Ailesinden uzakta yasayip doğum icin memlekete giden var mi?

dyg_aktan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2014
137
41
28
Merhaba arkadaslar .ailemden uzakta yasiyorum. Esimin gorev yerinden dolayi.hamileligimin 9. Haftasi icindeyim daha erken bunlari dusunmek icin ama uzakta oldugum icin memlekete gidip orda dogum yapmak istiyorum .bnm gibi dusunenler var mi yada bu durumi gerceklestirenler?herhangi bi sikinti cektinizmi. Kacinci haftanizda gittiniz memleketinize dusuncelerinizi paylasirsaniz sevinirim

Biz ailemize cok uzak olmasa da farkli sehirlerde yasiyoruz. Esimle ikimizin ailesi ayni sehirde yaşıyor. Ben de ailelerimizin bulundugu yerde dogum yapmak istiyorum. Her iki sehirde de doktorum var. Bebisin durumuna bağlı aslinda planlar. Eger riskli bir durum olmaz da vaktinde gelecek olursa 37. Ya da 38. haftada falan ailemin yanina giderim.

Benim esimin aliesi ilee bnm ailemden ayni sehirdeler ama biz uzaktayiz iste .bende memleketten doktor edindim hatta ins riskli olmaz son zamanlarda gideriz memlekete

Benimde ailem başka şehirde ama ben gitmek istemem cünku hastaneden cikıp evime gelmek isterim kayinvaldemin evine degil orda ne kadarda rahat olsam da kendi evim gibi olmaz onlar buraya gelsinler bide bebek olucak evim yatagim bi sikntim olsa evimde ihtiyacim olan herseym bide memleket olunca gelen gidende cok oluyo sen daha yataktan kalkmadan gelen giden hiç kaldiramam ben böyle düsunyorm tercih sizin tabikide ama bence böylesi daha dogru benim acimdan.

Ben yurtdışından geldim Türkiyeye gelin olarak. Doğuma 1 ay kala annem yanıma gelicek bana kolaylık sağlamak için. Herkes doğum için yurtdışına çıkmamı tavsiye ediyor fakat ben doktoruma çok güveniyorum ve hastanr çıkışı inş kendi evime en huzurlu olduğum yere gelmek istrrim bebişte hemen odasına alışsın.

Benim esimin aliesi ilee bnm ailemden ayni sehirdeler ama biz uzaktayiz iste .bende memleketten doktor edindim hatta ins riskli olmaz son zamanlarda gideriz memlekete
Insanin ailesinin yaninda olmasi da önemli dogum sırasında ki benim ilk bebegim bir bebek nasil tutulur nasil beslenir bilmiyorum bu yuzden yalniz kalmak da istemiyorum ve kendi annemi istiyorum yanimda.
Insallah riskimiz ya da bir sikintimiz olmaz da ailelerimizin yaninda saglikla kavusuruz bebeklerimize

Benim kayinvlaidem gelebilr ama cok kalamaz sikinti orda bide logusalik pskolojidi kotu birilerini yaninda gormek istiyorsun ozellikle anneno kardeslerimi kendi ailem gelemez calisiyorlar o yuzden ben gitcem kayinvalidemde kalacamkendo evim tabi rahat ama bir sure sonra yalnizliltan bunaliyor insan zaten eninde sonimda evime donecegim

Yurt disinda bazi haklara ship oluyormus sanirim bebis . oyuzden oneriyorardir.kendi ailem gelemeyecegi icin ben gidecegim

Benim yurt dışı vatandaşlığım olduğundan dolayı, bebeğimin de otomatik olacak. Bu yüzden extra bi sebep göremiyorum şimdilik

Herkes tabiki nerede rahat olacaksa orada doğum yapmayı seçmeli. Bende tabiki yalnız kalacagıma kayınvalidemde kalmayı tercih ederdim :)

Slm ..ben ilk bebeğimde burada hiçkimse okmadığı için ve son aylarda ciddi ödemlerimden dolayı ailemin yanına gittim . Özel araç ile kardeşlerim gelip aldı.doğuma bir ay kala gittim.sürekli evde yanlızdım konu komşuda yoktu.eşim işten gelene kdr birley olursa vs dıye öyle planladık.altı tedi saatlık şehirler arası ayaklarımı uzatarak yol gittim.39 haftam bittiğinde doğum yaptım.umarım sizlerde sorunsuz o süreci yaşarsınız.şuan ikinciye hamileyim yine son bir ay kala gitmeyi pilanlıyorum .umarım yine bir sorun çıkmazda gidebilirim annemlere.ki şuan bide küçük çocugum var durum ne olacak emin değilim .umarım hepimiz sorunsuz saglıkla kucagımıza alırız.

Amin ins canim. Bende ucakla gitmeti dusunuyorum .7 .aydan snra doktor raporu ile binebiliyormususn sanirim bakalim gorcez artik

Ailesinden cok uzakta yaşayıp uzakta dogum yapcak olan var:)

Bende ailemin yanında yapacağım inş doğumu, gerçi benim orada evim aslında ama benimde eşim uzakta o da doğum zamanı gelecek inş. Toparlaninca inş bizi alıp götürecek.

Bende aileden uzaktayim ama gitmeyi düşünmüyorum kendi evimde daha rahat ederim ve eşinden uzakta olmak istemiyorum her anini beraber yasamak istiyorum anneler yanina gelecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…