Kardeşimden sıkılmıyorum diye bir kısım yok konumda, kaldı ki onlarda kalırken de sürekli dışarı çıktığımızı yazmışım zaten.Kedi nasıl kimsesi yok? Sen varsın? Daha kime ihtiyacı var?
İlla tatile gitmeye mi gerek var. Bak biz bu sene sadece bir kere bir hafta deniz tatiline gideceğiz. Bir haftada eşimin ailesine gidersek gideriz. Kalan 1,5 ayda yaşadığımız şehirde olacağız. Bin tane şelale, bin tane mesire alanı var. Çocukla oraları gezeriz, gitmediğimiz ilçelere gideriz dedik.
Yaşadığınız yere 2-3 saat mesafede doğal güzelliği olan hiç mi ilçe mesire alanı yok? Yani eşini alıp akşam bir dondurma yese mutlu olur insan.
Yani insan yokken eşimden çocuğumdan sıkılıyorum kardeşimden sıkılmıyorum durumu çok ilginç.
Elbette gidilir kardeşe de anne babaya da ama eşimden sıkılırım diye tüm tatili ana babaya ayırmak.
Ay yok hoş değil
Eşim genel anlamda evde durabilen birisi değil. Dediğin tarzda gezmeleri de yapıyoruz ayrıca. Eş ailelerindeyken de baş başa yakın şehirlere gezmeye gidiyoruz. Benden değil evden sıkılıyor ve ailesine düşkün, ailesini de görmek istiyor