ailesinin yanında güçlüymüşş

adanamerkez

:)
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2013
2.498
2.166
248
35
Arkadaşlar merhaba , yine bir sorun paylaşmak istedim sizlerle..

Şöyle başlayım ben evlendiğimde ankarada oturuyordum ailemde oradaydı sonra işsizlik sıkıntılar derken eşimin babası gelin burda evi satalım iş kuralım dedi konyaya taşındık daha sonra orda iş kuramadık bir şekilde bir kaç ay yaşadık ve bazı olaylarla bambaşka bir şehre taşındık topluca ve bu süreçte benim babam gitmeyin yapamazsınız pişman olursunuz dedi dinlemedik. madem gidiyorsunuz evime gelmeyin bundan sonra sildim sizi dedi ben buna rağmen gittim sırf eşim istiyor diye.. babamında gönlünü aldım daha sonrasında...
ve bir kaç ay geçti babamın sözlerini hatırladık haklıymış dedik ve geri ankaraya döndük. 1 yıla yakın ailemle oturduk ve şuan eşim geri konyaya gitmek istiyor neden ? gurbet ağır geliyormuş . neden ? ailesi oradaymış daha güçlü hissedermiş. ben istemiyorum sizce haksızmıyım gelip bana orda daha iyi mutlu olcam demesi bana haksızlık değil mi ben bunca sıkıntıya ikimiz için katlanmışken ona benim verdiğim güç mutluluk yetmiyor mu sizce ne yapmalıyım :(

Yaniii siz ailenize rest çekmişsiniz,
Şimdi Konya'ya gitseniz aileniz hiç konuşmaz daha sizinle.
Kendi ewinize çıkma imkanınız yokmu ki?

Çok haklısınız! Hayır Konya zaten bir kez denediğiniz bir opsiyon, şimdi Ankara da düzeninizi kurmuşken tekrar şehir değiştirmemin mantığı ne? Hayır bu gücü ona ne vericekmiş Konya'da? Çocuk gibi annesinin eteğine, babasının gölgesine mi sığınacak? Özlem desek Ankara -Konya trenle kaç saat ki zaten? Kaç yaşında bu adam?

şuanda yok ama oraya gidincede evimize çıkamıyacağız zaten sorun aynı evde olmaksa ki çok etkisi var tabi çalışıp çabalayıp eve çıkmalıyız diyorum ama gurbet diyor özlüyorum diyor ee ben özlemiyecekmiyim ailemi sanki

Çok haklısınız! Hayır Konya zaten bir kez denediğiniz bir opsiyon, şimdi Ankara da düzeninizi kurmuşken tekrar şehir değiştirmemin mantığı ne? Hayır bu gücü ona ne vericekmiş Konya'da? Çocuk gibi annesinin eteğine, babasının gölgesine mi sığınacak? Özlem desek Ankara -Konya trenle kaç saat ki zaten? Kaç yaşında bu adam?
Bende böyle düşünüyorum senin ailen benim artık bende bulmalısın o gücü özledikce gider görürüz diyorum yok .. 26 yaşında

şuanda yok ama oraya gidincede evimize çıkamıyacağız zaten sorun aynı evde olmaksa ki çok etkisi var tabi çalışıp çabalayıp eve çıkmalıyız diyorum ama gurbet diyor özlüyorum diyor ee ben özlemiyecekmiyim ailemi sanki
Gurbet diyor özlüyorum diyor.. İlginççç!!

Şuan isiniz ve ayri eve cikmak için cabaladiginz durumlar var mi?

Konyaya gidince hazir bir işiniz olacak mi yoksa yine denemeye mi gideceksiniz

Şöyle başlayım ben evlendiğimde ankarada oturuyordum ailemde oradaydı sonra işsizlik sıkıntılar derken eşimin babası gelin burda evi satalım iş kuralım dedi konyaya taşındık daha sonra orda iş kuramadık bir şekilde bir kaç ay yaşadık ve bazı olaylarla bambaşka bir şehre taşındık topluca ve bu süreçte benim babam gitmeyin yapamazsınız pişman olursunuz dedi dinlemedik. madem gidiyorsunuz evime gelmeyin bundan sonra sildim sizi dedi ben buna rağmen gittim sırf eşim istiyor diye.. babamında gönlünü aldım daha sonrasında...
ve bir kaç ay geçti babamın sözlerini hatırladık haklıymış dedik ve geri ankaraya döndük. 1 yıla yakın ailemle oturduk ve şuan eşim geri konyaya gitmek istiyor neden ? gurbet ağır geliyormuş . neden ? ailesi oradaymış daha güçlü hissedermiş. ben istemiyorum sizce haksızmıyım gelip bana orda daha iyi mutlu olcam demesi bana haksızlık değil mi ben bunca sıkıntıya ikimiz için katlanmışken ona benim verdiğim güç mutluluk yetmiyor mu sizce ne yapmalıyım :KK43:
Bence bağımsız bölgeye gitmelisiniz, ne Ankara ne de Konya ...

