AK Parti'den başörtülü ilk rektöre ağır suçlamalar

AngryPenguin

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2012
5.378
1.437
AK Parti Diyarbakır Milletvekili Cuma İçten, Dicle Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ayşegül Jale Saraç ile üniversite yönetimi hakkında ağır suçlamalarda bulundu. Rektör Prof.Dr. Saraç'ın 'Paralel yapıya' hizmet ettiğini öne süren İçten, 65 maddelik yolsuzluk, hırsızlık ve cemaate ilişkin iddialarda bulundu.


Ak Parti Diyarbakır Milletvekili Cuma İçten, önceki gün türban takan ve ' Türkiye 'nin ilk türbanlı rektörü' olan Diyarbakır Dicle Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ayşegül Jale Saraç ile üniversite yönetimine, düzenlediği basın toplantısında ağır suçlamalarda bulundu.
Kendisinin hiçbir cemaata bağlantısı olmadığını sadece Ak Partili olduğunu belirten İçten, 'Paralel yapının şerefsiz, alçakça, namuzsuzca saldırdığını' öne sürdü. Rektör Prof.Dr. Saraç ile üniversite yönetimini istifaya davet eden İçten, şöyle dedi:

F TİPİ ÖRGÜT
"Diyarbakır'da F tipi örgüt, vakıf üniversitesi kurdular. Buradan bütün Diyarbakır'a sesleniyorum, lütfen bu konuyla ilgili kamuoyu oluşturun. Dicle Üniversitesi'nin devletin verdiği ödenekleri nasıl kullandıklarını biliyoruz. Jale hanım geldikten sonra üniversiteye Diyarbakırlıların dışında 80 ilden ithal bir sürü eleman getiriyorlar. Ama bunlara ne diyorlar biliyormusunuz, bak kardeşim ben seni getiriyorum maaşının yüzde 15-20 ne koparırsa F tipi örgütüne haraç olarak verildi mi? Kimlerin maaşları kesildi. Kaç tane öğretim görevlisi görevdeyken görevden alındı, uzaklaştırıldı."

65 MADDELİK LİSTE
Ak Parti Diyarbakır Milletvekili Cuma İçten, 65 maddelik 'Dicle Üniversite rezaletleri' başlığında hazırladığı iddiaları da açıkladı. İçten'in iddialarından bazıları şöyle:
"Devletin verdiği ödenekler Dicle Üniversitesi tarafından nasıl ve nerelere kullanıldı? Devlet ihale yönetmeliklerine uyuldu mu, yoksa teklif ve davetiye usulü ilemi ihaleler yapıldı? Yapılan ihaleler hangi firmalara verildi? Bu firmaların sahipleri kimlerdir? Devletin üniversiteye tahsis ettiği araziler, gayrimenkuller hangi firmalara peşkeş çekildi? Bunlar hep aynı isimlere mi verildi? Rektör Jale hanım geldiğinden bu yana kaç kadro tahsis edildi? Tahsis edilen bu kadrolarda kaç tane haşhaşi vardır?
Rektör hangi cemaatin elamanı? Eğer F tipi Pelsilvanya'nın emrinde değilse o halde şu sorulara cevap versin.Kaç öğretim üyesi görevlerinden ayrıldı? Neden ayrıldı? Yoksa bunlar 'Pensilvanya'nın emrine giremem' diyenler miydi? Kaç tanesinin görevine son verildi? Kaç tanesi farklı üniversitelere (Çok nitelikli olmalarına rağmen) uzaklaştırıldı?
Asıl genel sekreter varken ve Jale hanım tarafından imzalanarak atanmış biri varken, Sabri Eyigün denen korsan genel sekreter kim oluyor?
Akademik kadrolar dağıtılırken yapılan sınavlar öncesinde sınava girecek kendi elamanlarına sınavdan bir iki gün önce sınav soruları dağıtılıp bilgiler verildimi ? Hadi bakalım yok desinler ?
Dicle Üniversitesi teklif ve davetiyeli işlerde Haşhaşiler örgütüne haraç istedimi ? Hangi firmalar bu örgüte haraç vermek zorunda kaldılar? 2007 dönemine ait üniversite hesapları Sayıştay tarafından incelemeye alındı sonuç olarak bir çok kalemde yaklaşık 200 milyon yani eski rakamla 200 trilyon yolsuzluk tespit etmiş ve Sayıştay kamu zararının giderilmesi ile ilgili mevcut şu anki yönetime ilgililer hakkında gerekli adli ve idari işlerin yapılmasını raporda istediği halde bu konu hakkında neden bir işlem yapılmadı ?
Yoksa bu para birilerinin himmet gecelerinde topladığı rakamlara bakıldığında bu bir çerez parası mı?Dicle Üniversitesi F tipi örgütün farklı üniversitelere docentlik kazandırarak eleman kaydırdıkları bir üretim merkezi mi?"

