Ailesine gidip bu derece yorulan var mı

Prensescann

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2017
4.791
3.003
133
41
Hanımlar evliyim annelere ne zöa gelsem aşırı aşırı aşırı yoruluyorum , içten içe sinir harbi ile evime dönüyorum , oldum olası hep annemi şefkatle kucakladım cebşmde beş kuruş param olsa dörtmkırışuna anneme hediyeler aldım , çünkü babam çok sinirli idi , anneme gün yüzü göstermek sanki benim görevimdi, gençliğim bu duyguyu sevgi ile kabullenerek geçti , sonra evlendim ve hayatımın en hayal kırıkları ile geçen dönemimbaşladı , eşimle ailesi ile çok sıkıntılar yaşadımyaşkyorum çok ama çok yoruldum , ve bu süreçte annemden elimi çekmemeye çalıştım fakat farkettim ki eski Benden eser Yok , bunu annemlere yansıtmamaya çalışsam da içten içe zerre eski Benden Eser kalmadığını çaktırmamak iÇin kendimi parçaladım , bu süreçte babamız vefat etti ve annemin hem fiziksel hem psikolojik sıkıntıları iyice patlak verdi , ben evliliğimdeki sorunlarla boğuşurken bimyandan da memelekete gidip anneme yetmeye çalıştım, bi yandan çalışıyorum , bi yandan düşükleirm oldu , derken derken bu güne geldik , şuan memleketteyim bir hafta izin aldım ama İnan’ın artık ilmek ilmek sırtım ağrıuor , karnım başım heryerim , sürekli yemek çay bulakış döngüsü , zaten ciddi Yorgun’um , annem hem fiziksel hem de manevi ilgi bekliyor , bunun yanında maddi sıkıntıları var , hem kafa hem beyin olarak aşırı yoprandım, yarın 10 saat yol gidip eve kendimi atıp ertesi sabah da işe gideceğim ve kendi kendime yine içten içe bu kadar yorulmak zorunda olduğum içşn kzgınlılşarım olacak , kızgınlık vicdan azabı getiriyor ,

Var mı benim gibi annesi gile gittiğinde iliklerine kadar yorulan

Ablam on yıllık evli, bize geldiğinde annem bir kere bulaşıkları dahi yıkatmamıştır kendisine. Hatta annem bizi zorla otutturup önümüze çay kahve koyar. Bu durumda pek iyi değil aslında, fakat siz ilk önce kendi ruh sağlığınızı düşünün. Anneniz size yakın olsa elbet daha kolay olur ama memlekete gidip gelmek iş güç derken gerçekten ruhen çöker insan. Anneniz hasta mı veya çok mu yaşlı? Annenizden ilginizi de çekmeden bir orta yol bulun, dengeyi sağlayın.

Hanımlar evliyim annelere ne zöa gelsem aşırı aşırı aşırı yoruluyorum , içten içe sinir harbi ile evime dönüyorum , oldum olası hep annemi şefkatle kucakladım cebşmde beş kuruş param olsa dörtmkırışuna anneme hediyeler aldım , çünkü babam çok sinirli idi , anneme gün yüzü göstermek sanki benim görevimdi, gençliğim bu duyguyu sevgi ile kabullenerek geçti , sonra evlendim ve hayatımın en hayal kırıkları ile geçen dönemimbaşladı , eşimle ailesi ile çok sıkıntılar yaşadımyaşkyorum çok ama çok yoruldum , ve bu süreçte annemden elimi çekmemeye çalıştım fakat farkettim ki eski Benden eser Yok , bunu annemlere yansıtmamaya çalışsam da içten içe zerre eski Benden Eser kalmadığını çaktırmamak iÇin kendimi parçaladım , bu süreçte babamız vefat etti ve annemin hem fiziksel hem psikolojik sıkıntıları iyice patlak verdi , ben evliliğimdeki sorunlarla boğuşurken bimyandan da memelekete gidip anneme yetmeye çalıştım, bi yandan çalışıyorum , bi yandan düşükleirm oldu , derken derken bu güne geldik , şuan memleketteyim bir hafta izin aldım ama İnan’ın artık ilmek ilmek sırtım ağrıuor , karnım başım heryerim , sürekli yemek çay bulakış döngüsü , zaten ciddi Yorgun’um , annem hem fiziksel hem de manevi ilgi bekliyor , bunun yanında maddi sıkıntıları var , hem kafa hem beyin olarak aşırı yoprandım, yarın 10 saat yol gidip eve kendimi atıp ertesi sabah da işe gideceğim ve kendi kendime yine içten içe bu kadar yorulmak zorunda olduğum içşn kzgınlılşarım olacak , kızgınlık vicdan azabı getiriyor ,