ve bir kaç ay geçti babamın sözlerini hatırladık haklıymış dedik ve geri ankaraya döndük. 1 yıla yakın ailemle oturduk ve şuan eşim geri konyaya gitmek istiyor neden ? gurbet ağır geliyormuş . neden ? ailesi oradaymış daha güçlü hissedermiş. ben istemiyorum sizce haksızmıyım gelip bana orda daha iyi mutlu olcam demesi bana haksızlık değil mi ben bunca sıkıntıya ikimiz için katlanmışken ona benim verdiğim güç mutluluk yetmiyor mu sizce ne yapmalıyım :KK43:
Ailesinin yanında fazla gücün verdiği yan etkiye dayanarak süründü galiba eşiniz bi hatırlatın derim..

şuan işsizsiniz ve sizin ailenizin yanındasınız öyle değil mi?

nasıl gelinin k.validesinin evinde yaşaması zorsa damadın ki de zor. ki çevreye bakınca pek örneği de yok erkek için iç güveysi... öz güven eksikliği yaratır.

sizin konyaya gitmenizde mantıksız ama.... iş yok güç yok... bence ne eşinin ailesinin evinde nede sizin ailenizin yanında kalın. çalışın... başka eve çıkın..

bu arada işsizken mi evlendiniz? öyleyse niye?

Şuan isiniz ve ayri eve cikmak için cabaladiginz durumlar var mi?

Konyaya gidince hazir bir işiniz olacak mi yoksa yine denemeye mi gideceksiniz
şuan kücük bir dükkanımız var ama çok bir kazancı yok onu devredip orada iş kurarız diyor toplam 20-30 bin arası bir paradan bahsediyoruz. ama bunların hepsi bir risk burda dişimizi sıksak harcamalarımızı düzenlesek evede çıkabilirz

bir oraya bir buraya. Bence siz en başta iki aileden de bir uzaklaşın kendi düzeninizi kurun ne öyle. Kendi ailenizle de onun ailesiyle de yaşamayın.

Ailesinin yanında fazla gücün verdiği yan etkiye dayanarak süründü galiba eşiniz bi hatırlatın derim..
işte diyorum aynı şeyleri yaşamıyacağımız ne malum yok diyor çok değişcem çok mutlu etcem seni istemediğin bir yere gitmiceksin istemediğin kimse evimize gelmicek vs. vs.

şuan kücük bir dükkanımız var ama çok bir kazancı yok onu devredip orada iş kurarız diyor toplam 20-30 bin arası bir paradan bahsediyoruz. ama bunların hepsi bir risk burda dişimizi sıksak harcamalarımızı düzenlesek evede çıkabilirz

Sen duyma eşini. Dilin yanmadi mi bile bile bir hataya daha dusemem ben korkuyorum falan diyin ve kapatin.

O konussun siz yok olmaz askim diyin kapatin dikkate almayin. Kesin annesi babası cagriyordur siz baskasinin akliyla is yapmayin.

iki tarafıda haklı buldum ben..
bence ikinizinde ailesinden ayrı başka bi yere taşının..

şuan işsizsiniz ve sizin ailenizin yanındasınız öyle değil mi?

nasıl gelinin k.validesinin evinde yaşaması zorsa damadın ki de zor. ki çevreye bakınca pek örneği de yok erkek için iç güveysi... öz güven eksikliği yaratır.

sizin konyaya gitmenizde mantıksız ama.... iş yok güç yok... bence ne eşinin ailesinin evinde nede sizin ailenizin yanında kalın. çalışın... başka eve çıkın..

bu arada işsizken mi evlendiniz? öyleyse niye?
hayır işimiz var eşim kücük bir dükkan işletiyor ben ayrı çalışıyorum zaten benim ailemde başka bir ile taşınıp emeklilik hayatı yaşıyacak yani biz burda kalırsak iki ailedende uzak ortada bir yerde yaşamış olacağız

Daha once de sen ailene rest cekmissin o neden senin yaptığın fedakarlığı n farkına varmiyor ayrıca ailesi için gidiyorsa ank senin ailen var birini silip digerinemi gidecek çok bencillik yapıyor

Eşinizin hala dili yanmamış.okadar şehir gezmiş aklı başına gelmemişmi ? acaba

Back
X