ÇÖZÜM SÜRECİ İDDİASI

AK Parti Diyarbakır Milletvekili Cuma İçten, sorularının devamında 'Çözüm sürecinde' üniverisitede öğrenciler arasındaki çatışmalarda ve Türkiye'ye sıçrayan olayalarda üniversite yönetimin katkısı olup olmadığını sorarken bu süreçte 900 ağacın kimler tarafından seçim sürecine girerken hangi amaçla kesildiğini öğrenmek istedi. İçten,
"Artuklu Üniversitesi yıllar öncesinden risk alıp önderlik yaparken sizler yıllarca binlerce imza toplanmasına rağmen neden Kürtçe ve Zazaca bölünmleri açmadınız? Kalkınma Ajansı üzerinden Dicle Üniversitesi ve öğretim görevlilerine ne kadar proje adı altında para aktarılmıştır. Bu paraların akıbeti ne olmuştur? 2011 yılında hastanenin temizlik ihalesi yapılmış ve ilk ihalede yüzde 9 ile onaylanmayan ihale ne hikmet ise ikinci ihalede yüzde 25 ile onaylanıyor. Bu onaylayan kişi kim? Ve bu onaydan dolayı F tipi örgüte 500 bin TL haraç verildi mi?" dedi.
(DHA - CANAN ALTINTAŞ)
http://www.radikal.com.tr/turkiye/ak_partiden_basortulu_ilk_rektore_agir_suclamalar-1186290
 
Haber ve iddialar müthiş.
65 maddelik yolsuzluk, hırsızlık ve cemaate ilişkin iddialarda bulundu.

diyen AKP milletvekili, Emin Çölaşan dese neyse:)))
Gökten yağmur gibi yolsuzluk haberi yağıyor hiç kimse aldırış etmiyor.
Birisi kıl, tüy, jilet muhabbeti yapsa ortalık fetvacı kaynıyor.
Hak hukuk yolsuzluk tınnnn.
 
Son düzenleme:
Ee kilin tuyun nasil Islama uygun olarak nasil yolundugunu anlatana 100 sehit sevabi varmis.. Ancak yolsuzlugun konusulmasi gunahtir gunah..:KK53: Hic erdogan ve hukumeti oyle sey yapar mi? Babalari yapar ama o yapmaz..:KK34:
 
Konu acilmisken, hazir Emin Colasan'in da adi gecmisken bu konuda onun da fikirlerini almamak olmaz:

Sevgili okuyucularım, bildiğiniz gibi İslam’ın kutsal kitapta yazılı olan şartları değişti. Onlar artık geçerli değil!
Mühendisliğini AKP’nin yaptığı yeni İslam’ın bir tek koşulu var:
Örtünmek!..
Ya da kızların ve kadınların -erkek baskısıyla- örtünmesini sağlamak.
Dinimizin temel kuralları yok edildi.
Hırsızlık, yolsuzluk, rüşvet vesaire bu dünyada artık günah değil!
Vur vurabildiğin kadar, çal çalabildiğin kadar, hiç önemli değil.
Sen eğer erkeksen kadınları örtmeyi başarıyor musun?
Eğer kadınsan örtünüp saç tellerini gizliyor musun?
İşte o zaman gerçek Müslüman oldun demektir!

* * * *

AKP iktidarının gerçek mucizesidir bu süreç! Ört kadınları…
Sen Kuran ayetleriyle alay edeceksin, her cuma günü internetten bir ayet indirip salladığını söyleyeceksin, “Bakara makara” deyip alay edeceksin…
Ve bazıları seni Müslüman olarak görecek!..
İstediğin gibi din ticareti, din sömürüsü yapacaksın ve seni Müslüman zanneden saf vatandaşların oylarını cebe atıp iktidarını sürdüreceksin.
Hiç önemli değil!
Yolsuzluk yapacak, rüşvet alacaksın.
Bazılarının evlerinde ayakkabı kutularında istiflenmiş milyonlarca dolar çıkacak, rüşvetler bazılarının evlerinde hizmetçi Marina’ya çikolata paketlerinde teslim edilecek.
Ama sen Müslümansın!
Bunları anlattığın zaman sana diyecekler ki “Ama abicim bunlar Müslüman, soydularsa beni soydular. Kime ne!..”

