ailesini silen kocami desteklemiyorum

Arkadaslar eski konularimda da var.Eşim cok fedakar.kv ile kizlari da coook fenalar.3 ay once yanimiza tasindilar.Ben mesafeliyimdir.Esim annesi, iki kiz kardesi ve bi erkek kardesini tamamen sildi...tamam mesafeli olsun ama silmesin
Annesiyle gorusursem beni bosarmiş.Oğlumu gondermiyor.Anne- ogul arasindan bana ne...Benim bi sorunum yok.Zaten dişleri batmaz.Oğlum tek çocuk.Niye kopsun akrabalarindan.Tek teyzesi kaliyor.Öyle olmaz.
Karişmamali miyim? Tamamwn kuserse, gun gelir çok aglar, cigeri yanar kocamin....( mesafe koysun demeyin, cok yaptilar esime....bikti, sildi artik)
bence cok karisma bi bildigi vardir oglumu yollama diyorsa yollama ama ailesi hakkindada bir yorumda yapma iyi yada kotu yani ne etliye dokun ne sutleye annesi hakkinda seninle konusuyorsa o senin annem istersen arada sirada sor de ama illa ara sor diye israr etme. ISTEMIYORSA BU SENIN KARARIN CANIM SAYGI DUYUYORUM SEN BILIRSIN DE. BEN ILLA GÖRUS YADA GORUSME DIYEMEM DE SENIN AILEM SEN BILIRSIN DE.

biraz zamana bırakın, annesini-kardeşini insan silmesin tabi, eninde sonunda da barışırlar.
çocuğunuz da sıla-i rahim i öğrenir inşallah, akrabalarından uzaklaşmak zorunda kalmaz.
sürekli de kullanılıyorsa, kendini kullandırmasın, sınırlarını çizmeyi öğrensin. buna yardımcı olun. ama gün gelir tabi ölümlü dünya, vicdan azabı çeker ailesi ile görüşmezse.

ailesi hakkinda kotu yorum yapma(yapiyosun demiyorum, yapiyosan eger)
konu acildikca, Allah rizasi icin selami sabahi kesmemesi gerektigini anlat..
esin gorusme diyosa tartismaya girme..

Back
X