- Konu Sahibi holdmetight
-
bir yılsa çok çabuk endişeleniyorsunuz. insanın yarına çıkacağı şüpheli ben evlilik arifesindesiniz sanmıştım ayrıca eşimden gördüm ki kadın için değilde erkek için 25 yaş erken bi27 biraz iyicene oluyor.bi çalışma hayatına adım atın.şöyle bir kendinize gelin ondan sonra daha ayrıntılı düşünürsünüz.bu ayrıntılar için erken sevgiliniz ne iş yapıyor.yoksa ailesi maaşı filan fazlaysa ona mı güveniyor?22 yasindayim uni bitince evlenicez sozde unide 1 yil sonra bitiyor ama biraz zor evleniriz bu gidisle
bende aynı düşünüyorum.hala benim kocamda bazı konularda annesini eteğine dolanıyor.ben dışardan biri olduğum için bazı benim gördüklerimi göremiyor.belli açık olarak oğlu evlendiği için ona muhtaç olsun istemiyor arada bağıda koparmak istemiyor ona da taşısın diye ama bizimki bzen abartıyor ona girip çıkmada.rahatsız ediyor kadını farkında değil hem annesi kirli çıkı ama parasal bir şeylerde vermemesi lazım.yine bir şey oldu mu bu seferde ailesinin tarafına mı geçer bilemiyorum.
Sevgilinize ailesini kötüleyerek onu bu durumdan vazgeçiremezsiniz.dogru hem acik sozlu hem net hem patavatsiz birazda utanmazim Kabul
susamiyorum, kendimi tutamiyorum, dusundugumu soylemek zorunda hissediyorum
bitiremem seviyorum, onun gercekleri gorup ikimize yatirim yapmasini istiyorum ailesinin ihtiyaci olsa anlarim ama ihtiyaclari yok
uzak olması hayırlı olmuş sonra ayırırlardı sizi bende kızıyorum bu mevzuya önce koşa koşa annesini teselli ediyor demek sizde obir gün hastanede yatarsa annem hasta diyip başına kvdenizi dikersiniz bence.ben kendi anneminde nereye kadar ben dediğini gördüm nerden sonra kendim dediğini gördüm. annem kocan hakkında kızsa kötü bir şey dese kendi annene kızarsında onların tarafından biri kötü bir şey söyledi mi sen duyupta tepki verince boşver olur öyle şeylere olur.allahtan biz eşimin ailesine kmlerce uzagiz bazen telefonla bile huzurumuz kaçıyor. .kendi yorum yapıyor ben yorum yaptinmi kızıyor kendi ailesiya sanki ben onun ailesi değilim...en son ailesinin gözü önünde şiddetli tartışmasız olmuştu anneside Ağlamış ti. ..bende agliyordum ama o annesini teselli etmeye gitti benim yüzüme bile bakmamisti..allaha şükür ediyorum ki ailelerden uzak bi hayat yaşıyoruz. ..ama bazende yalnız hissediyorum kimsemiz yok diye...oldumu da olmuyor işte sürekli tartışma...evlilik güzel ama zooor bir müessese...
saf kelebek sevgilisi niyetini belli etse de bir seneye kadar hak var rahmet var.daha zamanı var onların bunları düşünmeleri çok erken ayrıca bende daha evlenmeden kendi ailesine destek olmasına karşı değilimde adamı evlendirdikten sonra da inek gibi sağmamaları lazım çünkü adamın parasında @hepsenvarsin kazansa bile hakkı olacak pek şüpeli bir paraya düşüyor. adam evlendikten sonra.adamın aklını başına toplaması lazım hala yaşını öğrenemedik sevgilinin @hepsenvarsinYahu ailesinin ihtiyacı olup olmadığından size ne, ihtiyaç zabıtası mısınız?
Sizi gerçekten seven adam sırf birlikte hayat kurma planlarınız için çalışmazdı, hem ailesine yardımını ederdi, hem de geleceği için plan yapardı ve ona yönelik davranış içinde olurdu. Dışardan bakıp onların ilişkilerini değiştiremeyeceksiniz sonuçta, araba almaya utanmıyor mu??? derseniz, babam en iyisine layık cevabını alırsınız. Bu da bir gerçek ama ettiği yardımın yanında bizim için ne düşünüyorsun diye soru sorduğunuzda aval aval baktığını görüyorsanız, sevdiğiniz kişi hakkında daha kesin fikre dahip olursunuz, ben de düşüncelerimi saklamaktan hoşlanmam ama bu konuda kendime saklayayım. Başkasının evlilik düşündüğü insan hakkında olumsuz sıfat kullanmak hoş değil.
saf kelebek sevgilisi niyetini belli etse de bir seneye kadar hak var rahmet var.daha zamanı var onların bunları düşünmeleri çok erken ayrıca bende daha evlenmeden kendi ailesine destek olmasına karşı değilimde adamı evlendirdikten sonra da inek gibi sağmamaları lazım çünkü adamın parasında @hepsenvarsin kazansa bile hakkı olacak pek şüpeli bir paraya düşüyor. adam evlendikten sonra.adamın aklını başına toplaması lazım hala yaşını öğrenemedik sevgilinin @hepsenvarsin
Yanii neticede karşınızda çocuk yok,Evlenecegiz ve ailesi hicbirsey yapmayacaklarini soylediler herseyi ogullari kendileri yapacak, ama hep eve ustune basina, abisine birseyler aldiriyorlar benimkine, hangi parayla alicaz biraz geri cek kendini para biriktiriyorum de diyorum gecistiriyor vs
sinir oldum artik ne yapmaliyim, ve ona gore hep suclu ve kotu niyetli olan benimmmm
Evlenmeden üstelik bunu yapıyorsunuzben onun kendi kazandigi paraya karisiyorum, buna hakkim var cunku gelecegimiz soz konusu, ayip veya degil buna hakkim oldugunu dusunuyorum
aynen katiliyorum arkadasa...niye cekiyosun ki sen bunu...Erkek evlenmeden önce iyiyse evlendikten sonra kötü olur,evlenmeden önce kötüyse evlendikten sonra daha kötü olur
Valla biz bu konulara hic girmedik, ama benimki de maasinin buyuk kismini gönderiyor biliyorum. Babasi issiz olduğu için yardim ediyor. Bende destekliyorum aslinda hani hep gonder dedim sonucta ailesi ve ihtiyaclari var. Ama ileride ne olur bilemiyorum daha ailesiyle hic öyle sorun yaşamadım. Ama butun erkekler ayni onu diyorum
evlimissin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?