- 7 Mart 2010
- 28.022
- 14.077
- 498
- 47
- Konu Sahibi archangelus
-
bilmezmiyimiçerik silmek yasak. ceza sebebi.
Allah aşkına o mevzuatı bana da gösterin...mevzuatta gerektiginde cocugunu okula birakabilecegi bile yaziyor.
Alevi ne de olsa... Adamları değil ya şutlanır...Ay sonrqdan yetistim konuya nefes nefese :)
Kpeder bikurumda daire baskani idi. Makam arabasi soforu altinda. Yeni hukumet adami alevi diye alasa etti. Bak konu yeni bir boyut kazandi.
Ha araba isine gelince haftasonu ozel arabasini kullaniyordu. Sanirim siyasetçi degil kiytirik bir daire baskani sıradan bir yuksek muhendis oldugu icindi bilemiciiimm..
KAMU GÖREVLİLERİ ETİK DAVRANIŞ İLKELERİ İLE BAŞVURU USUL VE ESASLARI HAKKINDA YÖNETMELİK
Kamu malları ve kaynaklarının kullanımı
Madde 16 — Kamu görevlileri, kamu bina ve taşıtları ile diğer kamu malları ve kaynaklarını kamusal amaçlar ve hizmet gerekleri dışında kullanamaz ve kullandıramazlar, bunları korur ve her an hizmete hazır halde bulundurmak için gerekli tedbirleri alırlar.
http://mevzuat.basbakanlik.gov.tr/Metin.Aspx?MevzuatKod=7.5.8044&MevzuatIliski=0&sourceXmlSearch=
Necdet Sezer ile Tayyip Erdoğan kiyaslanamaz bile, mümkün değil.
Katılıyorum sana tatlim ama gülmektenalkışlıyorumm ilk kez doğru bişi dedin. Ahmet necdet sezer kimm ayoll.
kendinimi kıbledinn ayy bu çok komik ayoll harikasınız sizler deli hatunlarr..kendini kıblemek ne yaaa..alıntıyı düzeltemedim yaw kendimi kibledim bu yüzdeninş. düzeltirler
Allah aşkına arada bir atışmasak nasıl geçecek zaman.Hararetlenmesek mune gelmese elinde cımbızıyla adrenalin yaşamasak çekilirmi bu kk. ama hakaret olmadan tabiki. ve ido bulaşma akpye bi git şurdan kaldırma midemii. git başka partiye mesela chp yee..ortamı germe politikası başladı
reklamları izledinmi akp reklamlarını halkın hiç bir sorunu yokmuş meğerortamı germe politikası başladı
devletin öğretmenine ilk kez doğru bir şey dedin diyemi hitab ediyorsunuz,seviye üst noktalardaalkışlıyorumm ilk kez doğru bişi dedin. Ahmet necdet sezer kimm ayoll.
Ee yok nerde yasiyorsunuz anlamiyorum ki ne sorunin var. Turbana ozgurluk geldi ee daha ne..reklamları izledinmi akp reklamlarını halkın hiç bir sorunu yokmuş meğer
sanki tüm türbanlı kardeşler iş buldu..onlarında diğerlerinden farkı yok tanıdığın vs yoksa iş bulmak zor..Ee yok nerde yasiyorsunuz anlamiyorum ki ne sorunin var. Turbana ozgurluk geldi ee daha ne..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?