Airstrait Önerisi

nightwish_black

Viva la Vida! 🍃🍀
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2022
2.843
5.752
88
31
Merhaba hanımlar,

Saçlarım uçlarına doğru düz, dipleri kıvırcık. Keratin, Brezilya fönü yaptırıyorum ama zamanla saçlarım uzadığı için diplerden kıvırcık olarak geliyor ve bu durum düzleştirici kullanmama sebep oluyor. Düzleştirici kullanmak istemiyorum Dyson Airstrait almak istiyorum. Ama dipleri kıvırcık saçlarda düzleştirici gibi sonuç veriyor mu? Kalıcılığı nasıl saçı yıpratıyor mu ve pratik mi?

Saçlarım ince telli bu arada sadece dipleri kıvırcık. Jilet gibi düz olsun istiyorum, kabarmasın istiyorum.

Benim saçlarım çok ince telli ve kıvırcık. Ayrıca kuru. Dyson ilk yaptığında gayet güzel oluyor dipler de uçlar da ama kısa sürede kabarıyor bende pek işe yaramadı

Benim saçlarım çok ince telli ve kıvırcık. Ayrıca kuru. Dyson ilk yaptığında gayet güzel oluyor dipler de uçlar da ama kısa sürede kabarıyor bende pek işe yaramadı
Ben de bundan korkuyorum. Bir de Dyson plakaları geniş olduğu için düzleştirici gibi diplere girmiyor diyorlar, benim saçlarımın üstleri düz dipleri kıvırcık. Diplerini güzel bir şekilde yapamadıktan sonra bir anlamı yok

Tokayla ayırarak gayet güzel düzleştirşyorum üstleri de ama kuaförün çektiği jilet gibi fön performansı beklemeyin. Sonrasında kabarıyor komple benim. Düzleştirici serumla birlikte kullanınca da fark etmiyor. Saç tellerim çok ince çünkü.

Düzleştirici ile kabarıyor mu peki?

Ben bugün aldım ve denedim daha doğrusu müşterim hediye etti :))) şanslıyım sanırım. Bu zamana kadar neden kullanmadım diye pişman oldum. Islak henüz denemedim ama kuru saça kuaförde çekilen fön gibi oldu. Asla kabarma olmadı. Maşa ile yapınca çok çok fazla saçım dökülürdü ve mutlaka tarakla yapmam gerekirdi. Bunda tarak bile kullanmadım. Up uzun saçlarımı 10 dk da yaptı asla ağır değil. Herkese tavsiye ederim bendeki pembe rengi

DREAM COAT SUPERNATURAL SPRAY Color wow. Bunu saçınıza sıkın sonra fön çekin Dyson ile aşırı güzel parlaklık ve sağlıklı saçlar yapıyor . Jennifer lopezin saç stlisti yazmışdı bir yazısında gördüm. Çiçek gibi olalım miss miss

Ben de almayı düşünüyorum ama saçlarımın dipleri kıvırcık olduğu için oraları düzleştirici gibi güzel bir şekilde düzleştirebilir mi ondan emin olamıyorum. Kabarıyor diye şikayet eden de çok

Benim de saçların kıvırcık dipleri de yapıyor ve hiç kabarmıyor. Arkadaşlarımda da onların da kabarmiyor. Sakinleştirici bir maske vs sürerseniz bence kabarmaz.

Biz ütüylesaçları jilet gibi yapan kadınlarızhalamı az ütülemedim yıllar önce. Bence azar azar alıp yaptım dümdüz oldu. Çok pratik ve saçım daha az döküldü. Dysona gidin bi deneyin pahalı birşey türkiyede ne kadar bilmiyorum ama şuan kampanyada gördüm 400 frank. İşinize yaramayacak elektronik alete para vermeyin yazık olur. Benim kabaran çok gür saçlarım var dümdüz etti. Ben tavsiye ederim ama öncesinde mutlaka deneyin umarım hoşunuza gider. Sevgiler

Buarada yazmak istedim, fön bile nemli havalarda kabarıyor kaldı ki bu alet elektronik. Belki kalın saçta bir tık kabarır ama en azından duştan sonraki gibi asla bakımsız olmuyor saçlar ve maşa gibi saçları keçe gibi etmiyor maşanın yaptığı çok belli oluyor saçlar paspas gibi oluyor bir tuhaf. Maşamda ghd İtalyan markası çok harika bir ürün ona rağmen dysonu daha çok beğendim.

Güzel yorumunuz ve tavsiyeleriniz için teşekkür ederim

Benim de saçların kıvırcık dipleri de yapıyor ve hiç kabarmıyor. Arkadaşlarımda da onların da kabarmiyor. Sakinleştirici bir maske vs sürerseniz bence kabarmaz.
Kabarma değil de saçlarımın dipleri biraz kıvırcık çok fazla değil zaten keratin bakım da var. Plakaları diplerine giriyor mu yani dipleri rahat yapıp yapmaması önemli.

Düzleştici ile çok dökülüyor saçım maalesef. Dysonda o kadar dökülme olmuyor değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…