Yazik o kadarmi kotu buralarda reklam yapiyorsunuz.Kızlar bende bu ajansa gittim ve çok memnun kaldım.
Ödemeyi çekimlerden sonra hemen yaptılar buraya başvurmanızı öneririm.
Her türlü çekim katalog model alıyorlar gittiginiz diğer dolandırıcı ajanslardan değiller kurumsal
reklam ajansı.
merhaba hanımlar, cok yakın bir arkadasım ajansa kayıt olmam için cok ısrar ediyor, kabul ettim ancak bunun şartları nelerdir hic bisey bilmiyorum bilenler yazabilirmi? Birde özellikle ben waikiki nin reklamında yada fotoğraf cekimini istiyorum bunun için nereye basvurmam gerekli?
Kızlar bende bu ajansa gittim ve çok memnun kaldım.
Her türlü çekim katalog model alıyorlar gittiginiz diğer dolandırıcı ajanslardan değiller kurumsal
reklam ajansı.
reklam ajansı.
reklam ajansı.
Yoo iki uyelikte bugun acilmamis reklam yapan bugun acilmis.2 üyelikte bugün açılmış,ne tesadüf.Yemedik ama
aa evet şimdi gördüm,3 mesajı var ya o yüzden bugün açtığını düşündüm bi anYoo iki uyelikte bugun acilmamis reklam yapan bugun acilmis.
Yanlış anlaşılmış sanırım reklam filan yapmadım zaten başka ajans tercih ettim. Her acılan konuya neden reklam damgası hemen vurulur anlamıyorum, alt tarafı bilgi almak için sordum hesabımın şifresini kaybettiğim için yeni cevap yazıyorumYoo iki uyelikte bugun acilmamis reklam yapan bugun acilmis.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?