• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

AK Parti İftarına yıldız yağmuru

vargasabreu

mutedil
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2013
8.314
6.281
448
AK Parti İftarına yıldız yağmuru

AK Parti İstanbul İl Teşkilatı'nın Yenikapı'daki Şehir Parkı'nda düzenlediği geleneksel iftar yemeğine yıldız yağmuru yaşandı.

AK Parti İstanbul İl Teşkilatı'nın Yenikapı'daki Şehir Parkı'nda düzenlediği geleneksel iftar yemeğine, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve Filistin lideri Mahmud Abbas'ın yanı sıra, çok sayıda bakan, milletvekili, iş, sanat ve spor dünyasından pek çok tanınmış isim katıldı.

6 bin davetlinin hazır bulunduğu iftar programına, Bülent Ersoy, Cengiz Kurtoğlu, Alişan, Ece Erken, Orhan Gencebay, Derya Tuna, Murat Göğebakan, Zeki Alasya, Berdan Mardini, Zerrin

Özer, İzzet Yıldızhan, Bülent Sertaş, Işın Karaca, Metin Şentürk, Sinan Özen, spor dünyasından Lütfi Arıboğan, Fatih Tekke, Rıdvan Dilmen, Tanju Çolak, Yıldırım Demirören, Ali Dürüst, işadamı Ferit Şahenk, gazeteciler Fehmi Koru ve Fatih Çekirge'nin katıldığı görüldü.

Alişan, basın mensuplarının soruları üzerine, “Kimin kimi seveceği, kimin kiminle birlikte olacağı, kimin kime destek vereceği konusunda bize kimse baskı yapamaz. Bunu üstüne basa basa söylüyorum. Ben politikadan anlamam. Hayatım boyunca da politik bir görüşüm olmadı. Ben sadece çok eski tanıdığım olan sayın Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın kalbini iyi bildiğim için onu seviyorum. 1996 yılından beri tanıyorum ve bugüne kadar hep abi-kardeş olarak giden bir ilişkimiz oldu. Bundan sonra inşallah böyle olacak" dedi.

Ece Erken de, “Ben de eleştirilere cevap verdim. Her zaman özgürlükten bahsediyorduk. Özgürlük için 'Gezi direnişi' denildi. O zaman herkesin özgür kararlarına, özgür iradesine saygı duymak gerekir. Ben Vizyon Toplantısı'na katıldım. Bir daha davet edilsem, bir daha giderim. Sonuçta ülkemizin Başbakanı'ndan bahsediyoruz. Kimse sevmek zorunda değil, ama herkes saygı duymak zorunda. Ben de iftar yemeğine büyük bir gururla, onurla geldim" dedi.

"BU SENE DAHA ANLAMLI"

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Numan Kurtulmuş da, “Çok güzel ve büyük bir kalabalık. 6 bine yakın insan katılacağını bildirdi. Her sene yapılan geleneksel bir

iftar. Bu sene başka bir anlamı var. Sayın Genel Başkanımızın, Başbakanımızın Cumhurbaşkanı adayı olması daha anlamlı kılıyor. İl Başkanlığımızın iftarına Başbakanımız son kez katılıyor. Bu iftara büyük bir gönül burukluğuyla giriyoruz. 10 gündür Gazze'de yaşananlar, dün akşam kara operasyonuyla başka bir safhaya girdi. Her sene Ramazan sofralarında başka bir coğrafyanın acılarıyla oruçlarımızı açıyoruz. Gazze'deki büyük bir katliam ve ne yazık ki dünya yine sessiz. Yine kılını kıpırdatmıyor. Hem batı ülkeleri, hem de maalesef aynı inancın mensupları İslam dünyasından da hükümetler nezdinde fazla ses çıkmıyor. Halklar tepki gösteriyor. Halkların ortaya koyduğu ciddi bir dayanışma ruhu var Filistin ile ilgili. Bir an evvel İsrail'in saldırganlığını durdurmak lazım" diye konuştu.

http://www.mynet.com/haber/guncel/ak-parti-iftarina-yildiz-yagmuru-1358864-1

Bu insanlara hiç şaşırmadım zira gezi olaylarında o kadar paylaşım yapılan yardım kan çağrılarında doktor ambulans paylaşımlarında eziyet fotoğraflarında ölümlerde yaralanmalarda twitterde tek laf etmeyen görmezden gelen tatil resimleri paylaşam kişilerdir hele ki Ece. Ece kim ayrıca ya ne yapıyor ne üretiyor bilem var mı diğerlerinin albümü en son ne zaman ses getirdi. Saygımız var herkese ancak biraz da vicdan diyoruz Alişan bey çok iyi tanıyormuş tabii okul arkadaşıydı ya. Reklamlara hoşgeldiniz.

