- Konu Sahibi antikaynana
ewet kızlar sorum bu ailem zor durumda hemde çok işe girip yardım etmek istyorum ama çekincelerim var kendi evliliğimde sorun yaratır mı bu durum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nası anlatırım bilemem ama şu verdiğin örnek bile beni gerdi onlar sana ev aldığı halde 6 bileziğin lafı edilmiş onlar beni bu boya getirdi okuttu zor gülerinde yanlarında olmak istiyorum bakalım ne olcakAslında genelleme yapmak istemem ama, benim gözlemlerim erkeklerin çoğu bu duruma bozuluyorlar, kimisi açık açık dile getiriyor , kimiside hal ve hareketlerinden rızasının olmadığını belli ediyor.. Ama seni büyütmüş senin üzerinde hakkı hiçbir şekilde ödenmeyecek olan ailen zor durumdaysa yardım etmen gerekir..
Kendimde buna benzer bir olay yaşadım, ev almıştık ama hem kredi ödemekte zorluk çekiyorduk hemde aldığımız evi sevmedik, soğuk oluyordu mevkisi iyi değildi, ailemin tek çocuğuyum onlarda bana kıyamadılar bize ev aldılar, bizde diğer evimizi satıp kredi borçlarımızı ödedik kalan parayıda eşimle paylaştık, o parasını bankaya yatırdı ikimiz adına hesabımıza, bende 6 tane burma bilezik aldım ve aldığım bilezikleri anneme verdim.. Bu durum bile eşimin hoşuna gitmedi.. Yani ailem bize ev aldı, borçtan kurtardı hemde daha güzel ve merkezi bir yerde evimiz oldu ama benim kocam anneme verdiğim 6 bileziğe bozuldu. Bana açık açık ihtiyaçları yokki annenin zaten bilezikleri vardı dedi.. Önemli olan annemin bilezikelrinin olup olmadığı değil, o anda benim içimden öyle yapmak geçti öyle yaptım ki biliyorum yine başım sıkışsa yine annem koşacak yardımımıza bunu kendide biliyor.. Ne derse desin umursamadım, annemin evinde oturuyoruz deyip başına asla kalkmam, sonra pişman olmak istemiyorum, ama düşüncesinin yalnış olduğunu dolaylı yollarla anlattım..Şimdide çocuklarıma annem bakıyor her ay 100 tl veriyorum, almam diyor ama diyorum benim için biriktir o şekilde zorla veriyorum.. Ne yapsak hakları ödenmez, eğerki durumları kötüyse yardım etmelisin.. eşinle konuş önce yaklaşımı nasıl diye bir bak bakalım, güzel bir dille anlat eğerki durumunuzda iyiyse ailene destek ol cnm..
yok zaten işe hep girmek istiyodum ama şimdi daha sıkı bi biçimde aramam gerekecek yani ona söylemiycem.Elbetteki yardım etmelisiniz.. Eşinizle usulunce konuşun..
Ama ailenize yardım etmek için işe gireceğinizi söylemeyin.
Üstelik çok aileni yardımlarınızı yapmak zorunda değilsiniz..Sürekli dillendirmeden, kendinizde bir düzene sokarak yardım edersiniz ailenize.
bende genel olarak sorun olcağını düşünüyorum ama yinede denemeden bilemeyizeşin inşallah anlayışlı biridir.ama genel olarak malesef sorun oluyor.büyük ihtimalle rahatsız olacak belki açık açık belli edecek veya aranızda başka huzursuzluklar çıkacak.benimde bir arkadaşım var ailesi araba aldı.ev alırken peşinatını ödediler.her zaman hediyeler alırlar evlerine giderken alışveriş yaparak giderler.hala arkadaşım diyorki anneme bi hediye almak istesem sorun çıkarıyor.herkes bir olmaz ama genel olarak böyle