- 8 Mart 2011
- 10.737
- 18.139
- 298
Kesinlikle katılıyorum. Artık bende öyle bir hale geldim ki sanki bunu yapmak boynumun borcu ve yapmayacağımı söylersem dahi kötü evlat benim. Zaten yapmama gibi yada kendime bi miktar ayırma gibi bi durum söz konusu bile değil. Sırf bu sebeple işten bile ayrılmayı düşündüm. Benden bi gelir gelmesin zaten bana hayrı yok diye.
Ben bu düşünceyi anlayamıyorum. Yani size nasıl hayrı yok. Ailenize olan hayır hayır değil mi? Elinize hatrı sayılır bir para geçiyorsa haftasonu turlarına da katılabilirsiniz bir iki faturayı da ödeyebilirsiniz. Ben bekarken 5 sene çalıştım ve hanemizin gelir babamın maaşı artı benim maaşımdı. Giderlerimiz de keza. Yani hani gözünüze batan bir şey olur, siz kendiniz için hiç bir şey yapmazken atıyorum kardeşiniz 3 milyarlık telefon alır, böyle bir örnek olur haklısınız ama iki fatura ödemenin lafı olmamalı bence. Ayrı bir eve çıkmışsınız, ev geçiminden haberiniz de var. Bir ev nasıl dönüyor bunu da biliyorsunuz. Siz yokken de geçiniyorlardı tabi ama sizin de yardımızlar eskisine nazaran biraz daha ferah geçinseler daha iyi değil mi?