- 21 Eylül 2009
- 196
- 37
- 118
- Konu Sahibi MeseZeytini
-
Gecmis olsun kandirilmissiniz.Ben bugün bulunduğum ilin iş ilanlarında bir Ajansı modeli aradığını gördüm ve yazdım. Sonra bana mesajla dönüş yaptılar. 1, 2 fotoğraf gönderdim. Sonra bıkac gülerken sinirli Şaşkın filan pozlar yapıp istediler. Gönderdm. Sonra askılı örnek bi foto gönderdi bi kolu asgda. Oyle faln istedi iş ilanı gömlek içindi bunlar kayıt içn sadece dedi. Sonra etekle birkaç fotrf istedi yanlatdan dekoltesi olsun şeklinde. Sonra kamerayla tek tarafla arayp kamera önnde yapmmı istedi arada bluzun bir askısı asgdaydı sonra göbek dekoltesi vs. Sonra daha fazla kaldrmamı esnek olmamı falan söyledi. Ben sinrlendm ve yapmaycgmı söyledim. O da siz gerildnz kapatlm dedi. Kapattm yarn dönüç yapılıcak size dedi. Ne gibi bir dönüş yapılacak Vazgeçtim bunu istemiyorum bunları da kesinlikle hiçbir yerde kullanmayın dedim ve daha bir sürü şey yazdım fakat mesajlarımı açmıyor bile görüldü yapmıyor inanılmaz korkuyorum ve çok Tedirginim Şu an hem sinirden hem korkudan ağlıyorum bir şey olur mu Sizce ne yapmam lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?