Ben de senin gibiyim.. döndükten sonra kendime gelemiyorum herkes herkesin her yaptığını eleştiriyor,hep beraber wcye giricez mümkün olsa,eşimle beş dakika konuşturtmuyorlar hemen binbir sitem,bi de küs olduğumuz bü dönem vardı o döneme dair manipülasyonlar oluyor,sürekli tetikteyim kendimi savunmak ve kavga etmek için,konuşmaktan çenem agrıyor,bu hafta çağırdılar mesela gitmedim,yalan söyledim gitmemek için,onlar arayınca bile eşim yanında diyorum yoksa bik bik beynimi yiyorlar benim,anam çok dertliymişim,ailen işte napcan :deli:

Ablam on yıllık evli, bize geldiğinde annem bir kere bulaşıkları dahi yıkatmamıştır kendisine. Hatta annem bizi zorla otutturup önümüze çay kahve koyar. Bu durumda pek iyi değil aslında, fakat siz ilk önce kendi ruh sağlığınızı düşünün. Anneniz size yakın olsa elbet daha kolay olur ama memlekete gidip gelmek iş güç derken gerçekten ruhen çöker insan. Anneniz hasta mı veya çok mu yaşlı? Annenizden ilginizi de çekmeden bir orta yol bulun, dengeyi sağlayın.
Hep özenirim böyle güçlü anneler e , oldum olası ben böyle bi durumdayım , şimdi daha beter tabi herşey ama ben bunu eskisi kadar içten ve sevgi ve merhamet ile karşılayamıyorum ve bu durumu kimseye çaktırmamak için de ectra kasılıyorum ama eskisi gibi değilim iletişim olarak , yapılacak işleri yapıyprım sürekli ve çok yoruluyorum diye de söylüyorum ara ara

Annemde cok yormaz beni ama yine de is guc oldu mu ben de dayanamiyorum. Kv cayimi bile getirir onume. Acikcasi orda daha az yorukuyorum :))

Bende öyleyim gidince gorevimmis gibi işte yapıyorum annem de hic durmaz kendi işini kendi yapar bahçesi var onunla ilgilenir ilçede kaldığı için bahçeli evleri bana kiyamaz ama bende ona yaptırmak istemiyorum yemek temizlik yapıyorum haliyle erken kalkıyoruz bu sene gitmeyeceğim oğlum gitmek istemiyor artık

Benim canım annecim və kayinvalidecigim ben yeterki geleyim diye yol gözlerler gittiğim an bana ultra lux günler sunarlar, evlatlarını yoran aileleri hiç anlamıyorum canım. Allah yardımcın olsun canım

Sadece annene mi yapiyosun bulasik yemek vs? Baska insanlarda var mi??

Canım ben de annemlerdeyim üstelik 5 aylık bir bebeğim var ama ben de işleri yapıyorum. Ben de yoruluyorum. Ama üstüne annem herşeyi de ben yapıyorum evde kimse bir işin ucundan tutmuyor diye söylenir. Biraz beklenti meselesi. Kimisi kızım gelince herşeyi o yapsın diye bekler kimisi de dokundurtmaz. Ama aile sonuçta elaleme hizmet etmiyorsun ki. Benim de yol uzun ben de çalışıyorum her zaman da gelemicez. Ama o uzun yolu gelip de evde kimseyi bulamamak da var Allah korusun.

Canım ben de annemlerdeyim üstelik 5 aylık bir bebeğim var ama ben de işleri yapıyorum. Ben de yoruluyorum. Ama üstüne annem herşeyi de ben yapıyorum evde kimse bir işin ucundan tutmuyor diye söylenir. Biraz beklenti meselesi. Kimisi kızım gelince herşeyi o yapsın diye bekler kimisi de dokundurtmaz. Ama aile sonuçta elaleme hizmet etmiyorsun ki. Benim de yol uzun ben de çalışıyorum her zaman da gelemicez. Ama o uzun yolu gelip de evde kimseyi bulamamak da var Allah korusun.
Öok haklısın bulamamak var elbet çok acı , diyorum ya ben kendimi bata küçüklükten beri çok yormaya başladım annem için maddi manevi şuan çok daha ihtiycaı var ama bende giden gitti , Benim kendi sorunlarımın dibe çekişi de çok etken burda , diğer iki kız kardeş de esasında aynı Şeyden Muzdairp diye düşünüyorum ama en çok kendini yıpratan Benim , erkek kardeşim sürekli annemle Yaşar bekar , ablamlarla aynı anda denk gelirsem annemlerde ,çok çok daha fazla yoruluyorum , üç çocuğu var çünkü

