• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ailesi.....

Kuzum benim, ben seni pek hakli goremedim acikcasi. Kayinvaliden esinin annesi, havas a binsin gelsin diyerek bence kabalik etmissin. Yani sonucta havaalanindan terminale, ondan sonra eve gelmek yasli bir kadini yorar, esin onun oglu tabi ki gidip annesini havaalanindan alacak. Bence bos yere mesele cikarip asiri tepki vermissin.

diğer konularınızdan biliyorum sizi.en ufacık bir kıvılcımda volkana dönecek bi evliliğiniz var.çalışan bir bayandınız sanırım , o halde eşinize neden bu kadar bağımlısınız.bayramda anneannesine götürecekmiş neden ben anneme gidiyorum diyip,evden çıkamıyorsunuz.her şeyi eşiniz akıl etsin diye bekliyosunuz.

hem altı üstü uçak bileti alıp annesini karşılamak istemiş ne var bunda,ha bütçenizi zorluyorsa bile daha tatlı bi şekilde dile getirilemezmiydi bu

unutmayın sizin bir anneniz varsa

eşinizinde bir annesi var,

siz annenize bi bilet aldınız diye eşiniz kıyameti koparsa ne düşünürdünüz.

insaflı olun lütfen sizde anne belkide kayınvalide olacaksınız..

senin sinirlerin bozulmuş, içinde biriktirmişsin sonra anlamsız bir yerde kötü bir şekilde patlamışsın üzüldüm, annesi için yaptıkları çok anormal değil havaalanından karşılamak bilet almak çok doğal bunlara tepki vermeniz iyice germiş ilişkinizi. biraz sakinleşin sonra eşinizle sakince konuşun, ailesiyle ilgilenmesinde bir sorun olmadığını fakat sizin de onun ilgisine ihtiyaç duyduğunuzu orada ondan başka kimseniz olmadığını anlatın belki bir faydası olur. kayınvalidenizin tek tutunacak dalının eşiniz olduğunu söylemişsiniz onun bir tutnacak dalı da siz olmayı deneyin eğer mümkünse böylece hem orada yalnızlık hissetmezsiniz hem de eşinizin üzerinden bir sorumluluğu almış olursunuz biraz böyle böyle her şeyi yoluna koyabilirsiniz belki, hakkınızda hayırlısı olsun

kv benım yanıma gelırkende hatta evınden baska bır yere gıderkende ucak bıletını bızzat ben alırım otobuse bındıremem ayakları sısıyor kıyamıyorum esıme soylemem bıle aldıktan sonra derım annem suraya gıdecek aldım bıletını dıye
yanı sunu bı anlamak gerek esın aılesı rakıp degıldır rakıp olmak sızı yorar zorlar dost olun sonucta aynı kısıye deger verıyorsunuz degıl mı sız ıyı olun onlarda olur bılmıyorum ben boyle gordum hamdolsun sıfır sorunla yasayıp gıdıyorum

yapmayin Allah askina
esi yokmus bekar oglu yokmus
sizin esinizden baska kim yardim edecek
Havasla gelsin ne demek
siz kendinizi kücültüyorsunuz farkinda misiniz?
kimse ucak parasindan batmaz
kendi annenizi düsünün
yapmayin böyle

Ben sana hatalisin demiyorum cunku seninde hakli oldugun noktalar var tabiki ama biraz daha ılimli bak olaya birak esin annesine ne yapmak istiyosa yapsin sende kendi annene yaparsin gun gelir bi de anlamadigim bi sey gelin arabasinin arkasina neden oyle yazdirmis anlamadim

bizim burda öylelerine goduş derler
görgüsüz anlamında yani
benimde kp davetiyenin altına babaların adı yazılırken .... Müdürü diyee yazdırmış bide tel nosunu koydurmuş
herkes ayıplamıştı

bence konu sahibine çok yükleniyorsunuz. Bir arada yaşasalar bi derece ama eşi ve bekar oğlu varken evlenip evini ayırmış evladına düşmez kv"nin gezme masrafları. Tabi hastalık ölüm vs varsa orası ayrı mesele. Çünkü artık o kıymetli oğluşu evlendi ayrı bir ailesi yuvası var.

bence konu sahibine çok yükleniyorsunuz. Bir arada yaşasalar bi derece ama eşi ve bekar oğlu varken evlenip evini ayırmış evladına düşmez kv"nin gezme masrafları. Tabi hastalık ölüm vs varsa orası ayrı mesele. Çünkü artık o kıymetli oğluşu evlendi ayrı bir ailesi yuvası var.

Niye ki ? İnnsan evlenince evlattıktan istifa mı etmiş oluyor ?

