aileyle sorun yardım kızlar :/

cheryblossommm

Guru
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2010
2.958
2.041
398
30
selam arkadaşlar öncelikle.21 yaşındayım ve lisede tanışıp 4 yıldır görüştüğüm sevdiğim insan var önceden de konu açmıştım burda.aileme 1 sene önce ne sevdiğimin ne benim işimiz yokken bi cahillik yapıp arkdan iş çevirmiş olmayayım diye açtım konuyu dedim benim sevdiğim biri var.babam da o kadar sert bi insan ki anlatamam deli ccesareti gelmiş olmalı o sıralar.ailem kesnlikle olmaz dedi başta damat adayı o sıralar bir markette çalışıyordu benim de işim yoktu.ailesinin de maddi durumu kötü.babam en son askere gidip gelsin işini kursun bakarız dedi ama kesnlkle görüşmemize izin vermiyor internetten gizli görüşüyorum.ve öğrendiği günden beri malı laflarıyla annem de bbam da onay vermeyeceklerini belli ediyorlar. mesela aa asgari ücretle nasıl geçiniyo şunlar çok zor gerçekten kiralar çok pahalı falan sürekli üstüme geliniyo aşırı bi şekilde boğazım düğüm düğüm hergün.o hırsla Kpssye grdim 85 aldım büyük ihtimal haziranda atanacağım.sevdiğim de ben askerden gelince bulurum düzgün bi iş diyor.çalışkandır sorumlu bi insandır çaba göstereceğine inanıyorum.fakat çekincem şu ailem ikimizinde işi olduktan sonra yine kesinlikle olmaz der mi? dememeleri için önceden neler yapmalıyız? düşünün telefonum bile yok hala şu yaşımdayım 1 tane arkadaşımla görüşüyorum çok sık olmamak kaydıyla.evdeym sürekli baskı altındayım bir de atanırsam işim kolaylaşacak ama.ki ben hemen evlenmeyi düşünmüyorum ailem karşı çıktığı için biraz herşeyi tam oturtup şansımı denemek istiyorum bikez daha hayır derlerse çok kötü olurum. :mad::mad::mad:

evhamlı bir halde yazdım anlatım bozuklukları için şimdiden kusura bakmayın.yardımcı olursanız fikrinizi söylerseniz çok mutlu olurum.:cry::cry:

sevgilin askerde mi?

yaşın 21, evlilik için acele etme bence de.
sen atanmayı bekle ya da iyi bir işe girebilmeyi.
sevgilin de askerden dönsün.
düzgün bir iş bulsun, devamı olan.

ondan sonra düşünürsünüz.
ama evlilik için acele etme.
zırt pırt da ağzına alma aile içinde evlilik lafını.
iyice irrite olmasın ailen.

herşey yoluna girsin, çocuğu da tanısınlar, o zaman bakarsınız.

sevgilin askerde mi?

yaşın 21, evlilik için acele etme bence de.
sen atanmayı bekle ya da iyi bir işe girebilmeyi.
sevgilin de askerden dönsün.
düzgün bir iş bulsun, devamı olan.

ondan sonra düşünürsünüz.
ama evlilik için acele etme.
zırt pırt da ağzına alma aile içinde evlilik lafını.
iyice irrite olmasın ailen.

herşey yoluna girsin, çocuğu da tanısınlar, o zaman bakarsınız.

sadece o gün aileme söylediğimde ağzıma aldım bu lafı.ondan sonra 1 sene oldu ağzımdan bikere onunla ilgili evlilikle ilgili laf çıkmadı.acele etmeyeceğim 1 2 sene her durumun düzelmesini bekleyeceğim fakat çok telaşlıyım ailem sürekli aynı lafları sokuyor alttan alttan.o kadar yoruldum ki.ya izin vermezlerse diye düşünmekten.

qamze yanılmıyorsam biz seninle asosyal koca konusunda konuşmuştuk?
sevgilinmi var evlimisin kusura bakma inandırıcı gelmedi..

Ohoooo gelin ata binmiş "ya nasip" demiş.
Sen atanacan,sevgilin iş bulacak,para biriktireceksiniz,evliliğe kendinizi hazır hissedeceksiniz bla bla bla...
Şimdiden neyin telaşesi bu?
O kadar kafana takılıyorsa gir bir işe hem para biriktirmeye başla hem de aklını bu işlerden uzaklaştır derim.

qamze yanılmıyorsam biz seninle asosyal koca konusunda konuşmuştuk?
sevgilinmi var evlimisin kusura bakma inandırıcı gelmedi..
yok evli değilim evli olsam ailem izin vermeyecek diye neden telaş yapayım :) asosyal koca falan hatırlamıyorum .vaktim değerli yalan konu açıp burda ainsanlarşa neden dalga geçeyim.

Su an ailen hayir diyor haklilar da. Ama ikiniz de duzgun bi is bulduktan sonra niye hayir desinler ki.?

ailesini maddi durumu kötü olduğu için.ve iş sahibi olmadığımız için.tabki haklılar.benim telaşem :) iş bulduktan sonr ada hayır derler mi.haziranda atanacağım.özelde çalışacak büyük ihtimal sevgilim ailem yine karşı çıkar mı.?

