• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ailesiyle tanıstıran erkek niyeti ciddi midir ?

senin ailen bu ilişkiye dahil olmadıkça onun ailesinin dahil olmasına izin verme bence. ailesiyle tanıştırdıysa ciddidir büyük ihtimalle ama dikkatli olmanda fayda var. ağırdan al.

tek istedigim zamanı geri getirebilmek..cahillik bu olsa gerek..ilgisi alaksından şüpeli degilim..kesinlikle ama göz ardı edilmeyecek kadar cok şey var aslında..bende şimdiden cok samimi olmak istemedim ailesiyle ama cok bozuldu kabul etmeyince..onu kırmak ta istemedim belkide bunu ilk yaşamanın verdigi mutlulukla kabul ettim tanısmayı..böyle degerli oldugumu hissettim hemde cok..ama şimdi gelen mesajlardan anlıyorum ki artık cok gec..zamana bırakmalıyım belkide sogutmalıyım kendimi bu ilişkiden..ne kadar cok sey yaşansada..tek yaşayan ben degilimdir diye avutayım kendimiii..allah yardımcım olsunn mesegine gelince pilot thy de

gece hayatı içkisi sigarası hiç bişeyi yok..tam eski kafalı bir erkek benım erkek arkadasım..hatta birgun acık acık konustum oda benı her önüme gelen kızla ailemle tanıstırdıgımı mı düşünüyorsun dedi..bunu cok konustuk bu konuları..onnun hakkında çapkındır yalancıdır gibi hi bişey duymadım hep bana net oldu her zaman..bende ona tabıkı..nereye gitse haber veriyo eve giriş saatine kadar biliyoum..gece hayatı hiç yok bunlar beni çeken şeyler cok iyi biri..sadece niyetinin ciddiyetinden annesinin son oturmaya gittiginde bana gelin demesi komsularına öyle tanıtması babsının artık aileler tanıssın demesi cocuklarının ciddi oldugunu bldikleri için yaptıklarını düşünüyorum buda benı olumlu düşünmeye yönelerdiriyoo..konusulmasa evde böyle demezlerdi.ailesi de normal bir aile yanlız klasik örf ve adetlerie önem veren birtürk ailesi onu anladım

hem kendimi soğutmalıydım ne kadar çok şey yaşansa da diye yazıklanıyorsun canım hem de evde konuşuyorlar ki bana gelin diyorlar diyorsun, her şey yolunda gibi işte, seni endişelendiren sadece beraber olduğunuz için ya evlenme teklif etmezse korkusu mu, açıkça yazdığım için özür dilerim ama ilk mesajından bunu anladım.

evet acıkcası bunu yazamadım utanıyorum cunku benım ilk ciddi erkek arkadasım herşeyi onda grdüm bu yüzen endişeliyim..zamanı geri getirsem asla yapmazdımm..ne kadar deli gibi sevsemde..ben ailemi düşünüyorum burda ya olmazsa diyee tum korkum bu benım..bende bir anne evladıyım..allah benı affetsin her gece dua ediyorum allahım benı affetsin diyee..inşallah hayırlısı olurr..

evet acıkcası bunu yazamadım utanıyorum cunku benım ilk ciddi erkek arkadasım herşeyi onda grdüm bu yüzen endişeliyim..zamanı geri getirsem asla yapmazdımm..ne kadar deli gibi sevsemde..ben ailemi düşünüyorum burda ya olmazsa diyee tum korkum bu benım..bende bir anne evladıyım..allah benı affetsin her gece dua ediyorum allahım benı affetsin diyee..inşallah hayırlısı olurr..

sanırım beraberlik yaşadınız yanlış mı anladım?

sürekli bunu düşünerek hayat geçmez, kendini bununla yıpratma. endişelerini bir kenara bırakmalısın artık. terkedilmemişsin sonuçta, şimdiden bu endişeye ne gerek var canım.

