- 11 Ocak 2022
- 620
- 772
- 53
- Konu Sahibi Komodo ejderi
-
Bence tüm gelinlere karşı eşit ve mesafeli olun laf kesinlikle taşımayın taşıyanı da görmezden gelin yorum yapmayın sıkıntı olmazKızlar çok dert değil ama sizin aklınıza güveniyorum ailemize yeni gelin geldi . Hepimizden Yaşça küçük bizim abla dediğimize o ismiyle hitap ediyor. Sürekli suratı asık hiç bir şeyden memnun olmayan tavırlar. Küçük dağları ben yarattım edaları yani. Bizim diğer gelinler sürekli arkasından konuşuyorlar ama ben yorum yapmam dinleyiciyim , yeni gelini görünce de 32 diş yüzüne gülüyorlar e durum böyle olunca hiç fikrimi paylaşmıyorum tabi 2 yüzlülük yapıyorlar çünkü . Ama konuşmayınca da kendimi ezik hissediyorum nasıl davranmalıyım hem yeni geline hem de diğer kızlara . Yeni gelin az yüz versen emir kiplerine başlıyorum canımlı konuşuyor ben ona nasıl davranayım ki kavga çıkmadan yerini bilsin
Adı üstünde daha yeni gelmiş.İyice kaynasın tanıyın birbirinizi hemen onyargiyla davranmayın.Kızlar çok dert değil ama sizin aklınıza güveniyorum ailemize yeni gelin geldi . Hepimizden Yaşça küçük bizim abla dediğimize o ismiyle hitap ediyor. Sürekli suratı asık hiç bir şeyden memnun olmayan tavırlar. Küçük dağları ben yarattım edaları yani. Bizim diğer gelinler sürekli arkasından konuşuyorlar ama ben yorum yapmam dinleyiciyim , yeni gelini görünce de 32 diş yüzüne gülüyorlar e durum böyle olunca hiç fikrimi paylaşmıyorum tabi 2 yüzlülük yapıyorlar çünkü . Ama konuşmayınca da kendimi ezik hissediyorum nasıl davranmalıyım hem yeni geline hem de diğer kızlara . Yeni gelin az yüz versen emir kiplerine başlıyorum canımlı konuşuyor ben ona nasıl davranayım ki kavga çıkmadan yerini bilsin
Bi de karşı tarafı dinlemek lazım. Acaba suratını asma sebebi ne.Hepimizden Yaşça küçük bizim abla dediğimize o ismiyle hitap ediyor. Sürekli suratı asık hiç bir şeyden memnun olmayan tavırlar. Küçük dağları ben yarattım edaları yani.
Nasıl ben rica edip yerimi biliyorsam o da emir vermeyip emri vaki yapmayıp rica edip yerini bilsin demek istediYeri ne ki bilsin istiyorsunuz? Ben sizin tavrınızı doğru bulmadım. Sizi ilgilendirmeyen şeyleri dert etmişsiniz. Ben yerinizde olsam dedikodu yapanlara direkt benim yanımda yapmayın dopru bulmuyorum derim. Yeni geline de madem rahatsız oluyorum ilk başta mesafeli davranıp zamana bırakırım. Ama kesinlikle ikiyüzlü olduğunu düşündüğüm insanlara taviz vermezdim.
Daha çok yeni neyi ne niyetle yaptığını bilmiyorsunuz. Bundan rahatsızsanız onu da dile getirebilirsiniz en doğal hakkınız. Ama biraz üstten üstten konuşuyor gibisiniz. Bence hiç doldurmayın kendinizi. Dedikoduculara kesin mesafe koyun, size getiren sizden de götürür bu bir gerçek. Yeni gelinde zamana bırakmak en iyisi gibi.Nasıl ben rica edip yerimi biliyorsam o da emir vermeyip emri vaki yapmayıp rica edip yerini bilsin demek istedi
Ahh ahh hem de ne dedikodu .. ama yüzüne gelince herkes 32 diş birbirinin ne yapsam çıksam mı günden diye düşünmüyor değilimDaha çok yeni neyi ne niyetle yaptığını bilmiyorsunuz. Bundan rahatsızsanız onu da dile getirebilirsiniz en doğal hakkınız. Ama biraz üstten üstten konuşuyor gibisiniz. Bence hiç doldurmayın kendinizi. Dedikoduculara kesin mesafe koyun, size getiren sizden de götürür bu bir gerçek. Yeni gelinde zamana bırakmak en iyisi gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?