- 31 Aralık 2014
- 1.930
- 3.340
- 133
- Konu Sahibi Fleur de lys
Çok uzun zamandır bu forumu takip ediyorum,insanların dertlerini,sevinçlerini,umutlarını okudukça her hikayede kendimi de buluyordum. Açıkçası hiç bir zaman kendi özelimi kolay kolay paylaşmam fakat bu gece ki olay kendimi o kadar çaresiz hissettirdi ki... Ben 8 aylık hamileyim,çok şükür eşimle aramız gayet iyi sadece eşimin işinden dolayı bazı zorluklara katlanmak durumundayım. Ben babasız büyüdüm, başımda annemden başka kimse yoktu,kendisinin hakkını asla ödeyemem fakat ne gariptir ki bu hayatta en çok annem yüzünden üzüldüm. Kendisi yeri gelince çok merhametli ve şefkatlidir fakat aynı zamanda çabuk sinirleniyor ve sinirlendiğinde o kadar acımasız ki... Bu gece yine eşimin işinden dolayı tartıştık, 8 aylık hamile olmama rağmen bırakın alttan almayı daha da üstüme geldi, üzüntüden ve stresten nefesim kesildi ve yere yığıldım... Ama ne oldu biliyor musunuz? Beni bırakın kaldırmayı yerinden bile kalkmadı. İçim o kadar acıyor ki! Bu bizim ilk kavgamız değil fakat anneme göre hep ben haksızım kaç kere alttan almayı denedim fakat nafile hep affeden ben oldum,annem beni o kadar çok üzdü ki... Allah razı olsun ki beni büyüttü hakkını ödeyemem fakat merak ediyorum benimle aynı durumda olanlar var mı? Var ise nasıl başa çıkıyorsunuz? Ne yapmalıyım? O kadar çaresizim ki ağlamaktan ve stresten bebeğime birşey olmaması için dua ediyorum sadece.