• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

AK Parti’den erken seçim anketi

Nankör yazınca üsluba dikkat edelim lütfen.seviye yerlerde yazana uyari yada ban yok.şu kelimeyi ben kullansaydim banlanirdim kesin.hdplilere vatan haini diyenler banlandi.ama Akplilere hırsız,vatan haini diyenler banlanmıyor ne hikmetse.
Hani site kurallarinda üyelere sataşmak yasakti.siz boyle yaptikca onlar daha da yüz bulup sataşacaklar.konuya degilde kişiye yorum yapiliyor burda.insanlarin ailesinden girip çocugundan cıkılıyor.
ilkokul 1.seviyede, yok cocuklar bile bunlardan daha iyi düşünür gibi cümleler kuruluyor.insanların akillariyla dalga gecen akılsızdır asıl.
Akpliysen her hakaret yapiliyor.benim burda gördügüm hep bu.bir kac kisi var burda her hakareti yapip,üyelere satasiyorlar.
Kabak tadı vermeye basladi artik cidden.
sıkıyorsa alay edilsin bakemm ben akp ye verdim ve yüzde 75 severim icraatlarını tayyibi ayrı bir severim yüzde 75 buçuk bu ülkeye kazandırdıklarını görüyorum kör değilim.. benimle alay edeninde aklını alırım burdaa ben kimseyle dalga geçmiyorsam kimsede benle geçemezz..haa evet burda bir kaç kişi varr şöyle yaşlarına bakıyorum bir avuç çoluk çocuk,,

Allahım allah yolunda olanın yanındadır bu parti tek başına gelmedi bukadar ugrasmalara yaralar aldık ama yine sarariz yaraları yine tek vücut oluruz yine tek parti oluruz
Beraber yürüdük biz bu yollarda
Beraber islandik yağan yağmurda ... :):)

Bu yazdiklarinizi anca alkışlarlar çünkü ellerinden bisey gelmiyor bizim partimiz birinci parti çıktı sizinki kaçıncı oldu bu kadar insan ne için çabalıyor allah yolunda olanın rabbimiz yanındadır biz eksiktik allah artirsin inşallah inşallah :)
rabbimi,z hepimizin yanında şükürler olsu.ak partinin yolsuzlulkları ayyuka çıktı,4 bakanı yargılamadılar hala

Allahım allah yolunda olanın yanındadır bu parti tek başına gelmedi bukadar ugrasmalara yaralar aldık ama yine sarariz yaraları yine tek vücut oluruz yine tek parti oluruz

Biz neyiz peki,öyle bir söylüyorsunuz ki, sadece bu memlekete sizler müslümansınız..
Biz dış kapının dış mandalımıyız bu ülkede..
Merak etmeyin Allah'ın sevgili kullarıyız bizde.koca yaradan bizide görüyor.

Biz neyiz peki,öyle bir söylüyorsunuz ki, sadece bu memlekete sizler müslümansınız..
aynen ablacım,bende arkadaşın yazdıklarından müslümanlığı kendilerine yonttukları anlamını çıkardım..din kimsenin yada herhangi bir partinin tekelinde değildir

Allahım allah yolunda olanın yanındadır dememi sebebine gelelim ozaman
Son 12 yılda Türkiye okadar geliştiki İsrail düşman tüm yabancı ülkeler düşman onların gördüğünü siz niye görmüyorsunuz Türkiye gelişti ilriye gidiyor islam i yeniden kazandırdı çerçeveyi genişletip bakın allah rızası için gorun neler değiştiğini oy vermeyin ama bikerede gorun.

Haşa hiçbir zaman ayrım yapmadık ayrımı yapanlar yaptı zaten rabbimiz öyle büyük ki af dileyenleri her zaman af eder biz sadece kulluk gorevimizi yapıyoruz dönüş yalnızca onadir

şaka gibisiniz ya,belli ki bir çıkarınız var.yoksa başka bir açıklaması olamaz,bu kadar aşırı partizanlık niye,tamam benim de bir görüşüm var ben de bir partiye oyumu veriyorum ama yanlışına da yanlış diyorum,eleştirebiliyorum,sanki Ak parti hükümetinin herşeyi mükemmeldi.O şehit meselelerine gelince,sadece ocak 2002 ve 2012 yılları arasında 724 asker,94 polis,96 köy korucusu şehit olmuştur.mesela 2011 yılında Hakkari Çukurca da 25şehit,2012 de siirtte 17 şehit,2012 de Şırnak Beytüşşebap ta 10 şehit,2012 bingöl-muş karayolu 10 şehit,8 yıl önce Hakkari Yüksekova da 12 şehit...bunlar sadece birkaçı,dalga geçer gibi birde kim durdurdu diyorsunuz,ben hayatımda bu kadar çok arka arkaya şehit haberi duymamıştım,evet şimdi durduruldu,bilin bakalım neye karşılık?

bu mesajlar bize niye gelmiyor ben anlamıyorum,eğer bu yazıları okuyan buradaki arkadaşlar varsa lütfen yazsınlar da bizde bilelim,birtek ne hikmetse sizlere geliyor bu mesajlar!!!

şahsen bize akpden mesaj geliyor, mektup geliyor
ne zaman davutoğlu tvde mitingde geldi
bir tanıdığım da gayet para alıyor şirketi için :27:

yaşamasak inanıcaz da:27:

Kızlar biz bu oyları nasıl kaybettik sanılıyor tehditle millete mjlar gönderildi bana bile allahım basimizdan eksik etmesin partimizi bizi dit dit dit larin eline bırakmasın insallah allahım allah yolunda olanın yanındadır bunuda asacağız AK parti tek parti bu böyle böylede devam edecek
arkadaşım bir sakin ol bri tek akp mi var bu ülkede bu ne parti sevgisi,ülkemize hiç birşey olmaz allahın izniile

rabbimi,z hepimizin yanında şükürler olsu.ak partinin yolsuzlulkları ayyuka çıktı,4 bakanı yargılamadılar hala

Allah yolunda olmanın göstergesi ayakkabı kutusu doldurmak mı? Gariban köylüye ''ananı da al da git'' demek mi? ''Benim gazabımdan korkun'', ''Benim rahmetim gazabımdan çok'' beyanatları mı vermek? Çok garip.

Allah yolunda olmanın göstergesi ayakkabı kutusu doldurmak mı? Gariban köylüye ''ananı da al da git'' demek mi? ''Benim gazabımdan korkun'', ''Benim rahmetim gazabımdan çok'' beyanatları mı vermek? Çok garip.
Sizin duanizla var olmadı bedduanizla ölmez iki kişi şov yaptı binlercesi dua ediyor siz ancak iki kişiyi görürsünüz

Edepli edebinden susarmış edepsiz bensusturdum. Sanırmış. Sizlerden. Korktum için değil. Edebimi korumam. İçin susuyorum. Rabbim Türkiye Cumhuriyetindeki. Tüm müslümanları. Sizlerin elinden korusun. Zira unuttuğunuz tekşey. En büyük güç olan allah. Yanımızda ve kalbimizde oldu müddetçe. Asla kazanamıcaksınız daha partinizi söyleyemiyorsunuz buda size son mj sonnn ...

Back
X