Değil ama size özellikle sordu mu bunu?
aynu yorumu yazsaymisizKuzeniniz bayan mı erkek mi ???
Olabilir,niye dert ettiniz ki siz bu durumu??
Annem teyzemle konusur 2 günde bir mutlaka, teyzem de öyle söyleyince annem benimle paylasti durumu.
Kuzenimle kardes gibi büyüdük, annemin cok annelik etmistir kuzenime, biraz üzüldük acaba bir problem mi var diye
Cünkü hic normal gelmedi bize bu durum
Bence gayet normal. Ailesinden birden kopup gidecek değil ya. Zamanla vakit araları düzene oturur.Merhaba Kizlar
Kuzenim evleneli 18 gün oldu, bunun 10 günü balayinda gecti ve geriye kalan günlerin yarisindan fazlasini ailesini ziyaret ederek ya da ailesini evine cagirarak gecirdi.
Balayindan döndügü sabah bile hemen ailesini arayip aksam yemege davet etmis.
Sizce bu normal mi?
Edit: Kuzenim kadin, 32 yasinda kendisi
Evet ama bu onların arasında konuşup çözmesi gereken bir şey bence. Sizden yardım isterse dahil olun konuya. Abes bir durum sizin ilgilenmeniz bence
Konu dahil olma gibi bisey kesinlikle yok, öyle bi niyetim yok kesinlikle yanlis anlamissiniz
Bence bir sorun yok,olabilir heveslenmistir kendi evinde ağırlamak istemiştir. Kotu birşey olduğunu zannetmiyorum.bence sen kötüye yoruyorsun.bu aradahumanistmira Aynı şeyleri yazmışız yani pess
Bunu da aynı yazmışızaynu yorumu yazsaymisiz
ahahahah))))))) fikirdaşım ilan ediyorum seni :))))))Bunu da aynı yazmışızbence birimiz yazmayalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?