Ailesii ve düsünceleriniz ?

smuwiLa

Guru
Pro Üye
3 Ekim 2010
11.499
3.813
448
Öncelikle herkese merhaba :34:
Konuyu dogru yere mi acıyorum bilmiyorum bu bölüm icin uygun oldugunu düsündüm.
Bir konuda görüslerinize ihtiyacım var düsünceleriniz benim icin cok önemli.
Kısa bir süre önce erkek arkadasımın ailesiyle tanıstım.
Annesinin bitmek tükenmek bilmeyen gelinini görme arzusu pes dedirtti bana sonunda :)
Saka bir yana kısmet o güneymis.
5 yıldır birlikteyiz daha önce de tanısabilirdim ama hazır degildim.
Hersey cok güzeldi annesi , yengesi ve ablası bir sürü sey hazırlamıslar hepsini bir güzel yedirdiler tabii.
Hersey dört dörtlüktü annesi basta olmak üzere yengesi ve ablası da cok sıcak ve samimiydiler. Kendimi rahat hissetmem icin ellerinden geleni yaptılar.
Bu arada 5 kardesler en kücügü benimkisi ve bir ablası var sadece ikisi bekarlar digerleri evli.
Diger yengesi benden sonra gelmisti soguk bir merhaba ile tanısmıs olduk ben yokmusum gibi davranmasını garipsedim önce.
Mesela evde bir misafir varken üzerine bir battaniye cekip kanepe de uyuyabilmek gibi. :53:
Baya bi öyle yattı sonra da kalkıp bi odaya girdi.
Aradan gene baya bi zaman gecti annesi ne yapıyo diye sordu uyuyor herhalde deyip baktı ablası uyuyormus ta zaten.
İnanın ben orda bulunmaktan rahatsız oldum.
Bir ara cocuklar odanın kapısını actı oda tam karsımda oldugundan oturdugunu gördüm.
Benim icin kalkma vakti gelmisti herkesle vedalastım kalktıgımı gördü ama oralı olmadı.
Ben gittim yanına hoscakal demek icin pc' de oyun oynuyormus istifini bile bozmadı.
Siz yasasanız böyle birseyi ne düsünürdünüz , sasırmaz mıydınız benim gibi?? İnsan bir anlam veremiyor ki..

Veeee ben bundan sonra ailesine nasıl davranmalıyım??
Ne kadar iyi olurlarsa olsunlar yüz göz olmak istemiyorum arada bir mesafe olsun istiyorum..
Fikirleriniz benim icin cok önemli..

Simdiden okuyan herkese Tesekkürler..

Son düzenleme:
yengesi???yani senin müstakbel eltin öyle mi???

eğer öyle ise huysuz bir eltiyle uğraşacaksın demektir...

Allah kolaylık versin...

yengesi???yani senin müstakbel eltin öyle mi???

eğer öyle ise huysuz bir eltiyle uğraşacaksın demektir...

Allah kolaylık versin...

Evet cnm müstakbel eltim..

Ya simdi neden böyle davrandıgını anlayamadım acıkcası..
İlk görüsme birde ne bileyim arada bir husumet olsa anlayacagım..

valla canım annesi ablası çok sıcak davranmışlar onlarla ilgili bi problemin yok anladığım kadarıyla.
yengesi seni kıskanmış olabilir belki ya da hiç seninle alakası yoktur belki erkek ark.nın ailesiyle problemi olabilir veya kendi içinde.. önemli olan bence senin için annesi ve ablası olmalı yengeyi boşver...

Kıskanmıştır seni boşver takma bile :)) Diğer kişilere gelince ne kadar iyi olurlarsa olsunlar mesafeni koru. Sakınyüz göz olma. Benim kayınvalidem dünya iyisi bir insan kendi annem olsa o kadar severim ama 3 4 günde bir arıyorum. Evi 2 sokak aşağımızda olmasına rağmen haftada bir gidiyorum. Kötü olduğundan mı sevmediğimden mi asla değil. Ama ne kadar uzak kalırsan o kadar iyi emin ol. :)

valla canım annesi ablası çok sıcak davranmışlar onlarla ilgili bi problemin yok anladığım kadarıyla.
yengesi seni kıskanmış olabilir belki ya da hiç seninle alakası yoktur belki erkek ark.nın ailesiyle problemi olabilir veya kendi içinde.. önemli olan bence senin için annesi ve ablası olmalı yengeyi boşver...

Büyük yengesi ( eltim ) de cok iyi karsıladı beni annesi ve ablasını söylememe gerek yok zaten bastan bende sizin gibi düsündüm ama biri varken insan cekinir yanında yatmaya. Ve hani özel bir andı o ben mi abartıyorum bilmiyorum ki.

Veya benim gittigimi görüp hic önemsememesi garibime gitti. Erkek arkadasım , daha önce de yapıyordu yani uyuyordu , pc' ye giriyordu ama simdi misafir varken böyle yapması normal degil dedi. Birsey diyemiyorlarmıs ama küsüyormus sanırım.

