herkese merhaba.
Benim içinden bir türlü çıkamadığım derdim erkek arkadaşım .sorunumuz eğitim farkı .ben mühendisim sevgilim ise ön lisans elektronik mezunu.ben bunu hiç sorun etmedim ama zamanla çevre baskısı galip geldi ve bende sorun etmeye başladım. sorunlar büyüdü ve sonunda ayrıldım.Ama tek sorun bu değildi.sevgilim bana ben seni haketmiyorum diyodu.sen her yönden benden üstünsün gibi şeyler söylüyordu
bana ilgi göstermiyordu
ben böyle seviyorum ikimizin sevgi anlayışı farklı diyordu .bende sonunda dayamadım ve ayrıldım.yaklaşık beş ay geçti ama bi türlü unutamıyorum . ilk aşkımdı ve hep son aşkım olarak kalıcaksın diyordum ben de onun için öyleydim.şu an aşk mı yoksa mantık mı diye düşünüyorum.hayat şartları zor geleceğimiz nasıl olur şu an hiç bişey tahmin edemiyorum.öyle asıkışıp kaldım.kalbim başka diyor aklım başka ,napsam bilemedim 

Benim içinden bir türlü çıkamadığım derdim erkek arkadaşım .sorunumuz eğitim farkı .ben mühendisim sevgilim ise ön lisans elektronik mezunu.ben bunu hiç sorun etmedim ama zamanla çevre baskısı galip geldi ve bende sorun etmeye başladım. sorunlar büyüdü ve sonunda ayrıldım.Ama tek sorun bu değildi.sevgilim bana ben seni haketmiyorum diyodu.sen her yönden benden üstünsün gibi şeyler söylüyordu

bana ilgi göstermiyordu