Niye ki ? İnnsan evlenince evlattıktan istifa mı etmiş oluyor ?

evlatlıktan istifa etmiş olmuyor ama sonuçta kocası var başında bekar bir evladı daha var. Dediğim gibi özel durumlar hariç birine bu şekilde sırt dayamak bana göre yanlış!

evlatlıktan istifa etmiş olmuyor ama sonuçta kocası var başında bekar bir evladı daha var. Dediğim gibi özel durumlar hariç birine bu şekilde sırt dayamak bana göre yanlış!

Bekar evlat yapar, evli evlat yapamaz gibi bir durum var bahsettiğiniz şeyde.

Bu göre sizde annenizin evlatlığından istifa ettiniz mi ?

eğer eşin seni ihmal etmiyorsa bu yaptıkları maddi olarak sizi zorlamıyorsa bencede eşinin yaptığında bir anormallik yok bu nedenle fevri tepkiler verme canım:50: aslında ben seni de anlıyorum kadının eşi ve bir oğlu daha var ama anladığım kadarıyla herşeyini birtek senin kocandan bekliyor ve istiyor buna bende olsam bir yerden sonra bozulurum sonuçta tek başına yaşayan bir kadın değil ama anne işte eşinde düşkün belli bu nedenle daha sakin ol kendini daha ılımlı bir şekilde ifade et canım evliliğin daha fazla zarar görmesin:31:

Bekar evlat yapar, evli evlat yapamaz gibi bir durum var bahsettiğiniz şeyde.

Bu göre sizde annenizin evlatlığından istifa ettiniz mi ?

benim ailemin bu tarz istekleri yoktur. Sanırım bu duruma göre sizin tabirinize göre evlatlıktan istifa etmiş sayılıyorum.

benim ailemin bu tarz istekleri yoktur. Sanırım bu duruma göre sizin tabirinize göre evlatlıktan istifa etmiş sayılıyorum.

Havaalanından karşılamak için ailenizin istekte bulunması gerekmiyor ki.
İnsan özler,kıyamaz..vs gider arkadaşını bile alır,bırakın annesini.

eşim evlatlıktan asla istifa etmiş değil, ailesiyle görüşmeme durumu vs olsa ben kabul etmem zaten ama sürekli eşimin tepesindeler. kb m bile evdeki bekar oğlunun sınav tarihini eşime sorar. yazık değil mi eşime bize. bu kadar çok eşimin beynini doldurmak haksızlık değil mi?
bana ne kalıyor geriye????
maddi olarak bizi sarsacak bir durum değil elbette ama annesine babasına kardeşine evlenmeden önce bu kadar jest yapma durumu yoktu eşimin.
geçen gün kb bize de kendilerine de tatlı alacak oldu, dışardaydık, eşim aman baba zahmet etme bilmem ne vs. ne oluyor yahu alsın onlar dfa bize.
eşim de kızdığım şu ki onlar bize ufacık bi katkı da bulunsa sanki dünyayı bağışlamışlar gibi. ama benim yaptıklaırm yetmiyormuş eşim bana bunu söyledi.
kv m de yaşlı falan değil. gayet gezginci. bu geziye giderken de eşimin teyzesi arayıp eşime babanı idare edin. annele gezicez diyor. beni kim düşünecek??????????? kızıyorum ya kızıyorum. herkes kendi hayatını yaşarken eşimin kırk dereden su getirmesine, 1000 düşünüp 1 yapmasına, ama ailesi için jest yapma yarışında olmasına kzııyorum:((((((
ve razı da değilim bilet almasına, bunun sonu yok. kullanılacağımızı hissediyorum:(

bu arada gelin arabamızın arkasına eşimin arkadaşalrı yazdırmış, ama bundan hoşlanmadım hiç ama hiiiiiiiiiiiiiççççççççççççççççç, kendi gelin arabalrına bunu yazdrmadılar. eşimi oynatıyor millet parmağında.

