ailesini silen kocami desteklemiyorum

Arkadaslar eski konularimda da var.Eşim cok fedakar.kv ile kizlari da coook fenalar.3 ay once yanimiza tasindilar.Ben mesafeliyimdir.Esim annesi, iki kiz kardesi ve bi erkek kardesini tamamen sildi...tamam mesafeli olsun ama silmesin
Annesiyle gorusursem beni bosarmiş.Oğlumu gondermiyor.Anne- ogul arasindan bana ne...Benim bi sorunum yok.Zaten dişleri batmaz.Oğlum tek çocuk.Niye kopsun akrabalarindan.Tek teyzesi kaliyor.Öyle olmaz.
Karişmamali miyim? Tamamwn kuserse, gun gelir çok aglar, cigeri yanar kocamin....( mesafe koysun demeyin, cok yaptilar esime....bikti, sildi artik)

Karışmayın bence. Farzedin ki eşinizle aranız açıldı, siz sanıyormusunuz ki kv sizin yanınızda olacak, aman oğlum karınla aranı açma diyecek. Sende yapma aynısını. Çocuğunuz elbette görüşür. Onlar eşinin ailesiyse sende eşinin ailesisin. Tamamen küsüp küsmemek eşine kalmış birşey. Sonuçlarını ileride sen üstlenmemiş olursun. Şimdi onlarla görüşmek istersen, eşine karşı çıkarsan yarın birgün senin yuvana huzursuzluk düşürdüklerinde eşinin sana bakış açısıda farklılık gösterebilir.

Eşinize anlatın bu şekil olmaz Anne, kardeş atılmaz elbet barisacak annesi oğlunun yaptığını unutur seni unutmaz.

Ben mesafeli torununu göstereyim ama sen konuşma tamam diye söyleyin.

Teşekkürler arkadaşlar...Fikrim.pek.net değildi ama sanirim.en iyisi karişmamak...Amcalari, halalari, nenesi,kuzenler....herkes eşimi destekliyor ce kv ile küstüyse ben de konuşmam.zaten bi faydasi yoktu.
Eşim de kendisi içinden geleni yapsin.Anne bile olsa; zorla kimse sevdirilemez.
Akişina birakup, mevzudan uzak durmak en.iyisi

ben sizi haksız buldum adama çok çektirmişler biliyorsunuz adam annesi kardeşleri olmasına rağmen silecek kadar çekmiş...
he haksız olur anlarım ama adam haklı siz eşinizin yanında olmalısınız
ona destek olmalısınız
sonuna kadar sizi haksız buldum
tabi ki de görüşme diyecek size, burada kaç tane konu gördüm küstüğüm akrabam ile konuşmuş,yolda görmüş eve bırakmış diye onlara haklısın dediysem size de haksızsınız diyorum... eşinize haksızlık yapılmış sizin onun yanında olmanız lazım

Arkadasın taktıgı fena guZel bayıldım.

Sen aksı sekıl tavır takınsaydın esın barısırdı bu ısler boyle yuruyor.

Sen de desteklemıyorum felan dıyorsun da memnun gordum senı.

Burdakılerden ne ıyı gelınsın duymayı ıstıyorsun sanırım.Arkadaslar dıger konularından bahsetmese belkı denılırdı.

Arkadasın taktıgı fena guZel bayıldım.

Sen aksı sekıl tavır takınsaydın esın barısırdı bu ısler boyle yuruyor.

Sen de desteklemıyorum felan dıyorsun da memnun gordum senı.

Bcanim ılerden ne ıyı gelınsın duymayı ıstıyorsun sanırım.Arkadaslar dıger konularından bahsetmese belkı denılırdı.
Yok ben sevmem.kv....sadece 1 sene sonra tum.sorunlar kuculur ve ozlem buyur.kocamin cigeri yanar ve gururu barismaya el vermez diye uzuldum
..bi de buyukler kusse de cocuk kusturulmez bence.....yoksa iyi gelin filan diylim canim

Ha bi de kocam bize yapilanlar yuzunden.kusmedi.Annesi tum akrabalara kufur edip kovdu diye kustu...bu sebep de bence sacma
Kusuyorsan.kendin icin küs...

Arkadaslar eski konularimda da var.Eşim cok fedakar.kv ile kizlari da coook fenalar.3 ay once yanimiza tasindilar.Ben mesafeliyimdir.Esim annesi, iki kiz kardesi ve bi erkek kardesini tamamen sildi...tamam mesafeli olsun ama silmesin
Annesiyle gorusursem beni bosarmiş.Oğlumu gondermiyor.Anne- ogul arasindan bana ne...Benim bi sorunum yok.Zaten dişleri batmaz.Oğlum tek çocuk.Niye kopsun akrabalarindan.Tek teyzesi kaliyor.Öyle olmaz.
Karişmamali miyim? Tamamwn kuserse, gun gelir çok aglar, cigeri yanar kocamin....( mesafe koysun demeyin, cok yaptilar esime....bikti, sildi artik)

bugun sildim der yarın can ciğer kuzu sarması olurlar hiç karışmayın keyfinize bakın.

Hic karisma
Erkekler zaten tutarsizdir bugun siler yarin barisir ayaklari totosuna vura vura anasina kosar
O ne yaparsa sen de aynisini yap

çok doğru düşünüyorsun bence...aralarında ne geçti bilmiyorum ama aile silmek çok ağır bence...ne olursa olsun onlar bizi bugünlere getirdiler...sanada konuşursan seni boşarım demeside çok ağır olmuş..çok kinci galiba....ne diyeyim umarım değişir herşey...

Back
X