Evlilik öncesi aileyle maddi durumlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi eceyla
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Acaba ailen tembihlemiş olabilir mi onları?
Konuşmaları için seninle
Yok sanmıyorum ailem bana ev aldı mesela ya da ayrı eve çıkma araba alalım dediler hayır dedim ama ailem evlenmemi çok istemiyor olabilir konusu geçiyor evlilik kolay mı paran var mı diye ben de düğünü sevgilimin ailesi yapacak diyorum gerekirse burda düğün kına vs yapmam zaten hevesim yok dedim ev de hazır alınacak bir şey yok masraf yok yani aksine annem çeyiz vs almaya hevesli ben istemiyorum almasını ama daha hiç konuşmadık ne yapılır nasıl yapılır onlar bana küs ben evden gittiğim için. Bir de evlenme teklifini paylaşınca daha kız isteme olmadı sen kendi kendine nişanlandın belki vermeyeceğiz diye olay çıkardı babam :(

Peki ailemin hiçbir şey konuşmaması normal mi sanırım destek olmalarını bekliyorum en azından kına için ya da altın için
Aslında aileniz destek olmak istemiş nişan için tuttuğunuz mekanın parasını vermek istemişler siz almamışsınız demek ki bizden yardım istemiyor diye düşünüyorlardır.

Aslında aileniz destek olmak istemiş nişan için tuttuğunuz mekanın parasını vermek istemişler siz almamışsınız demek ki bizden yardım istemiyor diye düşünüyorlardır.
Ailemle aram kötü olduğu için istemedim onlara zaten borcum var ekstra. Ben evde yapmak istemedim annem mekana gerek yok dedi evde uğraşmak istemiyorum mekan tuttum bir geceye para mı vereceğim düğün mü bu dedi ben ödedim dedim sonra da verelim dediler gerek yok dedim

Bence de yok ama yine de anne babama düşkünüm herhalde onları düşünmeden yapamıyorum

Bu insanı bir durum. Yardıma ihtiyaçları olduğunda edersiniz yoksa etmeye gerek yok. Ha canınız onlar için bir ayrıca bir şey yapmak istiyorsa yapabilirsiniz.

Aylık 1-2-3 binlik jest yapılabilir yemeğe götürmek, market alışverişi, sinema bileti, tiyatro bileti, serpme kahvaltı vb.

Kök aileyle ayda en az 1 kere keyifli bir plan yapmamak, ilişkilerin düzenlenmesine engel olabiliyor.

Onun harici ben evlilik için acele ettiğinizi düşünüyorum.

Back
X