Kıskanmıştır seni boşver takma bile :)) Diğer kişilere gelince ne kadar iyi olurlarsa olsunlar mesafeni koru. Sakınyüz göz olma. Benim kayınvalidem dünya iyisi bir insan kendi annem olsa o kadar severim ama 3 4 günde bir arıyorum. Evi 2 sokak aşağımızda olmasına rağmen haftada bir gidiyorum. Kötü olduğundan mı sevmediğimden mi asla değil. Ama ne kadar uzak kalırsan o kadar iyi emin ol. :)

Tavsiyene uyucam canım tesekkürler.
Annesi cok iyi biri daha önce de cok kez dinlemisimdir erkek arkadasımdan.
İlk cıktıgımızda cok görmek istemisti erkek arkadasımda foto' mu vermis hala cüzdanın da tasıyormus.. Düsünün ki beni hic tanımıyor bile..

Tavsiyene uyucam canım tesekkürler.
Annesi cok iyi biri daha önce de cok kez dinlemisimdir erkek arkadasımdan.
İlk cıktıgımızda cok görmek istemisti erkek arkadasımda foto' mu vermis hala cüzdanın da tasıyormus.. Düsünün ki beni hic tanımıyor bile..

Dünyanın en iyisi de olsa uzak dur mesafeli ol.

Bütün erkekler için anneleri melektir zaten.

Bence sen hep mesafeni koru.

Dünyanın en iyisi de olsa uzak dur mesafeli ol.

Bütün erkekler için anneleri melektir zaten.

Bence sen hep mesafeni koru.

Evet bilirim rahmetli babaannem 2 gelini daha varken , ugrasmak icin annemi secmistir mesela.
Annemle babamı hic rahat bırakmazmıs hep yanlarında. Gezmeye bile birlikte gidemiyorduk diyor onu da gectim masa da ortalarına oturuyormus.. :53:
Resimler sahit valla bu duruma.
Ama babama sorsan garip bir durum yok ortada.

bir insan ancak bu kadar kısknadığını belli eder..sanki ona ne oluyosa.yanında uzanıp yatması,kafasına göre girip odada oyun oynamasıda ben bu evde kızları gibiyim kafama göre takılır yatar kalkarım havası yaratmaya çalışmış bence :9: çok komik ve çocukca bi davranış..o yengeye dikkat et derim ben.aileylede çok samimi olmak istemiyosanda oturmaya gittiğinde sohbetlere çok dahil olma hitaplarını ona göre kullanırsın cnm.

Son düzenleme:
eşimin ailesinden nefret ediyorum.yengesinden abiisnden annesinden.6senedir beraberiz 2senedir evliyiz hayatımı zindan ettiler.hepsinden iğreniyorum.fazla iyi olmicaksın yoksa hep ezilirsin.eğer kötü olursan çok sevilirsin.kelimeler kifayetsiz kalıyor onlara karşı hislerimi anlatırken.sinirden şuan elim birbirine dolaştı kelimeleri bile yazamıyorum.kaynanamda benle duruyo.ben çok kötüyüm öteki gelini çok iyi ama nedens eyanımdan ayrılmıyor.bıktım ondan nefret ötesi artık ona olan hislkerim.kocamlada aramı bozuyo.huzur vermiyo bize.nefret ediyorum işte dhaa ne diim.yanımdan ayrılmada ayrılmıyor yapıştı zamk gibi.kurtulamıyorum bir türlü.nerdeys eyatağa bile bizimle giricek.boğmak istiyorum ya

bir insan ancak bu kadar kısknadığını belli eder..sanki ona ne oluyosa.yanında uzanıp yatması,kafasına göre girip odada oyun oynamasıda ben bu evde kızları gibiyim kafama göre takılır yatar kalkarım havası yaratmaya çalışmış bence :9: çok komik ve çocukca bi davranış..o yengeye dikkat et derim ben.aileylede çok samimi olmak istemiyosanda oturmaya gittiğinde sohbetlere çok dahil olma hitaplarını ona göre kullanırsın cnm.

Bana göre cok saygısız bir davranıs..
Biri yokmus sanki orda kimse zorla da cagırmamıs kendi gelmis..
tesekkür ederim yorumun icin..:34:

eşimin ailesinden nefret ediyorum.yengesinden abiisnden annesinden.6senedir beraberiz 2senedir evliyiz hayatımı zindan ettiler.hepsinden iğreniyorum.fazla iyi olmicaksın yoksa hep ezilirsin.eğer kötü olursan çok sevilirsin.kelimeler kifayetsiz kalıyor onlara karşı hislerimi anlatırken.sinirden şuan elim birbirine dolaştı kelimeleri bile yazamıyorum.kaynanamda benle duruyo.ben çok kötüyüm öteki gelini çok iyi ama nedens eyanımdan ayrılmıyor.bıktım ondan nefret ötesi artık ona olan hislkerim.kocamlada aramı bozuyo.huzur vermiyo bize.nefret ediyorum işte dhaa ne diim.yanımdan ayrılmada ayrılmıyor yapıştı zamk gibi.kurtulamıyorum bir türlü.nerdeys eyatağa bile bizimle giricek.boğmak istiyorum ya

İyi olmak cok güzel birsey bence herseye susmayacaksın kırıldıgında icine atmıycaksın. Birsey mi söylendi hemen herseyi unutuverirsen aman bu nasılsa alınmaz , kırılmaz gibi davranıyorlar.. Naza cekiceksin kendini biraz her cagırıldıgında gitmiyceksin böyle gider listee.. :34:

elti adayına dikkat et canım, o seni iplemiyorsa sen onu hiç ipleme:34:

Hic sormamıstım daha önce erkek arkadasıma su nasıl , bu nasıl diye.