Ben de 5 yila yakindir evliyim annemin evine gidince annemle kavga ederiz ki sen onu birak ben yaparim sen otur ben yaparim diye. Bir bulasigi makineye dizsem kirk kez tesekkur eder. Evinde yoruluyorsun calisiyorsun bari burda dinlen diye ki benim ogluma da annem bakiyor hergun benim evime gelip. Ben haftalik temizlige bayan cagirdigim icin is yapmaz annem ama yine de gunluk toplar bulasik makinemi falan bosaltir. Buna ragmen ben kendisine gidince bana cop kaldirtmaz.

Ben de 5 yila yakindir evliyim annemin evine gidince annemle kavga ederiz ki sen onu birak ben yaparim sen otur ben yaparim diye. Bir bulasigi makineye dizsem kirk kez tesekkur eder. Evinde yoruluyorsun calisiyorsun bari burda dinlen diye ki benim ogluma da annem bakiyor hergun benim evime gelip. Ben haftalik temizlige bayan cagirdigim icin is yapmaz annem ama yine de gunluk toplar bulasik makinemi falan bosaltir. Buna ragmen ben kendisine gidince bana cop kaldirtmaz.
Ne güzel , benim hiç öyle destekçim Yok , kendimi bildim bileli hep yaparım ama şimdi annem güçsüz vebrahatsız şimdiki daha mecburi ama ben baya yıprandım , bugün yola çıkacam , bu bi haftayı tekar yaşamak istemezdim , maalesef dolayım duygusal boyutu ikşmcşmplanda kalıyor bunca yorgunluktan sonra, şöyle rahatlamış pamuk gibi mutlu g üç toplamış bi şekilde döneniyorum , yarında iş başı , bunları düşünmek vicdan azabı veriyor ban a ama maalesef durum bu , memeleket eşittir iliklerine kadar yorgunluk benim için

Memlekete her gittiğimde çok yorulurum. Evin bütün işini sırtlanırım yemek bulaşık vs. Misafir gelir onun ağırlaması bebeğim de var onun kosturmacasi. Kv ye gidince dinlenirim sağolsun iş yaptırmaz. Annemgilde yorulmamin sebebi annemle babam bahçede tarlada çalışıyor onlar çalışırken evde yayılıp yatamam bir de gelen oluyor şu bu. Eşim bu yıl gitmeyelim tatile çıkalım diyor gerekçe olarak yorulmamı öne sürüyor:bicak:

Bayramlar harici oraya gitmek için izin alma. Çalışan insansın yıllık iznin de dinlenip enerji toplayacağın yere , niye bu kadar kendini harap ediyorsun. Illa gidersen de az kal.

Yaptığınız işler sizi yoruyorsa gitmeyin efendim.
Hem yapıp hem de şikayetlenmeyin. Yoruluyorum gelemem diyin.
Ayrıca anneden d hiz et beklemeyin artık.
Ben bana gelip yaptığı işi sorun eden evlada en fazla bir gün hizmet ederim.
Ne siz kendinizi zora sokun nede annenize iş yapıp arkadından söylenmeyin.
Daha az ve öz gidin ve iş yapmayın sorun çözülür.

Tam tersi ben anneme gelince tatile geliyorum sanki yemegim hazir is guc derdim yok cocuklarada bakiyorlar iki kucugum var onlara cok duskunler beni boyle alistirmislar malesef buda iyi degil tembelim anneme gelince saliyorum torunlarina cok duskun

Bayramlar harici oraya gitmek için izin alma. Çalışan insansın yıllık iznin de dinlenip enerji toplayacağın yere , niye bu kadar kendini harap ediyorsun. Illa gidersen de az kal.
Çok yakın olduğum bi arkadaşım var , o da aynısını diyor ama ben hayat yükümle merhametim arasında sıkışıp kalıyorum , ve merhamet öne çıkıyor , bu defa da böyle oluyorum , ne zaman nasıl nerde dinleneceğim diye düşünmekten kendimi alamıyorum ...

Suyuma kadar düşünürler,elimi bişeye sürdürmezler.. çok şanslıyım çook,allah yokluklarını göstermesin.

Genelde tek ben yaparim annemin yapmadiginda: ( ben yapmazsam anneme kalir diye dusunurum. Maalesef biri is yaparken oturma huyum yok huyum kurusun

Back
X