* * * *

Bunlar herhalde önemli değil ama Müslümanlık tezgahının sadece ve sadece kadınların örtünmesi üzerinden yürütüldüğünü artık iyi bilelim.
Dün medyaya ilginç bir haber düştü. Diyarbakır Dicle Üniversitesi Rektörü olan Ayşegül Jale Saraç isimli kadın da örtünmüş!
Bir rektörün örtünüp sıkmabaşa girdiğine ilk kez tanık olduk.
Kadın 1959 doğumlu, 55 yaşında. Bugüne kadar açık gezip tövbe estağfurullah günah işlemiş, 55 yaşına gelince jetonu düşmüş, hidayete ermiş ve örtünmeye karar vermiş.
Allah düne kadar işlediği bu günahı affetsin, amin!

* * * *

Kadının örtünüp sıkmabaşa girdiği müjdesini önce üniversitenin genel sekreteri verdi:
“Sayın Rektörümüz böyle bir karar aldı. Biz de kendisine hayırlı olmasını diliyoruz.”
Sonra hanımefendi rektörlük binasında basına açıklama yaptı, resimler çektirdi. Şu sözlerini lütfen dikkatle okuyunuz:
“İnancımı yerine getiremediğim için içimde hep bir eksiklik vardı. Bu yasakları kaldırdığı için Başbakanımıza ve Cumhurbaşkanımıza teşekkür ediyorum. Ben türban takmayı hep istiyordum.”
Devam ediyor:
“Baktım ki işin sonu yok. Bu bir eksiklikti. Bir tarafımız eksik kalıyordu. Artık örtülü milletvekillerimiz ve belediye başkanlarımız var. Bu da beni cesaretlendirdi. Türkiye normalleşti.”
Türkiye’nin normalleşmesi bu kafalara göre örtünme ile oluyor!
Kadın basın açıklamasını sürdürüyor:
“İçimde hep özlem duymuştum. Aynaya baktığımda bu halimi beğeniyorum!”
Oh ne güzel!

* * * *

Kadının özgeçmişine bakıldığında ilginç şeyler ortaya çıkıyor. 2007 seçimlerinde Diyarbakır’da AKP’den milletvekili adayı olmuş ama seçilememiş.
2008 yılında ise Çankaya’da oturmakta olan Bay Abdullah Gül tarafından Dicle Üniversitesi’ne rektör seçilmiş.
Gerçi sırada üçüncü imiş ama ne önemi var. Bay Abdullah hedefi tam 12’den vurmuş, doğru adayı seçmiş.
Acaba bu örtünme olayı bir danışıklı dövüş mü?
Belki onu seçmeden önce aralarında şu konuşma geçmiş olabilir:
“Seni seçiyorum ama örtünmeni bekleriz.”
“Mutlaka örtüneceğim Sayın Cumhurbaşkanım!”
Dün odatv internet sitesinde yer alan habere göre kadın cemaatçi imiş ve görevden alınmamak için örtünmüş. Bilemem.

* * * *

Sevgili okuyucularım, Türkiye’de örtünüp sıkmabaşa girmesi -şimdilik- yasak olan sadece üç kesim kaldığını iyi bilmeliyiz:
Kadın asker, polis, hakim ve savcılar.
Hiç kuşkum yok, yakın gelecekte onları da serbest bırakacaklar, isteyenin örtünmesini sağlayacaklar.
Sonra sokakta, kışlalarda ve özellikle de mahkeme kürsülerinde bir bakacaksınız ki, örtülüler almış başını gidiyor.
Üniformalılarda türban üzeri kep, adliyede türban altı cüppe!
Adliyelerde kadın avukatların örtünmesi serbest bırakıldı.
Sıra geliyor kadın hakim ve savcılara.
Bu söylediklerim elbette bugünden yarına, hemen olacak değil. Ama AKP iktidarda
kaldığı sürece mutlaka gerçekleşecek.