Bu insanlara hiç şaşırmadım zira gezi olaylarında o kadar paylaşım yapılan yardım kan çağrılarında doktor ambulans paylaşımlarında eziyet fotoğraflarında ölümlerde yaralanmalarda twitterde tek laf etmeyen görmezden gelen tatil resimleri paylaşam kişilerdir hele ki Ece. Ece kim ayrıca ya ne yapıyor ne üretiyor bilem var mı diğerlerinin albümü en son ne zaman ses getirdi. Saygımız var herkese ancak biraz da vicdan diyoruz Alişan bey çok iyi tanıyormuş tabii okul arkadaşıydı ya. Reklamlara hoşgeldiniz.

Evet, herkez ne yapmak istiyorsa yapsin fakat ben sahsen bunlari son derece samimiyetsiz buldum.
Ve dedigin dogru ordaki kaynayan "yildizlar" en son ne zaman birsey ürütmislerde.
Orada zaten ürüten, sanati ile ograsan insanlari pek göremedim.

Bunlarin hepsi ya plak sirketinden dolayi geliyorlar yada bir umut ile geliyorlar, iyi is teklifleri alir diye.

Alisanin laflarini çok saçma buldum. Sanki asker arkadasilarmis gibi. Ve ne demek politikadan anlam. Anlamam diyorsun fakat böyle politik bir olayda yer aliyorsun?
Yani adam dese, ben erdogani seviyorum, ve son derece destekliyorum, daha samimi bulurdum.

Sildim seni defterden IBrahim Uzulmez !! :D

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

chpnin iftar yemeğine yada toplantısına gitseydi çok aydın çok kültürlü sanatçılar derdiniz dimi :)
son zamanlarda işte yapıyorlar,bunların hepsi sanatçı denirdi
çiftestandartçılar sizi.

Son düzenleme:
chpnin iftar yemeğine yada toplantısına gitseydi çok aydın çok kültürlü sanatçılar derdiniz dimi :)
çiftestandartçılar sizi.

CHP partisini tutan da çok sanatçı var onlarda isteseler çağırırlar gövde gösterisi yaparlar yani. Ama anlamıyorum bir iftar davetinde ihtiyacı olanların olması lazım sanatçıların filan değil. Bakın sanatçılar da bizi destekliyor aydın kesime de hitap ediyoruz demek bence yersiz. Ben sanatçıların politik olaylara da girmemesinden yanayım. Bir partiyi eleştirebilir, halkın yanında olabilir onlarla yürüyebilir çünkü haklılığına inanıyordur ama ben bariz şu partiyi tutuyorum dediği zaman olmaz. Bunlar tamamen reklam amaçlı yapılan şeyler iki taraf içinde. Gerçekten samimi buluyor musunuz. Ece, Alişan filan ne anlar siyasetten. Dediğim gibi hiç şaşırmadım bu insanların son zamanlarda ürettiği hiçbir şey yok ki. Bize ne kim giderse gitsin de sanatçıları kullanarak hiç bir parti reklam yapmasın. Samimi değiller bir kere. Çok politikler çıkarlar konuşuyor işte. Ece hanım bir yerde bir sunuculuk filan kapar belki Alişan albüm yapar tutar.

İftar konusunu desteklesin desteklemesin bir sürü cemiyetin/kuruluşun iftarı oldu. Bunlara gitmek ya da gitmemekle insanların kategorize edilmesi çok üzücü. Ama maalesef o durumdayız biz de..
Ben de buradaki sadece samimiyetsizliği eleştiriyorum. “mimlenmemek/ tepki çekmemek/ reklam uğruna” gidilmesini eleştiriyorum. Öbür taraftan da gidip de kendini “ben çapulcu Metin” diye tanıttığını iddia eden klavye şövalyelerini eleştiriyorum. Yoksa herkesin seveni olduğu kadar sevmeyeni de olacaktır. Bu yemeğe gidenlerin rengini belli etmez demokratik ortamda.

gidebilierler normaldir..iftar daveti neticede..bide iftar yemeği sadece yoksullara verilemz..birlik beraberlik anlamıda taşır...hoş giden sanatçıları vs. öyle adam akkılı bi işte görmedim ben ..bikaç kişi hariç....gitseneler ne olur gitmeseler ne olur..ama şuda var tarafını kesin belirlicen bi gün orda görünüp bi burda görünmek olmaz....

çiftestandartçılar sizi.

Pelin Batu'da zamanında Chp'nin bir etkinlik davetine icabet ettiği için epey topa tutulmuştu. Demek istediğim şey; bu tür şeyler yalnızca Akpartinin etkinliğine karşı olmuyor. Ünlü bir kimsenin attığı her adım eleştiriliyor. Bunu herkes yapıyor.

Pelin Batu'da zamanında Chp'nin bir etkinlik davetine icabet ettiği için epey topa tutulmuştu. Demek istediğim şey; bu tür şeyler yalnızca Akpartinin etkinliğine karşı olmuyor. Ünlü bir kimsenin attığı her adım eleştiriliyor. Bunu herkes yapıyor.

genelde akp olunca tepki daha çok oluyor
chp olunca nadir,pelin batuya giden tepkide yanlış
istediği yere gitsin herkes.

