Erkek arkadaşımın kızlık bozma denemesi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ya hu tabi ki beni ilgilendirmez. Ama onu ilgilendiriyor ki bu kadar uzatmış da uzatmış.
az önceki yorumda da dediğim gibi kınamaya ve yargılamaya ihtiyacım yok neyin günah neyin sevap olduğunu biliyorum bunların hesabını da vereceğim zaten Allah’a vereceğim o yüzden lütfen yargılamayı bırakın.

Benim birine gidip bakireyim diye bi yalan söyleyeceğim nerden çıktı ya gerçekten konu harici her şeye cevap verildi yargılamalar yapıldı kınamalar yapıldı konu bu değil bunları sormadım ben kimseye beni yargılayın da demedim
konuyu silmişsiniz neye göre yorum yapacağız?

Sana burada adamın niyeti iyi değil diyoruz anlatmaya çalışıyoruz ama sen laf dalaşına giriyorsun.
Adam istediğini alacak sonrada gidecek
tamam o zaman öyle söyleyin bana bazı arkadaşlar kapalılıktan dem vuruyor bazıları dinden de vuruyor yok kapalısın senin günahın herkesi ilgilendiriyor falan diyor yani.

tamam o zaman öyle söyleyin bana bazı arkadaşlar kapalılıktan dem vuruyor bazıları dinden de vuruyor yok kapalısın senin günahın herkesi ilgilendiriyor falan diyor yani.
Herkes düşüncesini söyler doğru ve yanlış
Ama seni inciten yorumlarda bile senin iyiliğin için olabilir bunu unutma.
Sen şuan sana yardımcı olacak yorumlara odaklan o zaman

Yanlış düşünüyorsun donya haram helal olayına girme bence hele hele açıklık kapalılık olayına hiç girme kimsenin ne yaptığı ilgilendirmez dini boyutu hele hiç ilgilendirmez
Faiz yemek günahtır lo geldi aklıma sjdjdjdjd

Konu sahibi konuyu silmissin ama yorumlardan anladığım kadarıyla cevap vereceğim.

Tamamen çıplak sadece sevişmek istemissiniz bakiresiniz ve partneriniz parmağını vajinaniza sokarak bekaretinize zarar vermiş. Partneriniz iyi niyetli değil tam bir çakal. Her zaman " hayır burada bırak istemiyorum" deme hakkına sahipsiniz.

Partnerinizden ayrılın.

Şimdi bak EN kutsal bakireciğim.:sampiyon: sevdiceğin evlilik vaadiyle seni mikip bırakacak haberin olsun, ha tabii bu iş olmuşken biraz takilalim yenisini düşürene kadar da diyebilir, durum guncellemesi yaparsın sonra, biz bı tur daha kınarız seni :KK51:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X