Dün sordum ilk defa ben hala ilk geldigimde ki halini unutmadım dedim. Sen hala ordamısın onun her zaman öyle dengesizlikleri var. 2 kisiler ama hic sıkıntıları bitmiyo ne zaman dara düsseler , hemen solugu bizde alırlar. Bir ara maddi acıdan sıkıntıdaydılar hergün bizdeydiler bir tek yatmaya evlerine gidiyordular o zaman bizden iyisi yoktu ama biraz düzelsin durumları ne arar ne de sorarlar hic bir haber alamazsın bakma normal de hic gelmiyo aslında kendi istegiyle arada sırada geliyo dedi.

Son düzenleme:
ah canım ah .herşeye cevap verdim olmadı ssutum olmadı iyilikle söyledim olmadı kötülük yaptım olmadı.bizimkiler numunelik türlerinin son örnekleri galiba hiçbişey fayda etmiyor :))) demin çok sinirliydim sıcağı sıcağına yazdım .sakinledim biraz şimdi.herşeye karışıyor ya özel denen hiçbişey yok.koyduğum hiçbrişeyi koyduğum yerde bulamıyorum.nereye koydun naptın diyorum.ben nerden bilim haberim yok benim diyor bide çıldırtıyor beni ya.bide kendini melek gibi sanıyor. :84: az kaldı ama kurtulucam yakında inşallah :65:

he bide bende numunelik elti var.psikopat.kaynanamdan kaçtı kurtuldu.rahat şuan.sonrada benle uğraşmaya başladı.kadını attılar başımıza gittiler.ama onlar iyi oldu biz kötü olduk.nasıl bir adalet bu ya nasıl.çok dertliyim çok neyse canım sen bu hatalara düşme.kimseye çok değer verme kendi kıymetini bil.sen bilmezsen kimse bilmez senin kıymetini.

ah canım ah .herşeye cevap verdim olmadı ssutum olmadı iyilikle söyledim olmadı kötülük yaptım olmadı.bizimkiler numunelik türlerinin son örnekleri galiba hiçbişey fayda etmiyor :))) demin çok sinirliydim sıcağı sıcağına yazdım .sakinledim biraz şimdi.herşeye karışıyor ya özel denen hiçbişey yok.koyduğum hiçbrişeyi koyduğum yerde bulamıyorum.nereye koydun naptın diyorum.ben nerden bilim haberim yok benim diyor bide çıldırtıyor beni ya.bide kendini melek gibi sanıyor. :84: az kaldı ama kurtulucam yakında inşallah :65:

Zor canım yaa ama sabret az kalmıs..

he bide bende numunelik elti var.psikopat.kaynanamdan kaçtı kurtuldu.rahat şuan.sonrada benle uğraşmaya başladı.kadını attılar başımıza gittiler.ama onlar iyi oldu biz kötü olduk.nasıl bir adalet bu ya nasıl.çok dertliyim çok neyse canım sen bu hatalara düşme.kimseye çok değer verme kendi kıymetini bil.sen bilmezsen kimse bilmez senin kıymetini.

Kimseye haddinden fazla deger verimiyceksin gercekten de. Bükemedikleri eli öpmek zorunda kalıyorlar o zaman iste.

canım bazı insanlar soğuk olur boşver sen onu önemli olan o değil kayınvaliden ayrıca o normal hayat tada soğukki kimse üstüne gitmemiş yani sana yapmamıştır bazı insnalar soğuk sevimsiz olur ben hiç haz etmem öyle insanlardan ama neden mesafeli durmayı düşünüyorsunki onu anlamadım bak benim kayınvalidem kayınpederim bizim hayattaki en büyük desteğimiz ben çalışmadığım halde bebeğimi bakar kayınvalidem gezerim seninle iyi geçindikten sonra araya mesafe koyma tabi senin hayatın ama iyi insanlarsa sende onlara yakın davranki yine eşinin ailesi her zaman yanındadır benden abla tavsiyesi..

herkes kıskanç yada sorunlu bir elti diye yorum yapmış ama ben katılmıoyorum. çünkü herkesin yapısı farklı mesela bende yorgunsam yada işte nebileyim yada eşimle bir sorunum varsa etrafımdaki olayları pek takmam. hatta kişileri bile. yani sallamam. ama bu benim onları kıskandığım anlamına gelmiyor tabiki. belki eltinde böyledir. yani bende eşimin ailesini takmam,sallamam ama onlara zararım değil faydam dokunmuştur. yani böyle insanlardan değil bence yüzüne gülüp arkanadan kuyunu kazan tiplerde kork derim. bide herkes sosyal olmak zorunda değil yani. onun yapısı öyleymiş demekki.

Back
X