insanlarda her zaman lider gördüğünden etkilenme gibi bir durum söz konusuyken şu anki iktidar ve hatta diğerlerinin bu kadar birbirlerine ve bazılarının halka karışı da son derece kaba kindar suçlayıcı temelinde öç almaya dayalı konuşmaları her televizyonu açtığımızda karşımıza çıkan kavga programları silahın susturucu ile sanki su tabancasıymış gibi basit gösterildiği dizilerden birbirinin kuyusunu kazıyan hep bir entrika peşinde olanlardan bıktım usandım . biri çıksın ve halka birbirine sarılın , birbiriniz sevin , hepimizin Allah ve adalet karşısında değeri aynıdır , kimse bir diğerini ötekileştirmesin , yardıma ihtiyacı olanlara yardım edin , çalmayın , aç ile paylaşın desin artık !!! ben bunu yaptım ben bunu yapacağım konuşmalarından bıktık artık . biz çocuklarımız barış aydınlık ve çağdaş ülkede yaşasın istiyoruz . mitinge çıkan sağa sola laf sokan iktidardan muhalefetten adaylardan hepsinden bıktık artık . insanlar artık kendinden olmayana tahammül edemez oldu . bunun nedeni de başta dediğim gibi insanların lider gördüğünden etkilenme psikolojisidir .