* * * *

Yüce dinimiz, kutsal dinimiz, ne acıdır ki iki karışlık bir bez parçasına endekslendi.
Kadınların kafası ille de örtülecek, saç telleri görünmeyecek! Bu amaçla alınlarına -ne olur ne olmaz diye- bir de bant takılacak!
Milyonlarca kadınımıza adeta acayip bir üniforma giydirdiler.
Sakın kimse yanlış algılamasın, bu söylediklerimle Anadolu kadınının geleneksel başörtüsünü kastetmiyorum.
O bizim kadınımızın ulusal simgesidir, sıkmabaş ayrıdır.
Şu soruyu bugüne kadar defalarca sordum. Ne Tayyip’in arka bahçesi olan Diyanet yanıt verebildi, ne de başka bir yer:
“Bana bir Kuran ayeti veya din emri gösterin ki, kadınların saç tellerinin görünmesini yasaklamış olsun!”
Tam tersine, Kuran’da yer alan emir şöyle:
“Başörtünüzü göğüslerinizin üzerine indirin.”
Bundan yıllarca önce Arabistan kadınlarına verilmiş olan son derece mantıklı ve düzgün bir emir.
O sıcak iklimde memeleri fora edilmiş, her tarafı meydanda gezinen kadınlara yapılan bir uyarı. Ama gelin görün ki bu uyarı günümüzde din tüccarlarının ağzına sakız olmuş, amacından saptırılmış ve kadınlara üniforma giydirmeye kadar uzayıp gitmiş.
Yıllar sonra hidayete erip sıkmabaşa giren kadın bakanlar, milletvekilleri ve özellikle de müsbet ilimler (Tıp) okumuş olan 55 yaşındaki şu kadın rektör eğer bunları bilmiyorsa, hepsine yuh olsun.
Eğer bildikleri halde yapıp iktidarın kadın sömürüsüne alet oluyorlarsa, hepsine yazıklar olsun.


Emin Çölaşan
 
Haber ve iddialar müthiş.
65 maddelik yolsuzluk, hırsızlık ve cemaate ilişkin iddialarda bulundu.

diyen AKP milletvekili, Emin Çölaşan dese neyse:)))
Gökten yağmur gibi yolsuzluk haberi yağıyor hiç kimse aldırış etmiyor.
Birisi kıl, tüy, jilet muhabbeti yapsa ortalık fetvacı kaynıyor.
Hak hukuk yolsuzluk tınnnn.

Ee kilin tuyun nasil Islama uygun olarak nasil yolundugunu anlatana 100 sehit sevabi varmis.. Ancak yolsuzlugun konusulmasi gunahtir gunah..:KK53: Hic erdogan ve hukumeti oyle sey yapar mi? Babalari yapar ama o yapmaz..:KK34:

yani su yazdiklarinizi dehsetle okudum sizmi akli selim insanlarsiniz???
evet bir konuya insan odaklaninca baska baslikta konu acilmis ve bizler yorum yapmayinca hirsizligi onayliyormu oluyormusuz???
ben kendi adima burada yolsuzlugu hic bir zaman onaylamadim yapanda er gec ya bu dünyada yada ahirette cezasini cekecek zaten hic süphe yoktur ama sizin tutumunuz vay halinize...
ayrica erdoganin ogluyla olan görüsmesi icin montaj olduguna inaniyorum yazmistim, bu hani sizlerler nasil ki ssk yi soyan adami chp ye genel baskani olarak laik göre biliyorsaniz sarigülün yolsuzluklarina ragmen oy verme hakiniz var ise benimde buna inanmama hakkim vardir...
burada okadar hak hukuku destekliyorsaniz o halde neden ses cikarmadiniz Chp ye oy vermeyin genel baskani Ssk yi soydu basa gelirse ne yolsuzluklar yapar yada sarigül icin baykal onu atti birbirlerine girdi ve kemal kilicdaroglu da sarigülün dosyasi önünde poz verdi bunlari nasil görmezden geliyorsunuz??

size bir tavsiye!!!

Sakın ola, gözlerinizle görmediğiniz, kulaklarınızla duymadığınız haberlere inanmayın, emin olmadıkça kimse hakkında dedikodu yapmayınız. Başkalarının ayıbını araştıracağınıza kendi günahlarınızı hatırlayınız... Victor Hugo
 
