Ajans. Kandırıldım

MeseZeytini

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2009
196
37
118
Ben bugün bulunduğum ilin iş ilanlarında bir Ajansı modeli aradığını gördüm ve yazdım. Sonra bana mesajla dönüş yaptılar. 1, 2 fotoğraf gönderdim. Sonra bıkac gülerken sinirli Şaşkın filan pozlar yapıp istediler. Gönderdm. Sonra askılı örnek bi foto gönderdi bi kolu asgda. Oyle faln istedi iş ilanı gömlek içindi bunlar kayıt içn sadece dedi. Sonra etekle birkaç fotrf istedi yanlatdan dekoltesi olsun şeklinde. Sonra kamerayla tek tarafla arayp kamera önnde yapmmı istedi arada bluzun bir askısı asgdaydı sonra göbek dekoltesi vs. Sonra daha fazla kaldrmamı esnek olmamı falan söyledi. Ben sinrlendm ve yapmaycgmı söyledim. O da siz gerildnz kapatlm dedi. Kapattm yarn dönüç yapılıcak size dedi. Ne gibi bir dönüş yapılacak Vazgeçtim bunu istemiyorum bunları da kesinlikle hiçbir yerde kullanmayın dedim ve daha bir sürü şey yazdım fakat mesajlarımı açmıyor bile görüldü yapmıyor inanılmaz korkuyorum ve çok Tedirginim Şu an hem sinirden hem korkudan ağlıyorum bir şey olur mu Sizce ne yapmam lazım

kamerada neden gösterdiniz onu hiç anlamadım . Bişey yapacaklarını sanmam . Yapacak olsalar tehdit ederlerdi .şantaj falan .

Elinizdeki numarayı şikayet edin derhal.

fotoğrafların da takipçisi olun tumblr gibi sitelere türk ifşa adı altında böyle pozlar çok yükleniyor. Başınız ağrımasın. Geçmiş olsun ama daha dikkatli olun lütfen.

Gecmis olsun kandirilmissiniz.

Olan olmuş, insallah birsey olmaz ama lütfen aklınızı başınıza toplayın. boş işler uğruna gençliğinizi heba etmeyin. okuyun, ufkunuzu açın, meslek edinin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…