Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Esimin ailesini sevmiyorum malesef..Bazen esimin görüsmesini dahi kaldıramıyorum.Ama hak degil diyip susuyorum olması gerekenlerin fakındayım..Altlı üstlü oturuyoruz..Mecburiyetten..İzmirden yalovaya gelin geldim.2.5 sene oldu.Esim askerden geleli yaklasık 1 yıl oldu.Çok zor zamanlar gecirdik.Esim askere gittikten sonra 2 ay onun ailesiyle kaldım sonra büyük kavgalar tartısmalar hastanede tedavi gördüm..Sinir ilacları vs.İlk evlendigimzde bana sürekli laf sokarlardı sehirli gelin falan esim kaldıramaz tartısırdı sevgiye aska hurafe derler..Eski kafalı insanlar yani..Esimi cok sevyordum.Onun hasreti izmirin ortamımın ailemin hasreti hersey üst üste geldi bide bu insanların kafası sinir stres yüzünden cok yıprandım.Uzun zman ilac kullandım.Zayıf biri degilim olmaması gereken cok sey oldu..Gücsüzlügü,acizligi,o halimi kaldıramadım.Herneyse esm gelnce izmire tsınacaktık gittik is bulamadı aksilik üstüne aksilik aileside sürekli laf ettiler o kadar mesafeden yettiler.Dönmemizin asıl nedeni is olmamasıydı ben cok zorlandım dönmek istemedim bitsin daha iyi bile dedim..Herneyse döndüm..Sanki yüzlerinde bir zafer kazanmıs ifadesi..Seytan ugrasıyordur belki sevmedim,sevemiyorum.Cok sinirliyim zaten bazen kendimi durduruyorum yani laf etmemek icin.Allah icn esim hc bsey demez anneme git,görüs fln filan sevmedigimi bilir cunku.Aynı yerdeyz 2 haftada görüyorum.Esimde is arıyor baska yerlerden..İmkanım olsa bir dk durdurmam seni diyor..Onada yüklenmek sıkmak istemiyorum.Olursa nasip.Ama olmazsa böyle ne kadar yürür bilmiyorum.Knciyim biraz hc bsey unutamıyorum.Velhasılı kelam bi kac ay öncesine kadar esimle byuk bi kavgamız olduk cok kırdık birbirimzi ilk defa bu kadar hırpalandı evliligimiz ben izmire döndüm bir ay kadar orda kaldım bosanmaya karar verdim..Esimde bende mahvoldum.Sevgi baska bir anlık hasret özlem bi telefon konusması düsünmeden döndüm oda cok yıpranmıstı.Ne onla ne onsuz hesabı..Sonrada bir seklde ögrendim büyü gibi bsey varmıs üstümüzde.Al iste kme güüveneyim ben.Kimi suclyım.Ben evde delircek gibi oluyordum boguluyorum cok farklı..Herneyse bir sekilde buda cözüldü.Kavgamızın üstüne annem geldi benm yanmda olmak icn esmde istedi sen iyi ol kafan dagılsın fln o arada esimin ailesiyle kavga ettik anneme al kızı git gibi bi laf etms annem cıldırdı esmde annesini cagırıp hesap sordu kmin karısına git diyosnuz dye falan filan son sözü eşim söyledi ben karımı seviyorum ben yasıyorum baska kmse sevmek zorunda degil diye neler söylesdiler smdi hepsini yazamıyorum yalnız pazara gidiyormusum markete olmazmıs evli barklı insanım ben esim karısmadıktan sonra kimene ilk defa yüksek sesle konustum onlarla resmen bagırdım aslında.Yapın oglunuzun gönlünü bosasın dedim gittim herneyse yoruldum esimin yanımda oldugunu hssediyorum..Ama hc bir zaman ailesini sevmeyecegim..Ayda bir bile olsa görmek istemiyorum ama esm hatrna susyorum..Allah affetsin hatalı benmyim onlarmı bilmiyorum..
Cok uzattım hakkınızı helal edin.İcimi dökmek istedim.Sorunum ne cözülür mü cözülmez mi bilmiyorum.Tanımasanzda dualarnızda olmak isterim.Selametle..
Sagolasın canım..Zamanında esimle aramda cok sorun oldu ailesi yuzunden.Biraz tecrübesizlikten..Düsünmeden tasınmadan evlendik.Unutmadıgım cok sey var ama sonucta seviyorum elim kolum baglı..İmtihan dünyası Allah razı olsun..
Benimde kardeşim yakın şeyleri yaşadı da o da izmirden konyaya gitti. aynen şehirli kız muhabbeti yaptılar, kendi çevrelerinden bir kız almak istemişler hep ama Allahtan damadın ailesi konyada değil tek şansımız o bizim. bu durumlar çok sık yaşanıyo malesef. üzme kendini eşine bak sen boşver. birde ailesine karışma hakkı verme derim sonra verdiğin hakları geri alamayabilirsin.
eşinizin sizin arkanızda durması, sizi savunması güzel.ya aksi olsaydı değil mi? siz birbirinizi destekledikçe mutlaka bi yolu bulunur... Allah yardımcınız olsun
sen canını sıkma yazış tarzından belli aslında,sorunlu bir insan olmadığın, sabretmeye çalıştığın,inşallah kayınvalidenler üstüne gelmezler,yuvanızda huzur olur.Allah yardımcın olsun.
eşin bu kadar yanındayken,bunu kullanabilecekken,eşini parmağında oynatabilecekken deyim yerindeyse,hala görüşmemeleri hakka sığmaz diye görüşmelerini istiyosun,ayrıca bravo.
