Merhaba arkadaşlar ben 13 senelikk evliyim yurtdışında yaşıyorum eşimle ailesi Türkiye de daha önceden eşimin ailesi sürekli maddi yardım beklediği için agız atisması yaşadık artık sabredememiştim şimdi dede ara ara isteselerde para çok nadir yolluyoruz buseferde kurban yaklaşıyor eşimde bende çalışıyoruz eve çıkmak istiyoruz oyüzden birikim yapmamız lazım bayaga bi ikimizde kurbanı afrıkaya yollıycaz eşimin ailesi busene koyun keseceğiz diye eşime duyurmuş hersene inek keserler normalde bende dedim olsun benim ailemde koyun kesecek aradan zaman geçti eşim dün annemlere kurban için harçlık yollayakmı dedi bende para yollanacagı için öff yinemi sıkıldım artık dedim sürekli herseyi bizden bekliyorlar dedim eşimde onlar istemedi busene büyük baş kesemiyorlar benim icimden geldi ama artık yollamam gönlün yok bu kurban dedi sizce ben haksız mıyım özel günler de arada hediye alırız bazen harçlık yollarız bizimde birikim yapmamız gerekiyor dedim ailen sana duyuru yapıyor torunlarına falan Karşı hic cömert deyiller herseyi bizden bekliyor lar esimede naparsan yap bana sorma ozaman dedim oda sen aılene dogum günlerınde hedıye alıyor bisey dıyormuyum diyor ama ailemde bizi utandırıyor sürekli çocuklara harçlık hediye veriyor bende ufak ta olsa bisey yapmak istiyorum hem isim için hem para için kavga yaptık artık katlanamıyorum sürekli ailesi çıkıyor napcam lazım sizce