Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tek istedigim zamanı geri getirebilmek..cahillik bu olsa gerek..ilgisi alaksından şüpeli degilim..kesinlikle ama göz ardı edilmeyecek kadar cok şey var aslında..bende şimdiden cok samimi olmak istemedim ailesiyle ama cok bozuldu kabul etmeyince..onu kırmak ta istemedim belkide bunu ilk yaşamanın verdigi mutlulukla kabul ettim tanısmayı..böyle degerli oldugumu hissettim hemde cok..ama şimdi gelen mesajlardan anlıyorum ki artık cok gec..zamana bırakmalıyım belkide sogutmalıyım kendimi bu ilişkiden..ne kadar cok sey yaşansada..tek yaşayan ben degilimdir diye avutayım kendimiii..allah yardımcım olsunn mesegine gelince pilot thy de
gece hayatı içkisi sigarası hiç bişeyi yok..tam eski kafalı bir erkek benım erkek arkadasım..hatta birgun acık acık konustum oda benı her önüme gelen kızla ailemle tanıstırdıgımı mı düşünüyorsun dedi..bunu cok konustuk bu konuları..onnun hakkında çapkındır yalancıdır gibi hi bişey duymadım hep bana net oldu her zaman..bende ona tabıkı..nereye gitse haber veriyo eve giriş saatine kadar biliyoum..gece hayatı hiç yok bunlar beni çeken şeyler cok iyi biri..sadece niyetinin ciddiyetinden annesinin son oturmaya gittiginde bana gelin demesi komsularına öyle tanıtması babsının artık aileler tanıssın demesi cocuklarının ciddi oldugunu bldikleri için yaptıklarını düşünüyorum buda benı olumlu düşünmeye yönelerdiriyoo..konusulmasa evde böyle demezlerdi.ailesi de normal bir aile yanlız klasik örf ve adetlerie önem veren birtürk ailesi onu anladım
evet acıkcası bunu yazamadım utanıyorum cunku benım ilk ciddi erkek arkadasım herşeyi onda grdüm bu yüzen endişeliyim..zamanı geri getirsem asla yapmazdımm..ne kadar deli gibi sevsemde..ben ailemi düşünüyorum burda ya olmazsa diyee tum korkum bu benım..bende bir anne evladıyım..allah benı affetsin her gece dua ediyorum allahım benı affetsin diyee..inşallah hayırlısı olurr..
evet acıkcası bunu yazamadım utanıyorum cunku benım ilk ciddi erkek arkadasım herşeyi onda grdüm bu yüzen endişeliyim..zamanı geri getirsem asla yapmazdımm..ne kadar deli gibi sevsemde..ben ailemi düşünüyorum burda ya olmazsa diyee tum korkum bu benım..bende bir anne evladıyım..allah benı affetsin her gece dua ediyorum allahım benı affetsin diyee..inşallah hayırlısı olurr..
ailesi de normal bir aile yanlız klasik örf ve adetlerie önem veren birtürk ailesi onu anladım
klasik bir türk ailesiyse senin zamanından önce bu kadar içli dışlı olman hiç hoşlarına gitmeyecek ve zamanı geldiğinde bunu sana karşı kullanmaktan çekinmeyeceklerdir.
ayrıca onunla ne yaşadıysan yaşadın.bunların hiç biri ona kul köle olmanı gerektirmiyor.
kendi ellerinle kendi ipini veriyorsun haberin olsun....
kendini bu kadar kasma karşındaki insana güveniyorsan kendini ilişkinin akışına bırak zamanı gelince her şey olacaktır.güvenmiyorsan da ilişkini bir gözden geçir.ben bayanların bu kadar evlilik odaklı ilişki yaşamasını anlamıyorum.ayrıca her ilişkinin sonu da evlilikle bitecek diye bir durum söz konusu değil.öyle olsa hepimiz ilk erkek arkadaşımızla evlenirdik...
