• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aileyle arası iyi olmayan erkek arkadaş

msanonymous

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2023
9
2
1
24
Merhaba, yaklaşık 2 senedir bi sevgilim var en basindan beri kimse cok onaylamiyordu ama ben resmen kördüm. Onun ailesi de beni istememisti sonradan anlaştık şu an ben onun ailesiyle iyiyim ama o benim annemle ve kiz kardeşimle anlaşamıyor. Ben cok arada kalıyorum, Sevgili olduktan bi süre sonra da birlikte olmuştuk neden böyle bi sey yaptim inanın bilmiyorum, napacagim nasıl düzene sokacağım bilmiyorum ayrilsam sanki herşey düzelecek gibi ama nasıl yapacağım bilmiyorum birlikte olduğum için de cok pişmanim normalde önceden böyle seylere cok takilmayan amaaan olduysa nolmus kimden kime ne derdim ama ben böyle bi sey yaşayınca bi panik oldum

Ailenizle anlaşamama sebebi nedir? Çözülebilecek bir şey mi?
Sevgilim birazcık başına buyruk bi insan, nasıl saygı göstermesi gerektiğini bilmiyor bişey düşünüyorsa kim olursa olsun onu sonuna kadar savunur, susamaz. bu yüzden birkaç defa sorun yaşadılar

Yani evlenmeyi zorunlu hissediyorsan politik olmak zorundasın. Orta yolu bulman gerekiyor.Ayrıca sonradan kafanıza takacağınız şeyleri yaşamamanız lazım.
Ayrıca annenle yada kardeşinle yaşamayacak bu adam seninle yaşayacak illa anlaşmak zorunda değil yada sevmek. Saygını koru yeter demelisin.

Neredeyse 2 senedir birlikteyiz. Artık bir şeyler doğru gitmiyor farkındayım, ailemle arası kötü benim de ara bozuldu ama nasıl ayrılıcam bilmiyorum. Yaşadıklarımızı aileme yansıtır mi bilmiyorum napicam sizce?

Sevgiliyiz, narsist bir insan, aileme yeterince saygı göstermiyor, bazen kabalaşabiliyor, dengesiz ruh halleri var

Hatasını kolay kolay kabul etmiyor, hatalıysa da bi şekilde beni suçlu çıkarmanin yolunu buluyor, hep sonunda ben özür diliyorum. Kaybetmeyi asla kabul edemiyor. İlginç bir egosu var

Daha önceden eski erkek arkadaşımı hala unutamadığımdan endiselenmisti, hala cevremde geziniyordu elimde olmayan sebeplerden dolayı, ama tabii öyle unutamama gibi bir olay yoktu. O zaman da "bana ihanet edersen yalan söylersen seninle en iyi oyunu ben oynarim, öyle bi sey varsa benden ayril sonra istediğini yap" tarzi bi cümlesi olmuştu. Bu da benim anksiyetemi azdırdı tabi.

Psikolog ya da psikiyatr değilim hayir ama psikoloğumla konuştuğumda onayladı narsist bir insan olduğunu. Bazen cok sinirlendiği zaman tehditkar konusabiliyor bu da beni geren sey. Ayrıldığım zaman kafasında kurup onu başkası icin bıraktığımı, ya da güvenini kiricak bi sey yapip ondan ayrıldigimi, ailem istediği icin ayrıldığımi bu yüzden aileme sinirlenmesini istemiyorum. Sakince hersey bitsin normal hayatimiza devam edelim istiyorum. (Böyle istiyosan bu insanla o kadar zamani ne haly yemeye gecirdin diye düşünebilirsiniz tabii, ama bi şeyler düzelecek diye umut ettim hep.)

Yazdığın seyler mantıklı ama konu ayrilmaya gelince öyle bi elim ayağım titriyor ki anlamıyorum kendimi.. umarım düzeltirim bi şeyleri bi şekilde 🥺🥺
Aileniz çok haklı, bırakın bu herifi, ailesi ile bugün iyi olursunuz yarın işlerine gelmeyen bişey olur yine sizden kötüsü olmaz. Aile melek de olsa bu adamla yapılmaz.