yani su yazdiklarinizi dehsetle okudum sizmi akli selim insanlarsiniz???
evet bir konuya insan odaklaninca baska baslikta konu acilmis ve bizler yorum yapmayinca hirsizligi onayliyormu oluyormusuz???
ben kendi adima burada yolsuzlugu hic bir zaman onaylamadim yapanda er gec ya bu dünyada yada ahirette cezasini cekecek zaten hic süphe yoktur ama sizin tutumunuz vay halinize...
ayrica erdoganin ogluyla olan görüsmesi icin montaj olduguna inaniyorum yazmistim, bu hani sizlerler nasil ki ssk yi soyan adami chp ye genel baskani olarak laik göre biliyorsaniz sarigülün yolsuzluklarina ragmen oy verme hakiniz var ise benimde buna inanmama hakkim vardir...
burada okadar hak hukuku destekliyorsaniz o halde neden ses cikarmadiniz Chp ye oy vermeyin genel baskani Ssk yi soydu basa gelirse ne yolsuzluklar yapar yada sarigül icin baykal onu atti birbirlerine girdi ve kemal kilicdaroglu da sarigülün dosyasi önünde poz verdi bunlari nasil görmezden geliyorsunuz??

size bir tavsiye!!!

Sakın ola, gözlerinizle görmediğiniz, kulaklarınızla duymadığınız haberlere inanmayın, emin olmadıkça kimse hakkında dedikodu yapmayınız. Başkalarının ayıbını araştıracağınıza kendi günahlarınızı hatırlayınız... Victor Hugo

Tamam yav Meysanur.. Sen zaten gemiciklerin de oyuncak olduguna inaniyorsundur, ayakkabi kutularindan cikanlari da Rusya veya ABD caktirmadan eve koymustur. Boyle seyler yargi gerektirmeyen iddialar oldugu icin de operasyon yapan 100lerce emniyet mensubu ve savcinin surulmesi ve bu iddialarin yargiya goturulmeden ustunun ortulmesi gayet normal birseydir. Mahkemeler sustur, insanlar sandikta en guzel sekilde aklanabilirler... Oy yukseki cikarsa hersey dedikodudan ibarettir.
CHP baskaninin SSK yolsuzluguna karistigi filan yoktur, iftira oldugu ortaya cikmis ve aklanmistir... Ayni sekilde Sarigul de yargida aklanmistir.. Sevgili basbakanin da yargilanip suclamalardan aklandi mi? Heee... Onu da sandikta akladiniz sahi di mi? Zem zem suyu var sandikta zaar.. Butun cirkeften ve gunahtan arindiriyormus...:KK52:

Siz yolsuzlugu bal gibi de onayladiniz... Hem de sorgusuz sualsiz.. erdoganin askina onayladiniz. Basinizdaki ortunun askina onayladiniz. Bir gun burada ettiginiz laflardan utanacaksiniz... O is ahirete filan da kalmayacak. Ben de o gunu gorecegim insallah..
 
yani su yazdiklarinizi dehsetle okudum sizmi akli selim insanlarsiniz???
evet bir konuya insan odaklaninca baska baslikta konu acilmis ve bizler yorum yapmayinca hirsizligi onayliyormu oluyormusuz???
ben kendi adima burada yolsuzlugu hic bir zaman onaylamadim yapanda er gec ya bu dünyada yada ahirette cezasini cekecek zaten hic süphe yoktur ama sizin tutumunuz vay halinize...
ayrica erdoganin ogluyla olan görüsmesi icin montaj olduguna inaniyorum yazmistim, bu hani sizlerler nasil ki ssk yi soyan adami chp ye genel baskani olarak laik göre biliyorsaniz sarigülün yolsuzluklarina ragmen oy verme hakiniz var ise benimde buna inanmama hakkim vardir...
burada okadar hak hukuku destekliyorsaniz o halde neden ses cikarmadiniz Chp ye oy vermeyin genel baskani Ssk yi soydu basa gelirse ne yolsuzluklar yapar yada sarigül icin baykal onu atti birbirlerine girdi ve kemal kilicdaroglu da sarigülün dosyasi önünde poz verdi bunlari nasil görmezden geliyorsunuz??

size bir tavsiye!!!

Sakın ola, gözlerinizle görmediğiniz,kulaklarınızla duymadığınız haberlere inanmayın, emin olmadıkça kimse hakkında dedikodu yapmayınız. Başkalarının ayıbını araştıracağınıza kendi günahlarınızı hatırlayınız... Victor Hugo

Renklendirdiğim kısımlarda kendinle çelişmişsin meysanur..

Bir de bu konularda bu kadar demagoji yapmaya gerek yok. Aslında her şey ortada, sizler de çok iyi biliyorsunuz..Her şey kulaklarla duyuldu, belgelerle açıklandı. Hal böyleyken hala yanlışı ve haramı savunmak ta ona ortak olmaktır değil mi?