sokaga cıkarken bile annen evlenmeden cıkamazsın derse
boyle aılelerde yasarsan neden evlenmen gerektıgını bır kez daha düşünürsün.
herkesın yasam tarzı bırbırınden farklı
abısı ayrı eve cıkıp bekar yasayıp kendınden 10 yas buyuk dunya seyahatlerınden kopamayan
dul ve dünya görüşü geniş bir bayanla evlenebılıyorken
evın kız cocugu evlenmeden arkadaslarıyla gezmeye cıkamıyor
Türkye standartları işte evlenmemızı gerektırecek sebepler.
bu yuzden yagırgar gıbı konusurken bı rkez daha düşünürsün umarım
yasakkelime
ben evlilik karşıtı olduğumu ya da insanların evlenmek için sebepleri olamayacağını ima eden cümleler mi kurdum???aksine evliliğe çok sıcak bakan bir insanım,sanırım yanlış anlamışsın ya da yanlış anlaşılmıyım diyeyim. neyse...demek istediğim şuydu insan bir ilişkinin içine girdikten sonra bunun evlilikle sonuçlacağının garantisiyle başlamaz ilişkiye neden ilişki yaşıyoruz neden nişanlılık dönemi geçiriyoruz?karşımızdakini tanımaz için...belki çok farklı insanlarız belki en nefret ettiğim özellikleri taşıyor bu adam...hoş evlendikten sonra anlıyorsun pek çok şeyi ama evlenmeden önce bir süreç geçmesi de şart bence...
şimdi burda arkadaşımız yaşadığı ilişkide emin değil zaten daha doğrusu karşısındaki adamın niyetinden emin değil...acaba evlenmek mi istiyor yoksa tamamen farklı düşüncelerdemi?bizden fikir almak istemiş.evlilik çift taraflı yapılan bir şey kızcağız arpacı kumrusu gibi düşünüyor...neden bu kadar kasmak ?? ben bir hemcinsimin bu sıkıntıyı yaşamasını neden isteyeyim ki??ben ona neden evlenmek istiyorsun demedim zaten....ilişki esnasında bu kadar evlilik odaklı düşünülmemesi gerektiğini belirttim kendini biraz serbest bırakması gerektiğini dile getirdim,bu adam bulunmaz hint kumaşı mıdır sonuçta??
kendimize değer verelim biraz evlilik elbette olacak ama bunu takıntı haline getirmek bize zarar verir en çok...
benim fikrim budur...
katılıyorum sana canım, ama burdaki arkadaşın düşünüp durmasının nedeni cinsel beraberlik yaşamış olmasıymış bu adamla. bir bekaret kurbanı daha yani...
pek çok ilki onunla yaşadım demesinin nedeni buymuş o zaman...
arkadaşımızın şahsına söylemiyorum ama bu bekaret mevzusuna çok sinir oluyorum ben..bu devirde artık o kavramın içi çoktan boşaldı bence..bekaret nedir bi kere en başta??? bir zarın yerinde olmasıdır sadece? namus bu mudur?? o noktaya varana kadar önüne gelenle her şeyi yaşayıp bakire geçinenler mi namusludur yoksa yaşadığını dürüstçe dile getirenler mi??ya da evleneceği erkeği kızlık zarını diktirip kandıranlar mı??
bilmiyorum yaa...gereksiz şeyler bunlar...eğer bunun için kafasını yoruyorsa boşuna bence...çekilen bunca sıkıntıya,olurmu olmazmı endişelerine bunun için değmez.namus beyindedir..bacak arası en son nokta..
bazı şeyler en başta düşünülmeli bence eğer bu kadar çok önemliyse hiç yaşanmamalı...eğer yaşandıysa da sırf bu yüzden bir erkeğe boyun eğilmemeli bu noktadan sonra...
sana rep üstüne rep vermek isterdim canım Şeniz daha 7 ay olmuş, bunu düşünmekten ilişkisini yaşayamıyor arkadaş.