- 6 Aralık 2010
- 2.958
- 2.041
- 398
- 30
- Konu Sahibi cheryblossommm
selam arkadaşlar öncelikle.21 yaşındayım ve lisede tanışıp 4 yıldır görüştüğüm sevdiğim insan var önceden de konu açmıştım burda.aileme 1 sene önce ne sevdiğimin ne benim işimiz yokken bi cahillik yapıp arkdan iş çevirmiş olmayayım diye açtım konuyu dedim benim sevdiğim biri var.babam da o kadar sert bi insan ki anlatamam deli ccesareti gelmiş olmalı o sıralar.ailem kesnlikle olmaz dedi başta damat adayı o sıralar bir markette çalışıyordu benim de işim yoktu.ailesinin de maddi durumu kötü.babam en son askere gidip gelsin işini kursun bakarız dedi ama kesnlkle görüşmemize izin vermiyor internetten gizli görüşüyorum.ve öğrendiği günden beri malı laflarıyla annem de bbam da onay vermeyeceklerini belli ediyorlar. mesela aa asgari ücretle nasıl geçiniyo şunlar çok zor gerçekten kiralar çok pahalı falan sürekli üstüme geliniyo aşırı bi şekilde boğazım düğüm düğüm hergün.o hırsla Kpssye grdim 85 aldım büyük ihtimal haziranda atanacağım.sevdiğim de ben askerden gelince bulurum düzgün bi iş diyor.çalışkandır sorumlu bi insandır çaba göstereceğine inanıyorum.fakat çekincem şu ailem ikimizinde işi olduktan sonra yine kesinlikle olmaz der mi? dememeleri için önceden neler yapmalıyız? düşünün telefonum bile yok hala şu yaşımdayım 1 tane arkadaşımla görüşüyorum çok sık olmamak kaydıyla.evdeym sürekli baskı altındayım bir de atanırsam işim kolaylaşacak ama.ki ben hemen evlenmeyi düşünmüyorum ailem karşı çıktığı için biraz herşeyi tam oturtup şansımı denemek istiyorum bikez daha hayır derlerse çok kötü olurum. 

evhamlı bir halde yazdım anlatım bozuklukları için şimdiden kusura bakmayın.yardımcı olursanız fikrinizi söylerseniz çok mutlu olurum.

evhamlı bir halde yazdım anlatım bozuklukları için şimdiden kusura bakmayın.yardımcı olursanız fikrinizi söylerseniz çok mutlu olurum.