Hadi sizler inanmıyorsunuz, vardır böyle bir hakkınız, peki ya tüm bunlar gerçekse? Hani din şu sıralar siyaset bölümünde ağızlardan hiç düşmüyor ya, iki dakika bunu bir düşünün, ya gerçekse? O zaman sizler nasıl vereceksiniz tüm bunları desteklemenin hesabını?
 
Son düzenleme:
Basit bir hırsızlık gibi görünüyor ordan galiba........malum ülkenin başbakanı insan gibi üçbeş götürmemiş arkadasım bütün ulusötesi şirketlerle birlikte bir ülke talan edilmiş......siz neyinize güveniyorsunuz geleceğiniz bu denli çalınmîşken.........kendinizi kandırmayı vazgeçin artık geleceği olmayan bir millet ancak kula kulluk eder
 
Basit bir hırsızlık gibi görünüyor ordan galiba........malum ülkenin başbakanı insan gibi üçbeş götürmemiş arkadasım bütün ulusötesi şirketlerle birlikte bir ülke talan edilmiş......siz neyinize güveniyorsunuz geleceğiniz bu denli çalınmîşken.........kendinizi kandırmayı vazgeçin artık geleceği olmayan bir millet ancak kula kulluk eder

Bundan ziyade devamlı dinden, imandan, Allah korkusundan dem vuruluyor pepe..Dindar bir insan, hakkında bunca spekülasyon olan olay ve kişileri bu kadar savunmaktan Allaha sığınır diye biliyorum. Bilmiyorum yanlış mı biliyorum.
 
Bundan ziyade devamlı dinden, imandan, Allah korkusundan dem vuruluyor pepe..Dindar bir insan, hakkında bunca spekülasyon olan olay ve kişileri bu kadar savunmaktan Allaha sığınır diye biliyorum. Bilmiyorum yanlış mı biliyorum.

Ucu bana da dokunuyor diye düşünüyorum......yoksa dünya malı dünyada kalır mentalitesi mi bu......yok böyleyse malum ülkenin başbakanı niçin kendine getirilen 10 milyon doları beğenmiyor.....kefenin cebi mi varmış.......geri kalanlara bir lokma ekmek bir hîrkayla mı sınavı geçiyormuş....ben bu sorunun cevabını bulamadım
 
Arkadaşlar şurda bi anlaşalım artık Akp karşıtı herkes Chpli değildir, bu ülkede iki parti yok sadece bunu bi anlayalım:KK14:

Cok dogru bir noktaya temas etmissin. Ben bile 50 yillik omrumde CHPye sadece bir kere oy verdim, o da AKPnin ne odugunu gordukten sonra... Orada olsaydim bir de bu secimlerde verecektim. Ciller'e verdim, AKPye verdim, hatta Refah partisine bile oy verdim ben. Benim gibi bir cok insan da verdi, 1995te... Sadece % 4-5 oy oranlarinda dolasan Erbakan'in nasil %21 ile basbakan oldugunu saniyorsunuz? Yolsuzluklari, hortumlari kesecegiz dedi, ben bile verdim. Hele ki o gunlerde yapilan yolsuzluk, hirsizlik iddialari boyle milyarlar, trilyonlarin ortaya sacilmasi, tapelerle ortaliga dokulmesi filan da degildi. Belgesiz kulaktan dolma iddialar ve yakistirmalardan ibaretti. Daha cok da Erbakan'in kendi iddialari idi. Zeki adamdi, akilliydi, o diyorsa vardir birsey dedik. "Basortusune rektor universitede selam duracak" dedi, umurumda bile olmadi. "dursun" dedim. Ayni bugun burada AKPye oy vermeyen fakat basortusunun de okullarda olmasini ozgurluk olarak gorenler gibi dusunuyordum. Yanilmisim. Tarikatcilarla devletin tepesinde toplantilar yapmasa idi, o geldi diye butun irticacilar magaralarindan gunes isigina firlamasa idi daha da yillarca basbakanlik yapardi. O zaman ortalik bugunki gibi karismaya baslayinca bir muhtira ile inmek zorunda birakildi. O gun yapilmasi gereken oydu ve yapildi. Ben de neyin ne oldugunu gormus oldum. Akillandim mi? Yooo... Kalkip ayni cizgide giden, fakat cok daha tehlikeli dedikleri, insanlari irk ve din ayrimi yaparak kin gutmeye tahrik etmekten hukum giymis erdogan'a oy verdim. Gelir gelmez kendini gosterdi, butun komsularima rezil oldum. Hani diyorlar ya simdilerde, bastan oyle degildi, sonradan degisti diye... Yalan... Hep oyle idi. Anlamam iki ayimi aldi sadece... Neyse... Bakalim sizin anlamaniz kac yilinizi alacak... Haaa... ama sizde bir de menfaat unsuru var di mi? Kutsal basortunuz... Unutmayin, ahirette hepiniz ciplak olacaksiniz... Ayni dogdugunuz gun gibi...
 
