• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ak acs ekiyorsanz nasl hafifletirsiniz?

• Konu Sahibi Konu Sahibi ema1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
istedıgın aktıvıteye katıl,en guzel yere tatıle git,sureklı arkadaşlarla görüş nafıle :53: kafanda bıtmedıgı surece hepsı boş,çünkü bı yerdeyken yada bıyere gıderken aklındakılerı evde bırakamıyosun malesef..,
tüm çareler tüm önerıler boş,emrahın dedıgı gıbı faydalar faydasız ımkanlar ımkansız :52::52::52::52
tek çözum zaman oluyor,belırlı bı sure gecmedıkçe o acıyı bı sekılde yasıyoruz,grıp gıbı,ılaçlada ılaçsızda bır haftada ıyıleşmek gibi :53:
bellı bır aydan sonra zamanla silinmeye başlıyor,daha az acıtıyor,onsuzluga daha ıyı alışlılıyor,elbet unutlmuyor ama onsuz yaşamayı ogrenıyosunuz :)
yada gerçekten etkıleyecek kalbını çarpıtacak birini buldugunda unutuluyor :52: keşkeee

Ben ayrıldıgım gün alısverise cıktım,cook iyi geliyor. Gec döndüm eve zaten yemek ye,islerini hallet gece oluyor.
Sonra tak kulaklıgı son ses hareketli parcalar. "Hayatta en degerli benim!" dedim.
"Bir zamanlar onsuz da yasadım.Daha hayallerim var benim" dedim.

ilk günler kötüdür kabul ediyorum ama sonra yavaş yavaş biter gider zordur hemde çok ama unutma kimse vazgeçilmez değildir .

istedıgın aktıvıteye katıl,en guzel yere tatıle git,sureklı arkadaşlarla görüş nafıle :53: kafanda bıtmedıgı surece hepsı boş,çünkü bı yerdeyken yada bıyere gıderken aklındakılerı evde bırakamıyosun malesef..,
tüm çareler tüm önerıler boş,emrahın dedıgı gıbı faydalar faydasız ımkanlar ımkansız :52::52::52::52
tek çözum zaman oluyor,belırlı bı sure gecmedıkçe o acıyı bı sekılde yasıyoruz,grıp gıbı,ılaçlada ılaçsızda bır haftada ıyıleşmek gibi :53:
bellı bır aydan sonra zamanla silinmeye başlıyor,daha az acıtıyor,onsuzluga daha ıyı alışlılıyor,elbet unutlmuyor ama onsuz yaşamayı ogrenıyosunuz :)
yada gerçekten etkıleyecek kalbını çarpıtacak birini buldugunda unutuluyor :52: keşkeee

çok güzel demişsin cnm bee , ama zaman herseyi unutturuyor emin ol...

Kuantum ve çekim yasası ile ilgili kitaplar okumak.
Enerjinizi yükseltmek için çalışmalar yapmak.
Geçmişi geride bırakmak için de olumlamalar ve ritüeller uygulamak.
Kendimize çok güzel, çok değerli, sevgiye layık olduğunuzu aynaya bakıp sürekli olarak hatırlatmak.
Yaşadıklarınızın bir tecrübe olduğunu kabul edip saygıyla, sevgiyle, bağışlayıcılıkla hatırlayıp yola devam etmeyi seçmek.
İlişkinizle ilgili neden, nasıl, ne zaman gibi soruları birkaç kez sorup artık irdelememek ...
Kendinizi de, sevdiğinizi de özgür bırakmak.
Dua etmek bol bol ... İç huzur ve ferahlık için birebir.
Dizi ve film izleyip kafa dağıtmak.
Ama aşksal şeyler olmasın sakın. ;)
Sabırlar diliyorum herkese.

ask acisi cekiyorsaniz eger,o sizi terkeden sevgili musveddesi size kimle gorusmenizi yasakladiysa onunla gorusmeye baslayin,facebooktan veya diger sitelerden arkadaslarinizi mi sildi,geri ekleyin..
simdi gordum ku benim eski aptal sevgilim tam da boyle yapmis. arkasindan atip tuttugu kizlarla gorusmeye baslamis,eklemis sildiklerini vs.
ben de yapicam simdi o napiyosa.. o ne istemiyorsa onlari tek tek yapicam.

her gün gizlice facebook'a ne eklemiş twitter'da ne yazmış diye bakmamak da unutma planının bi parçası olmalı sanırım ;))

her gün gizlice facebook'a ne eklemiş twitter'da ne yazmış diye bakmamak da unutma planının bi parçası olmalı sanırım ;))

kesinlikle oyle,cunku bakiyosun adam mutlu mesut yasiyor.hatta hayatina baska birilerini almis ya da almaya niyetli.iyice deliye donuyorsun. takip eden biri olarak biraktim takip etmeyi..

