• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ailesi

aserre

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2011
74
0
36
Osmaniye
ailesi ile ciddi problemlerimiz var dün yine bütün gece sabaha kadar ağladım....
gidiyorum hoşgeldin demiyorlar ablası abisinin nişanlısı beni yolda görmezden geliyolar çok ağırıma gidiyor artık dayanamıyorum:(

bi sebebi yok aslında ama sanırım beni istemiyorlar ya bişey yapmışlığım yok bu zamana kadar burunları kaf dağında nişanlımın yanında başkalar o yokken başka davranıyorlar(kusura bakma pek bilmiyrm kullanmayıda ondan öle oluyo net yazamıyorum)

bi sebebi yok aslında ama sanırım beni istemiyorlar ya bişey yapmışlığım yok bu zamana kadar burunları kaf dağında nişanlımın yanında başkalar o yokken başka davranıyorlar(kusura bakma pek bilmiyrm kullanmayıda ondan öle oluyo net yazamıyorum)

anladım canım konuyu yanlış yere açmışsın bir derdim var başlığına açman gerekiyordu...bence açık açık ailesile konuş niçin öyle davrandıklarını sor...henüz nişanlıymışsın bu aşamada tavır alıyorlarsa evlendiğinde de sorun olacaklardır...devam ederse bu tavırları nişanlına anlat durumu...

Bence esas olan sizin nişanlınız ve nişanlınızın sizi koruyabilme yeteneğidir; gerisi inanın çok boş.

Sizi görmemezlikten geliyorlarsa sizin çabalarınıza rağmen sizde aynısını yapın ve asla içinizde büyütmeyin. İstenilmeyen değil istemeyen taraf siz olun; madem öyle yapıyorlar.

onun ailesiyle ilgilenmene gerek bile yok. tam tersi bu halleri daha iyi sürekli üstüne düşseler daha da bunalırdın. ve nişanlına da anlat bu durumu kesinlikle ailesiyle konuşsun en azından.

Back
X