Sevgilim birazcık başına buyruk bi insan, nasıl saygı göstermesi gerektiğini bilmiyor bişey düşünüyorsa kim olursa olsun onu sonuna kadar savunur, susamaz. bu yüzden birkaç defa sorun yaşadılar
Savunma biçimi nasıl ki ettiği laflar falan mı sıkıntılı? Yani üslubunu ayarladığı müddetçe kimse yanlış bulduğu fikre eyvallah çekmek zorunda değil sonuçta. Ben de hiç çekinmem savunurum bundan rahatsız olan da oluyor ama her alanda fikrimi beyan edebilmek benim için önemli bir husus mesela

Şu an bağlı oldugun için gözün görmüyor gerçekleri, başına buyruk saygısız demişsin şimdiden böyleyse evlenince ailene saygısızlığı artar yani ayrıl hemen

Merhaba, yaklaşık 2 senedir bi sevgilim var en basindan beri kimse cok onaylamiyordu ama ben resmen kördüm. Onun ailesi de beni istememisti sonradan anlaştık şu an ben onun ailesiyle iyiyim ama o benim annemle ve kiz kardeşimle anlaşamıyor. Ben cok arada kalıyorum, Sevgili olduktan bi süre sonra da birlikte olmuştuk neden böyle bi sey yaptim inanın bilmiyorum, napacagim nasıl düzene sokacağım bilmiyorum ayrilsam sanki herşey düzelecek gibi ama nasıl yapacağım bilmiyorum birlikte olduğum için de cok pişmanim normalde önceden böyle seylere cok takilmayan amaaan olduysa nolmus kimden kime ne derdim ama ben böyle bi sey yaşayınca bi panik oldum
Takma kafana , ayril icine sinmiyorsa .ayrildiktan sonra kafanda her sey oturacak meraketme .

canım öncelikle bu çocuktan ayrıl. saygı bilmeyenden koca olmaz benim eski eşimle böyle bir olay yaşadım ve o an boşanma kararı aldım. duruşmaya gelemedi çünkü ölmüştü. yani kısacası diyeceğim şu ki hayatını riske atma ayrıl. bir daha da birine tam olarak güvenmeden ne olduğunu bilmeden birlikte olma. yoksa çok başın yanar.

canım öncelikle bu çocuktan ayrıl. saygı bilmeyenden koca olmaz benim eski eşimle böyle bir olay yaşadım ve o an boşanma kararı aldım. duruşmaya gelemedi çünkü ölmüştü. yani kısacası diyeceğim şu ki hayatını riske atma ayrıl. bir daha da birine tam olarak güvenmeden ne olduğunu bilmeden birlikte olma. yoksa çok başın yanar.

Başınız sağolsun da bu nasıl hikaye 😳

Saygısız insanın sizede evliliğinize de saygısı olmaz. Evlendikten sonra boşanmak,çocuktan sonra boşanmak daha büyük külfet olacak size.
Zararın neresinden dönersen kar. Şuan karın çok yüksek çık bu cenderenin içinden. Hayat sana düzgün birini yollasın.
Diğer yaşadığın şeye gelirsek toplum baskısı bu çık o akıldan. Ahlakın zarda olmadığını bilen insanlarda var. Yaşamışsın bitmiş. Kambur durman senin üstüne daha fazla yük yüklemelerine sebep olur.

Korunduysan sıkıntı yok olmasaydi daha güzel olurdu da artık olmuş birseyler.Sevmiyorsan ayrıl.

Sevmek zorunda değil ama saygi önemli
Erkekler karisi aile ne derse desin alttan alsin ister ama kendileri aynisini yapmıyorlar
Bir de alintilari gorunce hatirladim narsistik bir insanla omur geçmez çünkü kendi hatasini da kabul etmez böylesi
Cinsellik yasadiniz diye dunyanin sonu degil evlenince sadece cinsel olarak degil her açıdan somurulursunuz aldatsa bile senin yuzunden der hic gerek yok ömrünü boyle biriyle curutmeye

Back
X