hımmm.şimdi anlaşılıyo senin durup dururken neden endişelendiğin.evlilik dışı beraberlik yaşadın.onun vicdan azabını ve ilerde nolur korkusunu yaşıyosun.bu konuda fikrimi soracak olursan çok yanlış bişi yapmışsın ama olmuş.ama bi kere oldu die sürekli olcak anlamına gelmez bu.(bence sürekli olmasın yani 1 kez oldu die)nese.konuya dönersek sakın böle bi ilişki yaşadınız die ilerisi için korktuğunu belli etme bence ona.

caım benım daha 7 aylık bi ilişkide ne bekliyorsun ki ben bunu çözmüş degilim 20 asyıdan bi genç degilki bu insan laylaylom olsunda ailesini kullanıp senın gözunu boyamaya ugraşsın.. herşeyin yeri ve zamanı var hem bak babası bunu demiş ne guzel demiş demekki düşünüyorlar seni ama zamanını bekliyorlar tatlım niya bukadar karamsarsın=) hem ailesiyle tanıştın diye niye bukadar kendini kasıp üzüyorsun ki? benımde 2 yıllık bir ilişkim avr görumcem evli görümceme giderim kahvesini içerim sohbet muhabbt çok güzel ama ne onalr benı gelini gbi görür ne ben onları kocamın ailesi diye onlar benım komşum gibi ler mesela fatma teyze ile sebahattin amca gibi örneğin.. sende öyle yap yanı rahat ol çok şükür ben çok rahatım heee sevgilimde sırfı tanıştırmak için benı ailesiyle tanıtırmadıgını biliyorum çok şükür kaynanamda hep der cihan bize daha önce hiç kız arkadasını tanıştırmaya getirmedi dedi sevgilim şuanda askerde allahın izniyle gelicek bekliyoruz komşularımla birlikte:roflol:

Ailesiyle tanistiran her erkek ciddimidir sorusuna söyle bir yanit verebilirim;

Eger genc daha önce beraber oldugu kizlarida ailesiyle tanistirmis ise, ozaman evlilik konusunda cok fazla ümitlenip bu adam benimle ciddi demeyin. Ha olabilirde. Ama kiz arkadaslarini ailesiyle öylesine tanistiranlarda var. Kötü niyetle tanistirdiklarinida zannetmiyorum, sadece bunu dogal karsilayan erkekler var.

Ama birde hic bir kiz arkadasini ailesiyle tanistirmamis erkeklerde var. Bunlar dogru kisiyi bekler, bulduklarinda ise ciddidirler ve ailesiyle tanistirirlar.

Seninkine gelince tam olarak cözemedim canim ama 7 ay evlilik karari almak icin ve sevgilinin ailesiyle tanismak icin cok kisa degilmi? 7 ayda kimse kimseyi taniyamaz ki.

ailesi de normal bir aile yanlız klasik örf ve adetlerie önem veren birtürk ailesi onu anladım

klasik bir türk ailesiyse senin zamanından önce bu kadar içli dışlı olman hiç hoşlarına gitmeyecek ve zamanı geldiğinde bunu sana karşı kullanmaktan çekinmeyeceklerdir.
ayrıca onunla ne yaşadıysan yaşadın.bunların hiç biri ona kul köle olmanı gerektirmiyor.
kendi ellerinle kendi ipini veriyorsun haberin olsun....

klasik bir türk ailesiyse senin zamanından önce bu kadar içli dışlı olman hiç hoşlarına gitmeyecek ve zamanı geldiğinde bunu sana karşı kullanmaktan çekinmeyeceklerdir.
ayrıca onunla ne yaşadıysan yaşadın.bunların hiç biri ona kul köle olmanı gerektirmiyor.
kendi ellerinle kendi ipini veriyorsun haberin olsun....

