Aileye yakın olma mevzusu...

papatyasevilir

Canım kendim♥️
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2013
1.520
438
123
Eşimle ben ayni memleketliyiz.ancak önceleri görev dolayısıyla sonra ise eşimin ikna yöntemleri ile ikinizin de yakın akrabaları olmayan büyük bir şehire geldik.. mevzu şu ki eşim memlekete tayin istemiyor sebepleri: çok karışan olur laf getiren götüren çok olur küçük bir şehir olması -eğitim sağlık ve bakımindan- gibi...Ben ise kendi ailemle hafta sonları bari görüşmek istiyorum çocuklarımı rahatça emanet etmek , akrabayı tanısinlar ....( ikmizin de ailesi ilçelerde yaşıyor bu arada ancak il merkezinde çok akraba var.). Kararsızım

Şu an 4/5 saat kadar uzaktayız

Eşiniz böyle düşünüyorsa vardır bir bildiği, cekincesi ailesiyle ilgili yoksa kolay kolay bunları dile getirmezdi.

Sizin ailenize yakın olmanız da anlaşılır bir istek ama çekirdek ailemin huzurunu düşünüp gitmezdim aynı şehre yerinizde olsaydım.

Eşiniz böyle düşünüyorsa vardır bir bildiği ailesiyle ilgili cekincesi yoksa kolay kolay bunları dile getirmezdi.

Sizin ailenize yakın olmanız da anlaşılır bir istek ama yerinizde olsam gitmezdim aynı şehre.

Eşimin yakin akrabalarında bize ters gelen davranışlar var ama kaparim kapımı. Aslında benim akrabalardan da sıkıntılar var da.. Zaten çalışıyoruz ama tabi gene de lafı edilir bir cok şeyin..ancak bir yandan da bebek olunca özellikle yükümu hafifletirlrdi diyorumm özlem de ağır basıyor bir cenaze kaza olsa Allah korusun ha deyince gidemiyrsun

Onlar da sorup duruyorlar gelmiyor musunuz daha diye.yer açılmıyor diyoruz..burada kendi yagimızda kavruluyoruz karışan girişen yok ..ama özlem de ağır basıyor...gitsek bir daha başka şehre de istenmez ters karşılanır...

Eşimin yakin akrabalarında bize ters gelen davranışlar var ama kaparim kapımı. Aslında benim akrabalardan da sıkıntılar var da.. Zaten çalışıyoruz ama tabi gene de lafı edilir bir cok şeyin..ancak bir yandan da bebek olunca özellikle yükümu hafifletirlrdi diyorumm özlem de ağır basıyor bir cenaze kaza olsa Allah korusun ha deyince gidemiyrsun
Her durumun artısı ve eksisi olur...

Çocukları bırakıp biraz rahat ederdim diyorsunuz ama yakın olduğunuzda da ister istemez misafir ağırlayacaksınız... hangisi daha yorucu bir düşünün

Şu anda çekirdek ailenizle vakit geçiriyorken ailelere yakın olduğunuzda birbirinize ve çocuklarıniza ayırdığınız vakit azalacak..

Bence iyice ölçüp tartın, çocukların ağırlığı birkaç yıl sonra kalmaz bile..

koca ailesi tarafından sıkıntı çeken çok, üstelik kocaları da anlamak istemiyor bu durumu. şanslıymışsınız ki eşiniz tedbir almış. uzak olmak en güzeli. kapımı kapattım bitti olmuyor maalesef. en iyi hallerinde bile eşim önlerinde dönüyor. her türlü sıkıntı

Eşimle ben ayni memleketliyiz.ancak önceleri görev dolayısıyla sonra ise eşimin ikna yöntemleri ile ikinizin de yakın akrabaları olmayan büyük bir şehire geldik.. mevzu şu ki eşim memlekete tayin istemiyor sebepleri: çok karışan olur laf getiren götüren çok olur küçük bir şehir olması -eğitim sağlık ve bakımindan- gibi...Ben ise kendi ailemle hafta sonları bari görüşmek istiyorum çocuklarımı rahatça emanet etmek , akrabayı tanısinlar ....( ikmizin de ailesi ilçelerde yaşıyor bu arada ancak il merkezinde çok akraba var.). Kararsızım

Şu an 4/5 saat kadar uzaktayız
En iyisini yapıyo eşiniz benim eşimde istemiyo o sebebten yakını

Back
X