Ak olamyorum ve gvenemiyorum

nneess

Kelebekss
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2009
35
0
86
İstanbul
şöyle bi sorunum var ki aşık olamıyorum çok istiyorum aşık olmak birini çok sevmek ve sevilmek ama olmuyo en son aşık olduğum adam hayatımı alt üst etti tek ayağı üzerinde 40 yalan söledi benim insanlara hayata karşı güvenimi sıfıra indirgedi onun yüzünden karşıma çıkan onca iyi insanı elimin tersiyle itiyorum kimseye şans vermiyorum ben bu gidişle kimseyi sevemeyeceğim ve evlenemeyeceğim akıl vermek isteyenler varsa yoruma açığım:uhm:

neden cnm ya bukadar yopranıcak ne yaptı sana ama onun yaptgı yanlışlardan baskasını yargılamaz suclayamazsın ınsanları tanımaya calıs enazndan hemen bısıler yasaman gerekmıyokı zaten ama bı fırsat ver karsındakıler sana kendını tanıtsın olan olmus gıden gıtmıs gelecegne bak guven dıyemem sana ınsanlara ama bı fırsat ver tanımak için vereliniortak

canım yha geçmişteki hayal kırıklıkların ister istemez hayatını etkilio.insanlara karşı yaklaşımın daha güwensiz oluo.ama bu güwensizliğin seni esir almasına izin werme.biri öle die hepsi öle olacak die bişey yokk.bi yerlerde seni hakeden mutlu edebilecek bi insan wardır elbett.en kısa zamanda onu bulman dileğiyle güselimmopuyorumnanaktan

en iyi çözüm geçmişten sıyrılıp geleceğe bakmak bence senin aklın hala o adamda kalmış yani yaptıklarında unutman gerek hiç yaşanmamış saymak iyi gelebilir saçma oldu ama benim tavsiyem budur

ısteyince aşık olamazsınız zaten,ya da aşık olduğunuzu zannedersiniz.
Eski sevgiliniz olmadık biri çıktı diye hayatınıza giren tüm erkekler öyle olacal değil ya.
Önce bu düşünceyi çıkarın kafanızdan,sonrada insanlara şans vermeyi deneyin.
Şans vermeyi istediğiniz insanlara verin yalnız,aşık olmak istiyorum düşüncesiyle hareket etmeyin ki yanlış seçimler yapmayın.

Back
X