bak kronik de haklı, üstteki tum kızlar da haklı aslında,
sen kendı kendıne dert edınmıssın kadın gelınım dıyor senı s evıyorlar 7 aylık ılıskı ne yasadıysan yasa demek adamın cevresındekılerden farklısın,
belkı aılesı tutucu mesela hostes ıstemıyor cunku normalde işlerı yogun dıye pılotlar hosteslerle evlenırler aynı saatlerı uyuyor dıye, ama senı secmıs secmıs 7 ay olmus yuzuk öyle ya da boyle takılmıs sonucta yarım yamalak da olsa,
cocugun aılesı senı kabullenıo sonucta bıde,
sen de cok dert etme cok da samımı olma dogrusu ben 1 defa yasadım o yuzden bır daha sevgılımın aılesıyle tanısmaya cekınıyorum cunku bahsettıgı n gıbı oldu tanıstım ve :1no2: yalan cıktı, o yuzden tanısamam artk kımsenın aılesıyle :ecrin_bebek: cok ısteyen gelsın benı görsün kaydirigubbakcemile3
ama şu ankı durumun kötu degıl gıbı. :emir_bebek:

evlilik önesi beraber oldun diye seni terk etmeyeektir
sıkma canını
herşey zamanı gelince kendiliğinden olur

neden evlilik konusuna bu kadar odaklandın ki daha 23 yaşındasın gerçi 53 olsan ne farkeder ki?bence evlilik için doğru zaman doğru insan önemlidir...benim de 5 yıllık bir ilişkim var,sevgilimin ailesi ile bu süre zarfında 4-5 kez görüştüm.sevgilimin ailesi ile tanıştırdığı ilk kız arkadaşı da benim bu arada.ben ilişkinin en başından beri hiç bu tarz hesaplar yapmadım açıkçası ne gereği var kısmetse olacaktır zaten..bunun aileyle tanıştırma ile pek fazla alakası yok aslında.benim şu 5 yıl içinde aileyle hiç bir samimiyetim olmadı.olmaması da daha iyi oldu bence çünkü resmiyet öncesi çok fazla samimiyeti yüz göz olmayı doğru bulmuyorum.ben de sadece erkek arkadaşımın ısrarıyla tanıştım ailesiyle açıkçası....kendi ailemle tanıştırma gelince; böyle bir şeyi hiç düşünmedim düşünmem de....

kendini bu kadar kasma karşındaki insana güveniyorsan kendini ilişkinin akışına bırak zamanı gelince her şey olacaktır.güvenmiyorsan da ilişkini bir gözden geçir.ben bayanların bu kadar evlilik odaklı ilişki yaşamasını anlamıyorum.ayrıca her ilişkinin sonu da evlilikle bitecek diye bir durum söz konusu değil.öyle olsa hepimiz ilk erkek arkadaşımızla evlenirdik...

zaman...zaman...zaman...

sevgiler

ama şey var artık eskisi gibi çok ilgili degil hala ilgilide şimdi cok fazla emek veriyorum.alttan alıyorum herşeyi..yok annemin elini öpmeyi unuttun yok cok kasıldın.niye bunu giydin benım aldıgımı niye giymedin gibi artık kasılıyorum..aslında resmen büyüyorum..ama fazla yoruluyorum..evlilik bunun gibi mı olur bilmiyorum..hiçbişey yaşamamayı yeelerdim aslında..kendimi ona mecbur hissediyorum.bu yüzden alttan almaktan bıktım.heran kacıcak gibi hissediyorum bu hissi vermesi benı cok bunaltıyoooo

kendini bu kadar kasma karşındaki insana güveniyorsan kendini ilişkinin akışına bırak zamanı gelince her şey olacaktır.güvenmiyorsan da ilişkini bir gözden geçir.ben bayanların bu kadar evlilik odaklı ilişki yaşamasını anlamıyorum.ayrıca her ilişkinin sonu da evlilikle bitecek diye bir durum söz konusu değil.öyle olsa hepimiz ilk erkek arkadaşımızla evlenirdik...

sokaga cıkarken bile annen evlenmeden cıkamazsın derse
boyle aılelerde yasarsan neden evlenmen gerektıgını bır kez daha düşünürsün.