Angry, kizim sana soyluyom, gelinim sen anla oldu son cumlelerim... Idare et artik..:KK34:
 
yani su yazdiklarinizi dehsetle okudum sizmi akli selim insanlarsiniz???
evet bir konuya insan odaklaninca baska baslikta konu acilmis ve bizler yorum yapmayinca hirsizligi onayliyormu oluyormusuz???
ben kendi adima burada yolsuzlugu hic bir zaman onaylamadim yapanda er gec ya bu dünyada yada ahirette cezasini cekecek zaten hic süphe yoktur ama sizin tutumunuz vay halinize...
ayrica erdoganin ogluyla olan görüsmesi icin montaj olduguna inaniyorum yazmistim, bu hani sizlerler nasil ki ssk yi soyan adami chp ye genel baskani olarak laik göre biliyorsaniz sarigülün yolsuzluklarina ragmen oy verme hakiniz var ise benimde buna inanmama hakkim vardir...
burada okadar hak hukuku destekliyorsaniz o halde neden ses cikarmadiniz Chp ye oy vermeyin genel baskani Ssk yi soydu basa gelirse ne yolsuzluklar yapar yada sarigül icin baykal onu atti birbirlerine girdi ve kemal kilicdaroglu da sarigülün dosyasi önünde poz verdi bunlari nasil görmezden geliyorsunuz??

size bir tavsiye!!!

Sakın ola, gözlerinizle görmediğiniz, kulaklarınızla duymadığınız haberlere inanmayın, emin olmadıkça kimse hakkında dedikodu yapmayınız. Başkalarının ayıbını araştıracağınıza kendi günahlarınızı hatırlayınız... Victor Hugo

ayıptır sorması alıntıladığınız arkadaşların chpli olduğunu nerden anladınız? :26:
 
Ben D bakir da otururum.jale hanimi da tanirim.cemaate olan yakinligyla bilinir burda.fakultedeki hocalar ki birisj dayimdir yillardr cemaatci olmadgi icn birtaraf edilmekten şikayetçi. Basbakan cemaate yakin olanlarin inlerne giriyor dedigi gibi.jale hanimi korku sardi herhalde.goze girmek icin basortsnu siyasi simge olarak kullandgini düşünüyorum. ..
 
Ee kilin tuyun nasil Islama uygun olarak nasil yolundugunu anlatana 100 sehit sevabi varmis.. Ancak yolsuzlugun konusulmasi gunahtir gunah..:KK53: Hic erdogan ve hukumeti oyle sey yapar mi? Babalari yapar ama o yapmaz..:KK34:

siz burada neyle görevlisiniz? benim yorumlarimi takip etmekle mi nereye ne yazmis diyemi elbetde cikisirim cünkü o 100 sehit sevabini ben yazdim ve onun nedemek oldugunu bile bilmiyorsaniz zaten sasmam ki daha farz nedir? ibadet nedir? sorusuna bile cvp veremediniz...
vermenizede gerek yok bu vakitden sonra belli etiniz kendinizi, siz kafaniza takmisiniz basörtüsünü (sorun olarak) ibadet degildiri, eskiden memleket söyledi böyledi vs.
evet efendim dün dündür bugün bugündür yarin ne olucakk belli degildir!
ve olucak olanlarida bizlere ap acik Efendimiz sav bildirilmistir ve bunlari teker teker de yasamaktayiz ve bence korkunuzda bu cünkü gün gelicek ALLAHcc nurunu tamamlayacak :) neyse sizinle daha fazlada muhatap olmuyacam yazdiginiz yorumlari nerede görsemde okumayip gecicem...
nedemis Mevlana hz ayni dili konusanlar degil ayni duygulari paylasanlar anlasabilirler.vesselam

Renklendirdiğim kısımlarda kendinle çelişmişsin meysanur..

Bir de bu konularda bu kadar demagoji yapmaya gerek yok. Aslında her şey ortada, sizler de çok iyi biliyorsunuz..Her şey kulaklarla duyuldu, belgelerle açıklandı. Hal böyleyken hala yanlışı ve haramı savunmak ta ona ortak olmaktır değil mi?

