• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ailesiyle tanıstıran erkek niyeti ciddi midir ?

özel msj atmayı başaramadım.amaburdan söleyim.dedim ya yaşı gelmiş 40 a nerdeyse işi gücü var hayatında biride var(sen yani)böle bi adam nie evlenmek içi,n bi adım atmaz bilmiyorum.yerinde olsam pat die sorardım açık açık.ya da aileme bahsettim artık senden haberleri var.tanışmak istiyolar bi gün de.

37 yasında bende 25 yasındayım hiçbir engeli yok sadece işi geregi bu eylüle kadar cok yogun olacak yani o zamana kadar devam ederse :( biz bile haftada 1 grüşücez artık en son onlara gittigimde babası dedi aileler tanıssın sizinde izniniz olursa diye ama 3 hafta gecti ortada bişey yok..sadece benı iyi düşündüren erkek arkadasım babası ile konusuyoki durumu babası byle bişey söylemeye cesaret ediyo..ama işte bu yüzden kafam karısık bir yüzük taksak cok daha rahat olucam ama yok ortada bişeyy ama ilgisi alakası hiç degişmedi ilk günkü gibi belkide hazır degill

babası demiş nasılsa aileler tanışsın diye. sen kendi ailenle konuş sonra da erkek arkadaşına söyle bizimkiler müsait diye.bunda çekinilecek bişey yok aslında sonuçta onun babası ortaya atmış böyle bişeyi artık senden adım bekliyorlardır yerimseniben

Back