herkesın yasam tarzı bırbırınden farklı

abısı ayrı eve cıkıp bekar yasayıp kendınden 10 yas buyuk dunya seyahatlerınden kopamayan
dul ve dünya görüşü geniş bir bayanla evlenebılıyorken
evın kız cocugu evlenmeden arkadaslarıyla gezmeye cıkamıyor

Türkye standartları işte evlenmemızı gerektırecek sebepler.
bu yuzden yagırgar gıbı konusurken bı rkez daha düşünürsün umarım
yasakkelime

sokaga cıkarken bile annen evlenmeden cıkamazsın derse
boyle aılelerde yasarsan neden evlenmen gerektıgını bır kez daha düşünürsün.

herkesın yasam tarzı bırbırınden farklı

abısı ayrı eve cıkıp bekar yasayıp kendınden 10 yas buyuk dunya seyahatlerınden kopamayan
dul ve dünya görüşü geniş bir bayanla evlenebılıyorken
evın kız cocugu evlenmeden arkadaslarıyla gezmeye cıkamıyor

Türkye standartları işte evlenmemızı gerektırecek sebepler.
bu yuzden yagırgar gıbı konusurken bı rkez daha düşünürsün umarım
yasakkelime

ben evlilik karşıtı olduğumu ya da insanların evlenmek için sebepleri olamayacağını ima eden cümleler mi kurdum???aksine evliliğe çok sıcak bakan bir insanım,sanırım yanlış anlamışsın ya da yanlış anlaşılmıyım diyeyim. neyse...demek istediğim şuydu insan bir ilişkinin içine girdikten sonra bunun evlilikle sonuçlacağının garantisiyle başlamaz ilişkiye neden ilişki yaşıyoruz neden nişanlılık dönemi geçiriyoruz?karşımızdakini tanımaz için...belki çok farklı insanlarız belki en nefret ettiğim özellikleri taşıyor bu adam...hoş evlendikten sonra anlıyorsun pek çok şeyi ama evlenmeden önce bir süreç geçmesi de şart bence...

şimdi burda arkadaşımız yaşadığı ilişkide emin değil zaten daha doğrusu karşısındaki adamın niyetinden emin değil...acaba evlenmek mi istiyor yoksa tamamen farklı düşüncelerdemi?bizden fikir almak istemiş.evlilik çift taraflı yapılan bir şey kızcağız arpacı kumrusu gibi düşünüyor...neden bu kadar kasmak ?? ben bir hemcinsimin bu sıkıntıyı yaşamasını neden isteyeyim ki??ben ona neden evlenmek istiyorsun demedim zaten....ilişki esnasında bu kadar evlilik odaklı düşünülmemesi gerektiğini belirttim kendini biraz serbest bırakması gerektiğini dile getirdim,bu adam bulunmaz hint kumaşı mıdır sonuçta??

kendimize değer verelim biraz evlilik elbette olacak ama bunu takıntı haline getirmek bize zarar verir en çok...

benim fikrim budur...

ben evlilik karşıtı olduğumu ya da insanların evlenmek için sebepleri olamayacağını ima eden cümleler mi kurdum???aksine evliliğe çok sıcak bakan bir insanım,sanırım yanlış anlamışsın ya da yanlış anlaşılmıyım diyeyim. neyse...demek istediğim şuydu insan bir ilişkinin içine girdikten sonra bunun evlilikle sonuçlacağının garantisiyle başlamaz ilişkiye neden ilişki yaşıyoruz neden nişanlılık dönemi geçiriyoruz?karşımızdakini tanımaz için...belki çok farklı insanlarız belki en nefret ettiğim özellikleri taşıyor bu adam...hoş evlendikten sonra anlıyorsun pek çok şeyi ama evlenmeden önce bir süreç geçmesi de şart bence...