Arabanin arkasina Anamin ilk gelinimi yaziliydi....Ayyyyy o ne yaaa,hic gülecegim yoktu...Basit sebepler gibi yazmissiniz yani abartilmiycak seyler ama sanirsam demek istediginiz esinizin kullaniliyo olmasi...her nekadar enne baba kardeste olsa,abartilmasi lazim esinizin bi sorumlulugu var artik evlenmis,ama tabii onlari silmiycek yardimlarda maddi manevi buluncak ama tadinda yaniii...ama esiniz bunu böyle görmedigi sürece pek bisey degistiremezsiniz,isiniz zor...

eşim evlatlıktan asla istifa etmiş değil, ailesiyle görüşmeme durumu vs olsa ben kabul etmem zaten ama sürekli eşimin tepesindeler. kb m bile evdeki bekar oğlunun sınav tarihini eşime sorar. yazık değil mi eşime bize. bu kadar çok eşimin beynini doldurmak haksızlık değil mi?
bana ne kalıyor geriye????
maddi olarak bizi sarsacak bir durum değil elbette ama annesine babasına kardeşine evlenmeden önce bu kadar jest yapma durumu yoktu eşimin.
geçen gün kb bize de kendilerine de tatlı alacak oldu, dışardaydık, eşim aman baba zahmet etme bilmem ne vs. ne oluyor yahu alsın onlar dfa bize.
eşim de kızdığım şu ki onlar bize ufacık bi katkı da bulunsa sanki dünyayı bağışlamışlar gibi. ama benim yaptıklaırm yetmiyormuş eşim bana bunu söyledi.
kv m de yaşlı falan değil. gayet gezginci. bu geziye giderken de eşimin teyzesi arayıp eşime babanı idare edin. annele gezicez diyor. beni kim düşünecek??????????? kızıyorum ya kızıyorum. herkes kendi hayatını yaşarken eşimin kırk dereden su getirmesine, 1000 düşünüp 1 yapmasına, ama ailesi için jest yapma yarışında olmasına kzııyorum:((((((
ve razı da değilim bilet almasına, bunun sonu yok. kullanılacağımızı hissediyorum:(

Şu anlattıklarınızın hepsini ben bir bayan olarak anneme ve kardeşlerime yapıyorum.
Kardeşimin otel rezervasyonunu bile yaptırtırım gerektiğinde.
Eşim bir gün bundan rahatsız olmamıştır,olamazda.
Bence siz kafayı takacak problem arıyorsunuz.
Böyle asla mutlu olamazsınız.

Arabanin arkasina Anamin ilk gelinimi yaziliydi....Ayyyyy o ne yaaa,hic gülecegim yoktu...Basit sebepler gibi yazmissiniz yani abartilmiycak seyler ama sanirsam demek istediginiz esinizin kullaniliyo olmasi...her nekadar enne baba kardeste olsa,abartilmasi lazim esinizin bi sorumlulugu var artik evlenmis,ama tabii onlari silmiycek yardimlarda maddi manevi buluncak ama tadinda yaniii...ama esiniz bunu böyle görmedigi sürece pek bisey degistiremezsiniz,isiniz zor...

evet öyle yazılıydı. çok iğretiydi. bir de kuafördeyken eşimin genç kız kuzenleri gelip ayyyyyyyyyyy ne yazıyor bi görmen lazıııııııımmmmmm çoooooook güzel falaaaannnn die saçma sapan abarttılar.tabi onlar eşimin annesinin hoşunba gideceği için onun bakış açısından konuştular.
ama düğün salonundan çıkmamla şoka uğramam bi oldu:(((((((((
aylardır içimde dert olmuştu. geçen günkü kavgada söyledim artık...
ne sinir bozucu de mi, gülsem mi ağlasam mı bilemiyorum.

çok dolusun bence de.. bu meselede hatan ailelere sahip çıkmak istemez anneye alınan bir bileti yük görmek gibi şeyleri dile getirmen olmuş.. ama haklısın.. yani bizde debenzer şeyler oluyor.. istemiyorum onlara bişey yapılmasını edilmesini..
ama sen paranızı falan kıskanmıyorsun anladığım. sadece eşinin seni umursamayıp annesini fazla umursaması.. gelin arabasına takıldım ben mesela o ne öyle.. bunu yaptısa zaten allah sana sabır versin. seni de anlar umarm..

çok dolusun bence de.. bu meselede hatan ailelere sahip çıkmak istemez anneye alınan bir bileti yük görmek gibi şeyleri dile getirmen olmuş.. ama haklısın.. yani bizde debenzer şeyler oluyor.. istemiyorum onlara bişey yapılmasını edilmesini..
ama sen paranızı falan kıskanmıyorsun anladığım. sadece eşinin seni umursamayıp annesini fazla umursaması.. gelin arabasına takıldım ben mesela o ne öyle.. bunu yaptısa zaten allah sana sabır versin. seni de anlar umarm..

pek sanmıyorum anlayacağını............
gerçekten çok doluyum. ne olacak sonumuz bilmiyourm.... böyle değişik anlarda patlıyorum, haklıyken haksız oluyorum:((
100 lira için yaptıklarına bak dedi ama ben kavga çıkarmadım sadece sordum o anda ev yıkılmaya başladı zaten...

Back
X