Son düzenleme:
Öncelikle onu takip etmeyi bıraktım onunla ilgili haber getirenlere onun hakkında konuşmak istemiyorum dedim. Sevseydi gitmezdi yerine, benimle olmak istemiyor ve savaşmıyorsa bu onun tercihidir diye düşündüm.
Zaman alıştırır herşeye, önce kendinize değer verin ağlamak yada kendinizi değersiz hissetmeyi bi kenara atıp..Onun için yapamadıklarınızı düşünüp üzmeyin kendinizi, ya verdikleriniz, sevginiz bunlar bi hiç miydi..? O yokken de mutluydum, onsuz da atacağım kahkahalarım olacak diye düşünmeli..
Yarınlar güzel olsun..

Tam 2 sene önce bu foruma giril beni teselli edecek bir şeyler bir söz aramıştım ağlayarak. Acımı hafifletmemişti ama durup kendime dedimki ilk aşk acısı çeken insan sen değilsin son da olmayacaksın dedim benimki intihara sürükleyen bir ilişkiydi o kadar aşıktım çektiğim acı da normal bir aşk acısı değildi bana göre çünki devamlı intihar düşünüyor ama bir türlü cesaret edemiyordum neyse kısa zamanda kendimi topladım şöyle psikoloğa gittim ve ilaç kullanmaya başladım bana çok çok faydası oldu ilk başta ilaçla gelen mutluluğu istemem dedim sonra doktorum dediki beyninde birşeyler yanlış gidiyor bu ilacı alırsan normal durumuna kavuşacaksın asıl normal olmayan şuanki durumun dedi kabul ettim kullanmayı çok da iyi geldi sonra kendi kendime telkin yapmaya başladım hiçkimse vazgeçilmez değildir, kendi değerinin farkında ol diye ama en önemlisi herşeyin ilacı zaman hiçbir şey kalmıyor geriye zaman geçtikçe hafifliyor azalıyor ve bitiyor buna inanın önce yapmanız gereken herşeyi kabullenmek onu hatırlatacak telefon eşya ortak arkadaş vs herşeyi hayatınızdan çıkarmak ve ona ulaşmaya çalışmamak çünki ters tepiyor ben sevgilimin peşinde çok koştum çok çok hemde ayaklarına bile kapandım yalvardım işe yaradımı hayır ama ne zaman dedimki artık yapılcak bişey yok ümidi kesip kabullenmekten başka işte o zaman o kadar rahatladımki anlatamam bütün telefonlarımı kapadım ortak arkadaşlarımızın telefonlarına bakmadım bana ulaşamamasını sağladım ama dönsün yada beni merak etsin diye değil unutmak acıyı sürekli sürekli yaşamamak için yaram kabuk bağlasın diye bana ulaşamayınca deliye dönmüş arkadaşlarım öyle anlatıyor bu arada beni başka bir kız için terk etmişti elinin altında çantada keklik görüyordu sürekli peşinden koşup yalvarcağımı düşündü ama öyle olmadığını görünce beni kaybetmekten koktu ve bana geri döndü bu arada kısaca klasik diyceksiniz ama eskilerin söylediği herşey o kadar işe yarıyorki kabullenmek onu hatırlatcak herşeyi hayatınızdan çıkarmak iletişimi tamamen kesmek ve beynimizi sürekli birşeylerle meşgul etmek düşünmemek nasıl olur neden olur diye geldiğinde düünceleri savmak hiç kolay değil acı illaki çekceksiniz ama en azından süreci hafif atlatmanın yolları ve DUA ETMEK inançlı iseniz Allah'a sarılmak ibadet etmek Rabbim herkesin yar ve yardımcısı olsun

Kendine sürekli herkes unuttu sende unutcaksın demek, ama buna gerçekten inanmak.
Onu internet sitelerinden kesinlikle takip etmemek.
Asla evde durmamak en azından ilk hafta, arkadaşlarının yanında olmak.
İlk hafta ağlayabildiğin kadar ağlamak bence bi de. Zamanla ağlamak gelmiyo zaten içinden.

Benim böyle geçti en azından, en önemlisi ilk madde ama, her acı unutulur, unutulmasa bile alışılır.

benim kadar kötü durumda olan yoktur heralde aranızda...

adamla aynı işyerindeyiz her gün görüyorum salağı hatta konuşuyoruz da işle ilgili filan:ssz:

gelde unut şimdi:27:

Aşk başa gelince akıl tatile çıkarmış. O yüzden acıyı hafifletmenin tek yolu zaman malesef ki :97:

kiminle konuşsam söylediği şey aynı ''adam ayrılır ayrılmaz hemen takıyor koluna birilerini'':37: allah bilidği gibi yapsın onları. beddua etsem nefesime yazık :9::9::9:

Erkekler (istisnalar hariç) birini ayarlamadan asla terk etmezler.Avucunun içinde mutlaka biri vardır.

Back
X