Son düzenleme:
genelde akp olunca tepki daha çok oluyor
chp olunca nadir,pelin batuya giden tepkide yanlış
istediği yere gitsin herkes.
Meraktan soruyorum senin ceza puanın kaç?bu siyasetten banlananlari koğuş ağası erken saliyo galiba bi bakıyorum banlaniyisunuz bi bakıyorum hemencecik cikmissiniz ben niye 5 10 gün ban yiyorum ya:44:

Meraktan soruyorum senin ceza puanın kaç?bu siyasetten banlananlari koğuş ağası erken saliyo galiba bi bakıyorum banlaniyisunuz bi bakıyorum hemencecik cikmissiniz ben niye 5 10 gün ban yiyorum ya:44:

ne alakası var kaç gündür cezalıydım, ben tam günügününe cezamı çekiyorum
diğerlerini bilemem :) sanki bazen birileri banada erken çıkıyormuş gibi geliyor
ceza puanım 50,seninki ne?

özal ve demirel toplumun %100'ü tarafından desteklenen insanlar değildi..

özal'a veya demirel'e yakın diye böyle nefret edilen ünlü hatırlamıyorum. olsa hatırlardım,yaşım yetiyor.

demek ki durum başbakanın kutuplaştırma politikasından kaynaklanıyor. başbakan "tarafını seç" diyor. birileri de tarafını seçiyor.

o zaman nefret edilmeyi de göze alıyor olmalılar öyle değil mi? öyle.

Alisan'a bakin hele... Cok eski tanidigiymis.. duyan da mahalleden tanidigi sanir.. 96 da adam zaten iki senedir Istanbul Buyuksehir Belediye baskani imis.. Demek ki Alisan'in gonlunu kazanmasi icin biryerlere baskan olmasi gerekmis... Simdilerde aski daha da kabarmistir, adam Cumhurbaskani adayi.. Daha da cok seviyordur... Oralardan asagi inince de taniyacak mi Erdogan'i acaba merak ettim..:26: Hic sanmam..:27:

Milan'in hakki var, eskiden de partiler vardi. Bu kadar tepki goren olmadi. Bu zamana dek halkin cogunlugu tarafindan nefretle anilan tek bir parti olusumu bilirim, o da PKK'nin kurdugu partiler, HADEP vesaire.. Onlardan sonra bir de AKP ve baskanlari bu serefe nail oldu bu ulkede.. Neden acaba? Arada bir benzerlik var demek ki..

Bu sanatcilar, AKP'ye yanasmakla hemen kendilerini savunma durumuna gecen bu unluler her zaman ayni bugunku gibi savunma yapmak zorunda olacaklar, kendilerini hep aciklama yapma ihtiyaci icinde bulacaklar... Elleri mahkum...

Erken hanim: "insanlar sevmek zorunda degil ama saymak zorunda" demis. Elimizden geldigi kadar kibar olmaya calisiyoruz kendisine, kendi seviyemiz ve kendimize olan saygimizdan dolayi, hepsi o.. Kimse kimseyi bir sekilde biryerler geldigi icin saymak zorunda degil, maalesef sayamiyoruz ne yapalim.. Bi zahmet saydirsin kendini.. Once argo agzini duzeltsin, sonra yalan soylemekten vazgecsin, sonra bedenimizden ellerini ceksin, namus bekciligini birakip asli gorevine donsun, nefes aldigimiz "her yesile bir AVM yuzlerce de villa" kampanyasini biraksin, milli servetimizi geri donulemeyecek sekilde satip yok etmekten vazgecsin, genclerimizi ve cocuklarimizi sokak ortalarinda dove dove olduren kor edenleri pohpohlayip odullendirmekten vazgecsin, sehitlerimizi mezarlarinda dondurmekten vazgecsin, atamiza hakaretten vazgecsin, Alevi vatandaslarimizla ugrasmaktan vazgecsin, bir kerecik de cikip "Ben Turkum!' desin, belki biraz saygimizi kazanabilir... (mi acaba? Bu saatten sonra...:19:)

çiftestandartçılar sizi.

Milletin sorunlarını şarkı,türkü, oyun havası ile unutturmaya mı çalışıyorlar? Bu Turgut Özal ile başlamıştı. Yılbaşı aybaşı geceleri dansözler göbek atınca ülke de çağ atlıyordu

Milletin sorunlarını şarkı,türkü, oyun havası ile unutturmaya mı çalışıyorlar? Bu Turgut Özal ile başlamıştı. Yılbaşı aybaşı geceleri dansözler göbek atınca ülke de çağ atlıyordu

çiftestandartçılar sizi.
insanların alkışını kazanmak kolay erdoğana 2 çift kötü söz söyle bak nasil desteklerler bir anda "adam gibi adam" olursun. Erdoğanı övecek 2 çift laf et "yalaka" olursun. yilmaz özdil denen pislik erdogana laf söyledi diye yucelttiniz soma olayinda gördük ne b*k oldugunu

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Back
X