Ailesinin yanında değişen nişanlı...

Efset

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2016
339
338
33
34
Merhaba arkadaşlar bu sefer ki konu ben değilim.
Kardeşim sayılan birisi ..
Yaklaşık 7 aydir nişanlı ve nişanlısı ailesinden birisi yanına geldiğinde normalde çok arayan soran adam onlar geldiğinde ne arıyor ne soruyormus.
Bunun gibi pek çok şey..
Ailesinden birileri olduğunda çok değiştiğini söylüyor ki ben de bunu bizzat gördüm .
16 yaşındaki yegeninin yanında dahi bunu yaptı .
Bu asilabilecek bir sorun mu ?
Yoksa bu adam hep ailesinin yanında kizi görmezden mi gelecek?
Ben nişanı atmış birisi olarak onun da bu süreci yasamasini istemiyorum .
Bu yüzden sizlere sormak istedim.
Hayırlı akşamlar .

Duzelmez asla. Nidan atmis olmak zor bir surec olabilir ama mutsuz bir evlilikten ya da bosanmaktan iyidir
Ben hala atlatamadim o yüzden sanırım.
Ama elbette ki nisan bozulduğunda dahi ben bu kadar zorlandi isem evliliği düşünemiyorum.

Ben de ailemin yanındayken nişanlımı aramazdım, onlarla vakit geçirirdim. Doğrusu ve normali bu değil mi

Duzelmez. Hele 16 yasinda kuzenin yaninda bile degisiyorsa hic duzelmez. Bu gibi davranis beraberinde daha kotu davranislarla paket halinde geliyor. Onlar da sonradan cikar. Erken teshis hayat kurtarir.

Kızın başını yakma.Atsın yüzüğü
Düzelmez

gardini baştan alsın arkadasin... evlenip te mutsuz kac kadın var bu konuda bi sürü konu acıyorlar hergün :kahve:

Babam bizi nerdeyse tanımazdı krndi ailesinin yanında..annem deli oluyordu. Değişmrz bence.

Ailesinin yanında sanki "Bakın ben hanım köylü (!) değilim, değişmedim, hâlâ sizler önemlisiniz benim için." mesajı filan mı vermeye çalışıyor acaba?
Her ne olursa olsun can sıkıcı. :KK12:

Acikcasi bu sartlara göre degisir.
Kisinin kendi gözlemi önemli. ve uzakliklara göre degisen bir durum.
Mesela nisanlim normalde kendi ailesi ile yasiyor. O dönemde gayet arayip soruyoruz birbirimizi.
Sehir dışından abisi dayisi vs geldiyse yada onlarin yanina gittigi sehirdeyken cok arayip sormaz. Bende bunu garipsemem. Çünkü hep beraber oturduğumuzda beni oteledigini hissettirmez. Milletin yanında sarilip etmeyiz ama saygısını sevgisini ve kıymet verdigini hissettirir. Bu sürekli benimle konusmasi anlamina da gelmez.
Bende sehir dışından arkadasim gelse nisanlimla degil arkadasimi tercih ederim :)

konusmayi denemismi? belki nisanlisida boyle yaptiginun farkinda degildir. karsisina alip konussun .cocuk bu tavrini duzeltmezse ayrilsin.zararin neresinden donse.kârdir

İlk planda ailesi olacak bu belli. Yazık evlenince daha da beter olacak. Üzüldüm arkadaşınız adına. İnan ki bu durum daha vahim bir hal alacak.

Daha mesajı okumadan ayrıl diyesim geldi oyle adamdan koca olmaz ya karşısına alsın adam gibi konuşsun gozlemlesin değişmezse hiç yakmasın başını...

Hanımlar, hepinize cok teşekkür ederim..
Gelelim konumuza; arkadaşım nişanlısı ile konuştu.
Ailesi uzaktan geldiği için bir kaç saat onlarla vakit geçirdiğini dile getirmiş.
Yoksa aile bireyleri sürekli yakın mesafede iken böyle birşey yapmadığını da belirtmiş ki kız bunu doğruladı.
Arkadaşım, ailesi gelince degistigini sürekli onlarla vakit geçirmek için çaba gösterdiğini hayatindaki insanlara hakettiği şekilde davranmasını.
Herkesin yerinin ayrı olduğunu anlamasını vb herşeyi söylemiş.
Ve bütün hafta sonunu birlikte geçirmişler.
Sanırım anladı çünkü önceden eve gitmeliyim uzaktan geldiler şeklinde konuşurdu diyor..
:KK49::KK49:

Back
X