- 21 Ocak 2012
- 6.954
- 19.359
- 498
- Konu Sahibi AngryPenguin
siz burada neyle görevlisiniz? benim yorumlarimi takip etmekle mi nereye ne yazmis diyemi elbetde cikisirim cünkü o 100 sehit sevabini ben yazdim ve onun nedemek oldugunu bile bilmiyorsaniz zaten sasmam ki daha farz nedir? ibadet nedir? sorusuna bile cvp veremediniz...
vermenizede gerek yok bu vakitden sonra belli etiniz kendinizi, siz kafaniza takmisiniz basörtüsünü (sorun olarak) ibadet degildiri, eskiden memleket söyledi böyledi vs.
evet efendim dün dündür bugün bugündür yarin ne olucakk belli degildir!
ve olucak olanlarida bizlere ap acik Efendimiz sav bildirilmistir ve bunlari teker teker de yasamaktayiz ve bence korkunuzda bu cünkü gün gelicek ALLAHcc nurunu tamamlayacak :) neyse sizinle daha fazlada muhatap olmuyacam yazdiginiz yorumlari nerede görsemde okumayip gecicem...
nedemis Mevlana hz ayni dili konusanlar degil ayni duygulari paylasanlar anlasabilirler.vesselam
celiski yok cünkü ben kesin yapti diye birsey yazdim mi??? ben onu su misali yazdim onlarin adida yolsuzluga karismis ama kimse bir tavir sergilemedi...
hersey ortada yazmsiiniz kulakla duyuldu bende bunu nezamandir beri acikliyorum teknoloji okadar ilerledi ki "hic konusulmayan ses üretebilir"
ve bunu 2011 senesinde nazli ilicak kendisi acikliyor düsünün yani...
bakin bu linkleri lütfen ama lütfen okuyun
http://www.haber7.com/guncel/haber/1134771-nazli-ilicak-tuzagi-3-yil-once-yazmis
burdanda okuyabilirsiniz
http://www.turkiyegazetesi.com.tr/gundem/139062.aspx
peki nerden biliyorsunuz ya gercekse diye hic düsünmedigimi??? bakin gene hakkima giridiniz :) fakat sizde lütfen bir düsünün yada gercek degilse diye bu yazilar ne olucak budurumda nasil hesap verilecek??? beklentilerinizi sizde uygulasaniz hic sorun olmuyacak insaALLAH...
ayiptir sormasi benim yazimda nerede "siz chplisiniz" yazisini gördünüz???
benim yazimda akp nin yolsuzluklarina tepkiler yagdigi gibi sizlerden chp icin ayni tavri niye göremiyoruz seklinde yazilmisti...
fakat bunu bile carpitacak kadar kavrayamiyorsaniz birsey diyemicem...
sinaviniz icinde fal bölümü varmis oraya bir zahmet baktirin fala inanma falsizda kalma deniliyormusya...vesselam
Not:yanlis yönlendirmis de olmayin mesuliyet istemem Fal baktirmakda uygun degildir :))
Falcılar gayb ve gelecek hakkında, insanın karakteri ve beklentileri üzerinde ahkâm kesmeye çalışırlar. Oysa geleceğin sahibi Allahtır. Geleceği sadece ve sadece Allah bilir
Seni ne diye takip edecegim,sen ve senin zihniyetindekilerin hepsi bir benim gozumde... Hep ayni terane... Allah, kitap, basortusu, bu yuzden oyumuzu erdogan'a verdik. Isin ozeti bu. 100 degil, tek bir sehit anasinin feryadina kulak verse idin sehitlik mertebesine erismenin bu kadar basit olmadigini da anlardin. O sehit anasi ki bu vatana evladini vermis, "vatan sagolsun" demis. Sen ise o ayni vatani teroriste peskes cekeni bir basortusu ugruna desteklemis insansin, sen sehiltlikten ne anlarsin?
Bana sordugun her sacma soruya da cevap vermek zorunda degilim. Sen git ibadetin, farzin ne oldugunu ilkokul 4. sinif talebesine sor, o sana anlatsin.