Hadi sizler inanmıyorsunuz, vardır böyle bir hakkınız, peki ya tüm bunlar gerçekse? Hani din şu sıralar siyaset bölümünde ağızlardan hiç düşmüyor ya, iki dakika bunu bir düşünün, ya gerçekse? O zaman sizler nasıl vereceksiniz tüm bunları desteklemenin hesabını?

celiski yok cünkü ben kesin yapti diye birsey yazdim mi??? ben onu su misali yazdim onlarin adida yolsuzluga karismis ama kimse bir tavir sergilemedi...
hersey ortada yazmsiiniz kulakla duyuldu bende bunu nezamandir beri acikliyorum teknoloji okadar ilerledi ki "hic konusulmayan ses üretebilir"
ve bunu 2011 senesinde nazli ilicak kendisi acikliyor düsünün yani...
bakin bu linkleri lütfen ama lütfen okuyun
http://www.haber7.com/guncel/haber/1134771-nazli-ilicak-tuzagi-3-yil-once-yazmis
burdanda okuyabilirsiniz
http://www.turkiyegazetesi.com.tr/gundem/139062.aspx

peki nerden biliyorsunuz ya gercekse diye hic düsünmedigimi??? bakin gene hakkima giridiniz :) fakat sizde lütfen bir düsünün yada gercek degilse diye bu yazilar ne olucak budurumda nasil hesap verilecek??? beklentilerinizi sizde uygulasaniz hic sorun olmuyacak insaALLAH...


ayıptır sorması alıntıladığınız arkadaşların chpli olduğunu nerden anladınız? :26:

hissiyatları çok kuvvetli canım arkadaşların :KK1: acaba benim sınav nasıl geççek onuda bilebilir mi sorsam :26:

ayiptir sormasi benim yazimda nerede "siz chplisiniz" yazisini gördünüz???
benim yazimda akp nin yolsuzluklarina tepkiler yagdigi gibi sizlerden chp icin ayni tavri niye göremiyoruz seklinde yazilmisti...
fakat bunu bile carpitacak kadar kavrayamiyorsaniz birsey diyemicem...
sinaviniz icinde fal bölümü varmis oraya bir zahmet baktirin fala inanma falsizda kalma deniliyormusya...vesselam

Not:yanlis yönlendirmis de olmayin mesuliyet istemem Fal baktirmakda uygun degildir :))
Falcılar gayb ve gelecek hakkında, insanın karakteri ve beklentileri üzerinde ahkâm kesmeye çalışırlar. Oysa geleceğin sahibi Allah’tır. Geleceği sadece ve sadece Allah bilir
 
Son düzenleme:
ayiptir sormasi benim yazimda nerede "siz chplisiniz" yazisini gördünüz???
benim yazimda akp nin yolsuzluklarina tepkiler yagdigi gibi sizlerden chp icin ayni tavri niye göremiyoruz seklinde yazilmisti...
fakat bunu bile carpitacak kadar kavrayamiyorsaniz birsey diyemicem...
sinaviniz icinde fal bölümü varmis oraya bir zahmet baktirin fala inanma falsizda kalma deniliyormusya...vesselam

Not:yanlis yönlendirmis de olmayin mesuliyet istemem Fal baktirmakda uygun degildir :))
Falcılar gayb ve gelecek hakkında, insanın karakteri ve beklentileri üzerinde ahkâm kesmeye çalışırlar. Oysa geleceğin sahibi Allah’tır. Geleceği sadece ve sadece Allah bilir


"bu hani sizlerler nasil ki ssk yi soyan adami chp ye genel baskani olarak laik göre biliyorsaniz sarigülün yolsuzluklarina ragmen oy verme hakiniz var ise benimde buna inanmama hakkim vardir..
burada okadar hak hukuku destekliyorsaniz o halde neden ses cikarmadiniz Chp ye oy vermeyin genel baskani Ssk yi soydu basa gelirse ne yolsuzluklar yapar yada sarigül icin baykal onu atti birbirlerine girdi ve kemal kilicdaroglu da sarigülün dosyasi önünde poz verdi bunlari nasil görmezden geliyorsunuz??"

ben burda açıkça chpli olduğumuzu düşündüğünüzü görüyorum ki nasıl görmezden geliyorsunuz diyorsunuz cümlenin sonunda... hem beni onlar bağlamaz ben iktidardaki kişinin yolsuzluğuna bakarım...
 
Son düzenleme:
X