İnsallahEsim assagı indigi zaman bsey dcekler mi canını sıkcaklar mı diye dken üstünde olsamda mecbur iste cok icten ah ediyorum layıgını bulur herkes.. sagolasın
![]()
yakışanı budur sana,sen canını sıkma,ah da etme,içini serin tut...sen hak yolda hakkaniyetli şekilde davranmaya devam ettikten sonra,ne kadar senin için zor olsa da anneyi evladından ayırmamaya gayret ettikten sonra,başındaki belalar huzursuzluklar birşekilde kaybolur inşallah.üzme kendini içinden hiç gelmese de Allah rızası için sabretsen bile yeter sana.
Allah yardımcın olsun canım temiz yürekli ollduğun belli inşallah huzura kavuşursun. dualarım seninle
bende ankaradan konyaya giden bir gelinim başta çok tedirgindiler konya merkezde yaşıyorlar ama evleri köy usulüydü teyzeleri falan çok karşı çıkmışlar ama eşim evlenecem deyince mecbur kaldılar beni istemeye geldiklerindeki tedirginlikleri yüzlerinden belliydi neyse gelin gittim bütün akraba tedirgin ama ben onlar gibi oturdum onlar gibi kalktım onlar nasıl yaşıyorsa onların evinde öyleydim tabi kendi evimde kendi gördüklerimi yapıyordum şehirli gelin muhabbetini yapamadılar bana laf sokamadılar hemen kabullendiler eşimin akrabaları beni çok sever kaynana kayınpederde bişi demez ama sevip sevmediklerini bilmiyorum ama sen belliki çok yıpranmışsın sabret sabır herşeyin ilacı bizde çok zor durumlar geçirdik maddi açıdan hep dua ettik ama şimdi şükürler olsun rabbime öyle iyi bir konumdayız ki anlatamam bol bol dua et dua herşeyin ilacı rabbim çok büyük onun hazineside sizede verecektir sizin tek derdiniz maddiyat gibi görünüyor onu aştığınız anda bağımsızlaştığınız anda herşey çözülecek bence allah yar ve yardımcınız olsun...
evli değilim böyle konulara yorum yapmaktan çekinmiyor da değilim ama hayatta herşey insanlar için hani bi şekilde sınıyor her birimizi Allah.. seni de böyle sınıyor heralde sabır göstermekte fayda var elbette ki herşeyin bi sınırı var siz de patlama noktasına gelmişsiniz haklı olarak.. çevremde birileri evlendiğinde hep duyduğum sözdür "sadece kız ve erkek evlenmiyor ailelelerde evleniyorlar" diyorlardı. doğru bir söz ama onların istedikleri gibi olamazsın evli barklı olup da markete gidememek ne kadar sığ bir düşüncedir anlam veremiyorum yani şurada yazarken bile büyük konuşmak istemiyorum ama gerçekten insanlar nasıl kendilerini böyle dar kalıplara sığdırabiliyorlar aklım almıyor..
eşinin yanında olduğuna ve sana son derece sahip çıktığından bahsetmişssin en önemlisi de bu değil mi zaten? hele ki ailesine karşı seni son derece korumuş, yapması gerekeni yapmış
-malesef burada okuduklarımdan da yola çıkarak bunu çoğu kişi yapmıyor..- sen eşinlesin artık ailesi bi kenar da eşinde senin gibi ailesini bi kenara bırakmış artık kapınızı kapattığınızda sizden daha önemli bişey olamaz olmasına da izin vermeyin bence.. bu aile konuları yüzünden sıkılıp bunalmış olabilirsiniz eşinizi de seviyorsunuz ama ayrılık bence böyle bi nokta da düşünülmemesi gereken bi durum. hele ki sizin izmirden dönüşünüzün üstüne onların yüzlerinde zafer havasını eşinize daha çok sarılarak yıkmalısınız..
Umarım bu olaydan sağsağlım yara almadan kurtulup huzura kavuşursunuz yuvanızdan mutluluk hiç bir zaman eksik olmasın
geri kafalı diye bahsetmen yanlış olmuş
ama ben seni çoookk iyi anlıyorum
ben de bana yapılanları unutamıyorum,haksızlıkları, yalanları, dolanları, çirkin iftiraları
görünürde hiç problem yok, herşey unutulmuş gibi,
ama içimde kopan fırtınaları bi Allah bilir
affedemiyorum, bu yğzden de sevemiorum
ama ben de senin gibi şanslıyım ki Allahıma bin şükür eşm arkamda
dayanagım,sıgınagım, yastıgım herşeyim eşim oldu Allah ondan bin kat razı olsun
Geri kafalı mı yazmısım eski kafalı mıDüsünceleri eski kadının degeri yok söz hakkı yok sadece yatak arkadası ve hzmetci acıkcası bu
Esler olmasa zaten katlanılır mı sanslıyız yinede