eşim evlatlıktan asla istifa etmiş değil, ailesiyle görüşmeme durumu vs olsa ben kabul etmem zaten ama sürekli eşimin tepesindeler. kb m bile evdeki bekar oğlunun sınav tarihini eşime sorar. yazık değil mi eşime bize. bu kadar çok eşimin beynini doldurmak haksızlık değil mi?
bana ne kalıyor geriye????
maddi olarak bizi sarsacak bir durum değil elbette ama annesine babasına kardeşine evlenmeden önce bu kadar jest yapma durumu yoktu eşimin.
geçen gün kb bize de kendilerine de tatlı alacak oldu, dışardaydık, eşim aman baba zahmet etme bilmem ne vs. ne oluyor yahu alsın onlar dfa bize.
eşim de kızdığım şu ki onlar bize ufacık bi katkı da bulunsa sanki dünyayı bağışlamışlar gibi. ama benim yaptıklaırm yetmiyormuş eşim bana bunu söyledi.
kv m de yaşlı falan değil. gayet gezginci. bu geziye giderken de eşimin teyzesi arayıp eşime babanı idare edin. annele gezicez diyor. beni kim düşünecek??????????? kızıyorum ya kızıyorum. herkes kendi hayatını yaşarken eşimin kırk dereden su getirmesine, 1000 düşünüp 1 yapmasına, ama ailesi için jest yapma yarışında olmasına kzııyorum

(((((
ve razı da değilim bilet almasına, bunun sonu yok. kullanılacağımızı hissediyorum