilmi? Asla aile ici hesaplara karsmayip huzurunuzu yasamayi onerrim
Annesi simdidedn anlamis ne kadar degstgni sayenizde.ilerisini dusunemiyorum.yanlis yapiyosunuz...

hiç ihtiyaçları olmadıgı ıcın bazen tutamıyorum kendımı.ömür boyu böyle olursa da mı susayım peki?

muhtemelen evlendikten sonra aynı muhabbet, tarz devam edecektir.. bu sizin için ne kadar tahammül edilebilir bunu düşünmek lazım..(henüz evlenmemişken)

ben çok mudahale edıyorsun dıyenlerı anlamıyorum, bu evlenecegın adam, tabıı kı bıleceksın elı acık mı, fazla mı comert, evlendıkten sonra boyle gıdeermı ? bence gıden gıtmıs artık , gerı alabıldıklrını alsın derım, senın memleketıne yerlesın, ıyı hos aılesıne destek olması ama sız evlenırken de aıle de ona destek olmaz zorunda sımdı, bazı seylere yardım etmleerını ıste derım.

ben çok mudahale edıyorsun dıyenlerı anlamıyorum, bu evlenecegın adam, tabıı kı bıleceksın elı acık mı, fazla mı comert, evlendıkten sonra boyle gıdeermı ? bence gıden gıtmıs artık , gerı alabıldıklrını alsın derım, senın memleketıne yerlesın, ıyı hos aılesıne destek olması ama sız evlenırken de aıle de ona destek olmaz zorunda sımdı, bazı seylere yardım etmleerını ıste derım.

bu konuyu sordum yardımcı olurlar mı dedım olurlar tabı dıyordu.şimdi bana kimse destek olmak zorunda değil ki 32 yaşına kadar bakmış büyütmüş tek evladı ben değilim ki dedi.kımse destek çıkmasa kendı kazancının hesabını kendı yapsa o bile yeteck bana.bazen üstüne düşen sorumluluğu bile yaparlar mı dıyorum sonucta diğer çocukları bekar hevesli olurlar dıye düşünüyordum ama kendi işinizi halledin modundalar :)

Hemen evlenmek gibi bir düşüncen olmasın.
Bazıları diyor ki ne var kardeşine para veriyor. İnsan elbet kardeşine yardım eder ancak kardeşinin anası babası görevini üstlenecek kadar mı olmalı.
Bir anne baba çocuk doğuruyorlarsa lütfen birbirlerinin üstlerine koymasınlar.Herkes bakabileceği kadar doğursun. Hastalık olur, zor gün olur, içinden gelir bunlar olması gerekenler ama adı üstünde kardeş kardeştir.
Dikkatimi çekti sürekli para için arıyormuş. Kardeş sadece para için mi arar. Burda sevgilinizin anne babasının tutumunu da doğru bulmuyorum yanlış anlamadıysam durumları iyi neden evlatlarına kendileri bakmıyorlar.
Karışma hakkını elbet kendinde bulabilirsin eğer 5 yıl boyunca emek verdiysen bir şeylere karışma hakkına da nail ol lütfen. Tabi kırmadan dökmeden.
Eğe gidip gelme şansın varsa ailesiyle aynı ortamlarda sık bulunmaya bak. Sürekli gözlem yap. Başkasına bi şey diyorlarsa bil ki sana da aynı şeyleri yaparlar.
Kendi kızına anne baba olmayan insan el kızına mı annelik babalık yapacak.

Back
X