Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ben de senin aksine ailesine bağlı olması hoşuma gider bir erkeğin.
daha yapıcı, daha bağlı olacagını düşünürüm hep.Bence güzel bişey bu çok şanslısın.
askerlik... bu çok farklı bişey tatlmm yaa...
normal zamanlar olsa nyse amaa kesınlıkle haklısın bnce sen..
bnm nişanlımda askerde ve gecende dagıtım ıznıne geldgnde 6 gun boyunca sabahın 8ınden gece 12ye kdr ynmdan ayrlmadı.ki ben dedım hatta annen babanda özluo snı sncta, gel sızde otralm dısarı cıkmayalm falan ama yok...
yani kıyaslamayı sevmem cnm herkesın yapısı farklı tbı dee,, askere gdecek son gunlerı kalmıs... bu bnı fazlasıyla snir ederdi
çok üstüne düşüyormuşumda sıkılmış benden vs. Anlayışlı olmamı bekliyor. Benden ne istiyorsun diyorum...susuyor.Hiçbişi olmamıs gibi konuşuyor.. ayrılalım dedim trip yapıyorum aramıyor bile.Mesaj attım dönmedi bile.Bır insan bu kadar rahat nasıl olabılır
Yahu şu adamları şöyle konuşturmayın allahınızı severseniz ya. ''Çok üstüne düşüyormuşsunuzda sıkılmışmış...'' Paşaya bak hele sen, yolverin gitsin. Hak bunlara!