Ohoooo gelin ata binmiş "ya nasip" demiş.
Sen atanacan,sevgilin iş bulacak,para biriktireceksiniz,evliliğe kendinizi hazır hissedeceksiniz bla bla bla...
Şimdiden neyin telaşesi bu?
O kadar kafana takılıyorsa gir bir işe hem para biriktirmeye başla hem de aklını bu işlerden uzaklaştır derim.

benim hazır hissetmemden ziyade beklemekteki amaç aileyi hazır hissettirmek.yoksa ben dünden razıyım :)

selam arkadaşlar öncelikle.21 yaşındayım ve lisede tanışıp 4 yıldır görüştüğüm sevdiğim insan var önceden de konu açmıştım burda.aileme 1 sene önce ne sevdiğimin ne benim işimiz yokken bi cahillik yapıp arkdan iş çevirmiş olmayayım diye açtım konuyu dedim benim sevdiğim biri var.babam da o kadar sert bi insan ki anlatamam deli ccesareti gelmiş olmalı o sıralar.ailem kesnlikle olmaz dedi başta damat adayı o sıralar bir markette çalışıyordu benim de işim yoktu.ailesinin de maddi durumu kötü.babam en son askere gidip gelsin işini kursun bakarız dedi ama kesnlkle görüşmemize izin vermiyor internetten gizli görüşüyorum.ve öğrendiği günden beri malı laflarıyla annem de bbam da onay vermeyeceklerini belli ediyorlar. mesela aa asgari ücretle nasıl geçiniyo şunlar çok zor gerçekten kiralar çok pahalı falan sürekli üstüme geliniyo aşırı bi şekilde boğazım düğüm düğüm hergün.o hırsla Kpssye grdim 85 aldım büyük ihtimal haziranda atanacağım.sevdiğim de ben askerden gelince bulurum düzgün bi iş diyor.çalışkandır sorumlu bi insandır çaba göstereceğine inanıyorum.fakat çekincem şu ailem ikimizinde işi olduktan sonra yine kesinlikle olmaz der mi? dememeleri için önceden neler yapmalıyız? düşünün telefonum bile yok hala şu yaşımdayım 1 tane arkadaşımla görüşüyorum çok sık olmamak kaydıyla.evdeym sürekli baskı altındayım bir de atanırsam işim kolaylaşacak ama.ki ben hemen evlenmeyi düşünmüyorum ailem karşı çıktığı için biraz herşeyi tam oturtup şansımı denemek istiyorum bikez daha hayır derlerse çok kötü olurum. :mad::mad::mad:

evhamlı bir halde yazdım anlatım bozuklukları için şimdiden kusura bakmayın.yardımcı olursanız fikrinizi söylerseniz çok mutlu olurum.:cry::cry:

Hiçbir aile yavrusunun kötülüğünü isteemez öncelikle sevdiğin bir askerden gelsin eli bir iş tutsun şöyle bir çalışsın zaten yaşında küçük acelen ne ? sen de bir ataman olacaksa yerleş yada olmaz ise bir işe gir çalış durumlara bakın eğer sen istiyorsan ailen ile nasıl cesaretini toplayıp konuştuysan tüm parçalar yerine oturdumu tekrar konuşursun.tamamen istediğinin farkına varırlar inşallah sorun çıkartmazlar bu süre içersinde sizde hem duygusal hem maddi hem manevi yönden azda olsa toparlanmış ve sağlıklı inşallah kararlar vermiş olursunuz canımm.

yok evli değilim evli olsam ailem izin vermeyecek diye neden telaş yapayım :) asosyal koca falan hatırlamıyorum .vaktim değerli yalan konu açıp burda ainsanlarşa neden dalga geçeyim.
çok özür dilerim
hakkını helal et konuştuğum kişi ile profil resminiz aynıymış..

sen atanıp memur olacaksın erkek arkadaşın nasıl bir iş bulcak bilmiyorum ama heralde özel sektörde ne iş olsa yaparım tarzı olacak. bu da ayrı bi uyumsuzluk olur bence.
o da girsin kpss ye o da atansın en güzeli bu olur.

Sevgilinin gelecegi olan duzgun bir isi olmasi lazim.. sonrasini yine aileniz bilir.. sizce diye sorman abes olmus.. sizin icin en iyisini aileniZ goruyor.. biz ne desek bos.

benim hazır hissetmemden ziyade beklemekteki amaç aileyi hazır hissettirmek.yoksa ben dünden razıyım :)

Tamam dünden razısın da bekle diğer koşullar tamamlansın,sonra aileye açılırsın,kısmetinizde varsa olur zaten.
Daha kaç sene var niye bu kadar kafa yorduğunu anlamıyorum.
Gir bir işe ola ki atanamazsan en azından para kazanmaya başlarsın.

ailesini maddi durumu kötü olduğu için.ve iş sahibi olmadığımız için.tabki haklılar.benim telaşem :) iş bulduktan sonr ada hayır derler mi.haziranda atanacağım.özelde çalışacak büyük ihtimal sevgilim ailem yine karşı çıkar mı.?
Karsi cikacaklarini zannetmem. Bi ise girip devamli calissin sen atanmadan. Bi iste dikis tutturdugunu gostersin sana ve ailene, biraz da para biriktirsin. Altina yatirim yapan gencler cok seviliyor, altin alsin maasiyla:KK53: gerisi kolay. Aileler artik erkek ailelerinde maddi guc ariyorlar, onemli olan varlikli birileri olmalari degil, caliskan olmalari.

Back
X