şimdi burda arkadaşımız yaşadığı ilişkide emin değil zaten daha doğrusu karşısındaki adamın niyetinden emin değil...acaba evlenmek mi istiyor yoksa tamamen farklı düşüncelerdemi?bizden fikir almak istemiş.evlilik çift taraflı yapılan bir şey kızcağız arpacı kumrusu gibi düşünüyor...neden bu kadar kasmak ?? ben bir hemcinsimin bu sıkıntıyı yaşamasını neden isteyeyim ki??ben ona neden evlenmek istiyorsun demedim zaten....ilişki esnasında bu kadar evlilik odaklı düşünülmemesi gerektiğini belirttim kendini biraz serbest bırakması gerektiğini dile getirdim,bu adam bulunmaz hint kumaşı mıdır sonuçta??

kendimize değer verelim biraz evlilik elbette olacak ama bunu takıntı haline getirmek bize zarar verir en çok...

benim fikrim budur...

katılıyorum sana canım, ama burdaki arkadaşın düşünüp durmasının nedeni cinsel beraberlik yaşamış olmasıymış bu adamla. bir bekaret kurbanı daha yani...

katılıyorum sana canım, ama burdaki arkadaşın düşünüp durmasının nedeni cinsel beraberlik yaşamış olmasıymış bu adamla. bir bekaret kurbanı daha yani...

pek çok ilki onunla yaşadım demesinin nedeni buymuş o zaman...

arkadaşımızın şahsına söylemiyorum ama bu bekaret mevzusuna çok sinir oluyorum ben..bu devirde artık o kavramın içi çoktan boşaldı bence..bekaret nedir bi kere en başta??? bir zarın yerinde olması mıdır sadece? namus bu mudur?? o noktaya varana kadar önüne gelenle her şeyi yaşayıp bakire geçinenler mi namusludur yoksa yaşadığını dürüstçe dile getirenler mi??ya da evleneceği erkeği kızlık zarını diktirip kandıranlar mı??

bilmiyorum yaa...gereksiz şeyler bunlar...eğer bunun için kafasını yoruyorsa boşuna bence...çekilen bunca sıkıntıya,olurmu olmazmı endişelerine bunun için değmez.namus beyindedir..bacak arası en son nokta..

bazı şeyler en başta düşünülmeli bence eğer bu kadar çok önemliyse hiç yaşanmamalı...eğer yaşandıysa da sırf bu yüzden bir erkeğe boyun eğilmemeli bu noktadan sonra...

Son düzenleme:
pek çok ilki onunla yaşadım demesinin nedeni buymuş o zaman...

arkadaşımızın şahsına söylemiyorum ama bu bekaret mevzusuna çok sinir oluyorum ben..bu devirde artık o kavramın içi çoktan boşaldı bence..bekaret nedir bi kere en başta??? bir zarın yerinde olmasıdır sadece? namus bu mudur?? o noktaya varana kadar önüne gelenle her şeyi yaşayıp bakire geçinenler mi namusludur yoksa yaşadığını dürüstçe dile getirenler mi??ya da evleneceği erkeği kızlık zarını diktirip kandıranlar mı??

bilmiyorum yaa...gereksiz şeyler bunlar...eğer bunun için kafasını yoruyorsa boşuna bence...çekilen bunca sıkıntıya,olurmu olmazmı endişelerine bunun için değmez.namus beyindedir..bacak arası en son nokta..

bazı şeyler en başta düşünülmeli bence eğer bu kadar çok önemliyse hiç yaşanmamalı...eğer yaşandıysa da sırf bu yüzden bir erkeğe boyun eğilmemeli bu noktadan sonra...

sana rep üstüne rep vermek isterdim canım Şeniz daha 7 ay olmuş, bunu düşünmekten ilişkisini yaşayamıyor arkadaş.

Durmadan oğullarını öven bi aileden ne beklersin ki?senden 12yaş büyük bi adam ....
ailesiyle tanışman rahat gezmeniz ve güven içindir..
öyle uyduruk yüzük takacak yaşı geçmiş beyefendi bence alacaksa adam gibi bi yüzük alıp ailesini getirip taksın ciddiyse..boşa umutlanma ,bekle biraz daha...
ama dikat et kendini de kullandırma cok duygusal ve aşık görünüyorsun ...

Back
X