• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

airlikfeer'in aşk yuvası

tek kelimeyle mükemmel cok zevkli döşemişsiniz sağlıkla mutlulukla oturun :34:

canım güle güle oturursun inşallah bir tek benim mi dikkatimi çekti bilmiyorum ama oturma odasında perde ters mi duruyo arka tarafta tül önde

tül içeri bakıyor stor dışa bakıyor tatlım

Mutlu mutlu aşkla sevgiyle otur canım evinde çok güzel bir evin var sıcacık :16::16:

Özellikle salonunu çok beğendim cnm. Kahve içmeye gelmek istiyorummmmmm :52::52: :16::54::54::54: Allah güle güle oturmayı nasip etsin...

beklerim tatlım:7::29:

çok güzel maşallah... allah ağız tadıyla, mutlu, huzurlu, güzel günlerde oturmanı nasip eder inşallah...

hepinizee tek tek teşekkür ediyorum arkadaşlar beğenmenize çok sevindim:16::13::7:

eviniz harika olmuş güle güle oturun,yatak odasını ve yemek odasını çok beğendim tam benim tarzım.
lütfen nerden aldığınızı söylermisiniz

Herşey o kadar güzel ve özenli ki çok beğendim...

Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsinyuvanızda..

canım hayırlı olsun tekrar, mutlulukla sağlıkla oturun inşallah. çeyizimiz evimiz derken sırada bebek odası var :16:

o kadar emek verdin değmiş inan ki :nazar:

özel topik açmışsın madem buraya da yorum yapmadan geçmek olmaz :21::21::21:

:nazar::nazar::nazar: Allah huzurla mutlulukla aşkla oturmayı tekrar tekrar nasip etsin canım :16::16::16:

eviniz çok güzel Allah güle güle oturmayı nasip etsin.ben çamaşır makinası koyduğunuz banyo dolabımı soracaktım çok güzel olmuş.yaptırdınız diye tahmin ediyorum fiyatı ne kadar acaba.

Nazar boncuğu takın eve, Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin. Çok zevkli döşenmiş, bayıldımmm:16:.

bayıldım gercekten cok zevkli döşenmiş allah ömür boyu mutlu ve huzurlu yasatsın evliliğinde her daim mutlu ol canım

eviniz harika olmuş güle güle oturun,yatak odasını ve yemek odasını çok beğendim tam benim tarzım.
lütfen nerden aldığınızı söylermisiniz

Bende çoook begendimm çok iç açıcı Çoook güzell :nazar::nazar::nazar::nazar:

güle güle oturun eviniz çok güzel:)

Herşey o kadar güzel ve özenli ki çok beğendim...

Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsinyuvanızda..

herşey çok ama çok güzel, güle güle oturun...

çook teşekkür ederim arkadaşlar çok naziksiniz hepiniz inşallah herkesin gönlüne göre versin Allah:16:

canım hayırlı olsun tekrar, mutlulukla sağlıkla oturun inşallah. çeyizimiz evimiz derken sırada bebek odası var :16:

o kadar emek verdin değmiş inan ki :nazar:

çok teşekkürler canım :9:bebek düşünmüyoruz daha ben iş sahibi olmadan imkansız bi kaza çıkmazsa tabi:17:

özel topik açmışsın madem buraya da yorum yapmadan geçmek olmaz :21::21::21:

:nazar::nazar::nazar: Allah huzurla mutlulukla aşkla oturmayı tekrar tekrar nasip etsin canım :16::16::16:

çok teşekkür ederim canım :7::29:

eviniz çok güzel Allah güle güle oturmayı nasip etsin.ben çamaşır makinası koyduğunuz banyo dolabımı soracaktım çok güzel olmuş.yaptırdınız diye tahmin ediyorum fiyatı ne kadar acaba.

canım evimiz müteahhit tarafından yapıldı dolayısıyla banyo da ona aitti daha sonra ek olarak tahtalar a su değmesin diye biz cam taktırdık resimlerden bellioluyomu iblmiyorum ama daha gösterişli oldu bölye :39:

çok güzel bır evın olmus cok düzenlı ve temızsın
maşallahhhhh arkadasımmm

çok saol canım :17:

Nazar boncuğu takın eve, Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin. Çok zevkli döşenmiş, bayıldımmm:16:.

taktık canım kapının girişine:kkk:

aksesuarların çok güzel :)

bayıldım gercekten cok zevkli döşenmiş allah ömür boyu mutlu ve huzurlu yasatsın evliliğinde her daim mutlu ol canım

çok saolun kızlar darısı sizlerin başına:16:

ev cokg uzel esyalar cok guzel
yatak ortunuzde cok cok begendımm

benımde mobılyalarım beyaz emınım toz kır ıcınde kalıyorlardır pekı ama bu ev nasıl temızlenırr sus esyası fılanda var :51: Allah kolaylık versın güle güle oturmayı nasıp etsın Allah

Bir avangarde seven dahaaaaaaaaaaaaa:69:
Salonuna,yatak odana ba-yıl-dım!:69:
Mutfakta kırmızılııı,tam benliiiiiiiiikkkkkkkkk:69:

maaşallah pek güzel bembeyaz pırıl pırıl bir evin var, hiç bir ayrıntıyı da atlamamışsın:) güle güle sağlıkla mutlulukla otur inşallah...

ev cokg uzel esyalar cok guzel
yatak ortunuzde cok cok begendımm

benımde mobılyalarım beyaz emınım toz kır ıcınde kalıyorlardır pekı ama bu ev nasıl temızlenırr sus esyası fılanda var :51: Allah kolaylık versın güle güle oturmayı nasıp etsın Allah

çok saol canım yatak örtüsünü 4 5 ay aradım da buldum:53: ama turnayı gözünden vurdum aradığımı buldum yani:46:temizlik zor oluyor canım şimdi yapıyorum da işe başlıyınca ne olr bilmem :18:

Bir avangarde seven dahaaaaaaaaaaaaa:69:
Salonuna,yatak odana ba-yıl-dım!:69:
Mutfakta kırmızılııı,tam benliiiiiiiiikkkkkkkkk:69:

evet seviyorym canım ucundan tutturdum biraz avangardın:1: darısı başına inşallah:16:

Back
X