- Konu Sahibi uzun kirpik
Arkadaslar eski konularimda da var.Eşim cok fedakar.kv ile kizlari da coook fenalar.3 ay once yanimiza tasindilar.Ben mesafeliyimdir.Esim annesi, iki kiz kardesi ve bi erkek kardesini tamamen sildi...tamam mesafeli olsun ama silmesin
Annesiyle gorusursem beni bosarmiş.Oğlumu gondermiyor.Anne- ogul arasindan bana ne...Benim bi sorunum yok.Zaten dişleri batmaz.Oğlum tek çocuk.Niye kopsun akrabalarindan.Tek teyzesi kaliyor.Öyle olmaz.
Karişmamali miyim? Tamamwn kuserse, gun gelir çok aglar, cigeri yanar kocamin....( mesafe koysun demeyin, cok yaptilar esime....bikti, sildi artik)
Karışmayın bence. Farzedin ki eşinizle aranız açıldı, siz sanıyormusunuz ki kv sizin yanınızda olacak, aman oğlum karınla aranı açma diyecek. Sende yapma aynısını. Çocuğunuz elbette görüşür. Onlar eşinin ailesiyse sende eşinin ailesisin. Tamamen küsüp küsmemek eşine kalmış birşey. Sonuçlarını ileride sen üstlenmemiş olursun. Şimdi onlarla görüşmek istersen, eşine karşı çıkarsan yarın birgün senin yuvana huzursuzluk düşürdüklerinde eşinin sana bakış açısıda farklılık gösterebilir.