Ailesinde serebral palsi olup gen testi yaptıran varmı kızlar

sero43

Üye
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2022
6
0
6
30
Merhaba hanımlar 6 aylık hamileyim ve iki tane serebral palsili kardeşim var. Genetik olmadığını söylemişler zamanında anneme ama benim aklımda soru işareti oldu. Araştırmalar yaptım genetikte olabilir diyolar. Acaba bu testi yaptırıp olumlu yada olumsuz sonuç alan varmı aranızda. Yardımcı olursanız çok sevinirim

Merhaba hanımlar 6 aylık hamileyim ve iki tane serebral palsili kardeşim var. Genetik olmadığını söylemişler zamanında anneme ama benim aklımda soru işareti oldu. Araştırmalar yaptım genetikte olabilir diyolar. Acaba bu testi yaptırıp olumlu yada olumsuz sonuç alan varmı aranızda. Yardımcı olursanız çok sevinirim
Bu konuda bir sonuca varabildiniz mi? Ben de benzer bir durum yasiyorum da. Arastirirken mesajiniza denkgeldim. Benimle de paylasirsaniz cok mutlu olurum. Genetik test yapilabiliyormuymus

Kusura bakmayın uzun zamandır giris yapmamıştım mesajınızı yeni gördüm. Araştırmalarım bir sonuç vermedi o dönemde malesef. Genetik test için özel ve üniversite hastanelerinin labratuvarlarina kadar aradim ama bu hastalık için bulunmuş belirli bir gen olmadığını söylediler. Daha sonrasında anne karnındaki fetüse emar çekildiğini ve bu emarda hastalık olup olmadığının anlaşilacagini okudum ve özel bir hastenede çekiliyordu sadece bulunduğum şehirde. Gittim yalvardım ceksinler diye ama doktor ben böyle bir sorumluluk alamam diyerek çekmedi. Sonuç olarak hamileliğim zehir oldu burnumdan geldi. Doğum yaptım ve bebegim sağlıklıydi. Sadece kendimi ve bebeğimi üzdüm hatta depresyona girdim antideprasan bile kullandım. Size tavsiyem rahat olmaya çalışın benim yaptığım hataları yapmayın. Allah sağlık versin size ve bebeginize

Aynı şeyler bende de var kardeşlerinizin serebral palsi olma sebebi neydi? Benimde abim ve erkek kardeşim serebral palsili abim zor doğumdan beynin oksijensiz kalması kardesim ise erken Doğumdan dolayı. Benim bir oğlum var çok şükür sağlıklı ama şuan ikinciyi düşünüyorum ve kafam çok karışık aynı sizin ifade ettiğiniz duyguları yaşıyorum

Back
X