ailesinden uzağa gelin olan var mı?:((

whitechocolate09

Guru
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2010
36
28
288
kızlar ben zaten ailemden uzakta(çok da uzak değil ama) çalışıyordum ancak yalnız oldugum için ailem 2 yıldır benimle yaşıyordu.evlenince yine orada yaşayacağım ama içim çok buruk( ne yapsam da bu efkarımı atsam(

valla ablacım benim babam polis annem evlenir evlenmez babamın işi nedeniyle tunceli'yegitmiş tam terör zamanı babam 4 ay gece çalışmış insan sevdiğiyle olunca her şeyi aşar bence alışırsın

Ben Antalya'da yaşıyorum..Allah kısmet ederse Hatay'a gelin gideceğim..
Avantajım Akrabalarım hep orada Dezavantajım ise Antalya'da büyüdüm yetiştim oradaki ortama alışabilecekmiyim bilemiyorum :))

yaaa ben ne yapıyıııımmmm Belçika ya gideceğim. yalnız eşim ve ben ne bir akraba ne eş ne dost. farklı dil farklı kültürr anaaam yine efkarlandım

merhaba
bende yurt dışına gidicem evlenince, bekliycez bakalım inşallah herşey istediğimiz giib olur, merak ediyorum bu gurbet olayı beni nasıl etkiler, allah herkesin yardımcısı olsun

ben 7 sene önce üniversiteye giderken ayrılmıştım ailemden, sonrada görev yerim uzağa çıktı. alıştım yani.. ama tatillerde bile 2 ay değil de 1-2 haftalığına gelme fikri bile beni üzüyo.. ama çok özlersem eşimin beni göndereceğine eminim

valla ben eşimin beni göndereceğini hiç sanmıyorum, neyse evleneince görecez. bekliycez bakalım.

annemden 1 dk bile ayrılmayan ben şimdi annemden çok uzaklarda taaa istanbuldayım
anneciimii çok özledimm

Ben de doğup büyüdüğüm şehirden başka şehire gelin gideceğim inşallah. Ama pek üzmüyor bu durum beni, çabuk alışırım değişimlere ama yılın yarısında zaten yalnız yaşıyorum, bunun da verdiği bir alışkanlık olabilir. Uçakla 1 saat sürüyor zaten, sevgilim gide gele yol yaptı, bize aman aman bir dert gibi gelmiyor yani

bende 21 gün sonra samsundan vana gideceğim çok zor çok artık geceleri uyuyamaz oldum biran önce gelsin zaman gidim istiyorum bölesi daha zor geliyor

Ben evlendim 300 km uzaklk ,1 ay oldu. ailemi çook seviyorum ama bugün için 10 yıl bekledikkkkkk gerçi ailemin yanına gidememe gibi bi sorunum yok belki ondandır,, Kocamla yeni bir aile olduk çoook şükür :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…