ailesinden uzağa gelin olan var mı?:((

whitechocolate09

Guru
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2010
36
28
288
kızlar ben zaten ailemden uzakta(çok da uzak değil ama) çalışıyordum ancak yalnız oldugum için ailem 2 yıldır benimle yaşıyordu.evlenince yine orada yaşayacağım ama içim çok buruk:(( ne yapsam da bu efkarımı atsam:((

valla ablacım benim babam polis annem evlenir evlenmez babamın işi nedeniyle tunceli'yegitmiş tam terör zamanı babam 4 ay gece çalışmış insan sevdiğiyle olunca her şeyi aşar bence alışırsın :40:

Ben Antalya'da yaşıyorum..Allah kısmet ederse Hatay'a gelin gideceğim..
Avantajım Akrabalarım hep orada Dezavantajım ise Antalya'da büyüdüm yetiştim oradaki ortama alışabilecekmiyim bilemiyorum :))

yaaa ben ne yapıyıııımmmm :14::14: Belçika ya gideceğim. yalnız eşim ve ben:16::16: ne bir akraba ne eş ne dost. farklı dil farklı kültürr :14::14: anaaam yine efkarlandım :1:

kızlar ben zaten ailemden uzakta(çok da uzak değil ama) çalışıyordum ancak yalnız oldugum için ailem 2 yıldır benimle yaşıyordu.evlenince yine orada yaşayacağım ama içim çok buruk:(( ne yapsam da bu efkarımı atsam:((

merhaba
bende yurt dışına gidicem evlenince, bekliycez bakalım inşallah herşey istediğimiz giib olur, merak ediyorum bu gurbet olayı beni nasıl etkiler, allah herkesin yardımcısı olsun :3::16:

ben 7 sene önce üniversiteye giderken ayrılmıştım ailemden, sonrada görev yerim uzağa çıktı. alıştım yani.. ama tatillerde bile 2 ay değil de 1-2 haftalığına gelme fikri bile beni üzüyo.. ama çok özlersem eşimin beni göndereceğine eminim ;)

ben 7 sene önce üniversiteye giderken ayrılmıştım ailemden, sonrada görev yerim uzağa çıktı. alıştım yani.. ama tatillerde bile 2 ay değil de 1-2 haftalığına gelme fikri bile beni üzüyo.. ama çok özlersem eşimin beni göndereceğine eminim ;)

valla ben eşimin beni göndereceğini hiç sanmıyorum, neyse evleneince görecez. bekliycez bakalım.

annemden 1 dk bile ayrılmayan ben şimdi annemden çok uzaklarda taaa istanbuldayım :43:
anneciimii çok özledimm:43:

Ben de doğup büyüdüğüm şehirden başka şehire gelin gideceğim inşallah. Ama pek üzmüyor bu durum beni, çabuk alışırım değişimlere :34: ama yılın yarısında zaten yalnız yaşıyorum, bunun da verdiği bir alışkanlık olabilir. Uçakla 1 saat sürüyor zaten, sevgilim gide gele yol yaptı, bize aman aman bir dert gibi gelmiyor yani :ssz:

bende 21 gün sonra samsundan vana gideceğim çok zor çok artık geceleri uyuyamaz oldum biran önce gelsin zaman gidim istiyorum bölesi daha zor geliyor:(

Ben evlendim 300 km uzaklk ,1 ay oldu. ailemi çook seviyorum ama bugün için 10 yıl bekledikkkkkk :D gerçi ailemin yanına gidememe gibi bi sorunum yok belki ondandır,, Kocamla yeni bir aile olduk çoook şükür :) :46:

Back
X