Ailevi problemlerr

Canım sorun eşimi arayıp biz yapmadık o yaptı siyahlar eşim sorunlu gerçekten o annesine inanıyor benim burd kimsem yok iki eltim kaynanam turkiyede ben tekim eşim annesi ne derse ona inanıyor gösteriyorum kendisi görüyor hala beni suçluyor gibi konuşuyor anlamak istemiyor birsey soyletmiyor
O zaman problem eltilerinizin sizi engellemesi değil eşinizin tavrı.. e kayınvalideniz ne diyor sebep neymiş yani engellemelerindeki? Ortada bi suçlama vardır kesin

Arkadaşlar eltimle bir sorunum yok iki eltim beni engelledi kocamı engellemedi siz olsanız ne yaparsınız?
Kocamın tlf elime alır en güzel fotoğrafımızı paylaşır altına kıskananlar çatlasın yazardım.
Ne yapacağım ya oturduğum uzvumla gülerdim.sizde gülüp geçin

Neden gelinler olarak evli oldugunuz kisilerin aileleriyle ilgili siz yorum yapiyorsunuz ki, kötü niyetli oldugunuzdan demedim bunu yanlış anlamayin. Ben olsam eşime "hayatim almamiz saçma, turkiyede de ayni fiyat ama sen karar ver" derdim, türkiyeden alırız deyince de "hayatim sen söyle arayıp, ben soylersem yanliş anlaşılır" derdim mesela. Yanlış anlasilacak, gerginlik cikacak hicbir olaya mahal vermem.
Canım büyük elimin herseyini aldık ben güzel bir şekilde konuştum aynı fiyat gerçekten bundan aliriz dedim küçük eltime de eşim yoktu almanyadaydi düğüne yakın geldi eşim büyük eltim bundan alacaksanız almayın dedi mecbur ordan alacak dedi konu kapandı yani

Canım büyük elimin herseyini aldık ben güzel bir şekilde konuştum aynı fiyat gerçekten bundan aliriz dedim küçük eltime de eşim yoktu almanyadaydi düğüne yakın geldi eşim büyük eltim bundan alacaksanız almayın dedi mecbur ordan alacak dedi konu kapandı yani
Ben anlatamadim galiba, siz o aileye sonradan girmiş kişiler olarak neden birbirinizle bu kadar yüz göz oluyorsunuz ki? Bırakın kardesler çözsün kim ne alacak, kim ne istiyor.

Back
X