AK Parti'den 'Gaz Odası' Göndermeli Seçim Reklamı

insanlarda her zaman lider gördüğünden etkilenme gibi bir durum söz konusuyken şu anki iktidar ve hatta diğerlerinin bu kadar birbirlerine ve bazılarının halka karışı da son derece kaba kindar suçlayıcı temelinde öç almaya dayalı konuşmaları her televizyonu açtığımızda karşımıza çıkan kavga programları silahın susturucu ile sanki su tabancasıymış gibi basit gösterildiği dizilerden birbirinin kuyusunu kazıyan hep bir entrika peşinde olanlardan bıktım usandım . biri çıksın ve halka birbirine sarılın , birbiriniz sevin , hepimizin Allah ve adalet karşısında değeri aynıdır , kimse bir diğerini ötekileştirmesin , yardıma ihtiyacı olanlara yardım edin , çalmayın , aç ile paylaşın desin artık !!! ben bunu yaptım ben bunu yapacağım konuşmalarından bıktık artık . biz çocuklarımız barış aydınlık ve çağdaş ülkede yaşasın istiyoruz . mitinge çıkan sağa sola laf sokan iktidardan muhalefetten adaylardan hepsinden bıktık artık . insanlar artık kendinden olmayana tahammül edemez oldu . bunun nedeni de başta dediğim gibi insanların lider gördüğünden etkilenme psikolojisidir .
kutuplaşmada son noktadayız..ondan çıkardılar iç güvenlik yasasını,çatlak sesi olan olursa silahları doğrultalım

fakirler daha fakir zenginler daha zengin oldu . meyve sebze et elektrik su benzin doğal gaz kuru baklagiller her şey asgari ücretin günlüğüne göre hesaplandığında yenmesi yaşanması kullanılması zor şeyler oldu . ebem bana bebeğimin sağlıklı gelişimi için bol bol kırmızı et balık fındık ceviz badem ye süt iç demişti . o an eşimle şunu konuştuk . kırmızı et sanırım 50 tl , balık tazeyse 15-20 tl fındık badem 60 tl ceviz 55 tl süt 2.75 . bunları herkes alamayacağı için farkında olmadan genlerimiz de bozuluyor bence .

fakirler daha fakir zenginler daha zengin oldu . meyve sebze et elektrik su benzin doğal gaz kuru baklagiller her şey asgari ücretin günlüğüne göre hesaplandığında yenmesi yaşanması kullanılması zor şeyler oldu . ebem bana bebeğimin sağlıklı gelişimi için bol bol kırmızı et balık fındık ceviz badem ye süt iç demişti . o an eşimle şunu konuştuk . kırmızı et sanırım 50 tl , balık tazeyse 15-20 tl fındık badem 60 tl ceviz 55 tl süt 2.75 . bunları herkes alamayacağı için farkında olmadan genlerimiz de bozuluyor bence .
kesinlikle,organik olan doğal olan herşey daha pahalı,kimse kendini kandırmasın,biz çocukken kuru bakliyatı beğenmez yemezdik,şimdi onlarda ete yakın,sebzede pahalı..hükümet sadaka daağatacağına adam gibi arttısın asgari ücreti..bunların yardım kutularını kafalarına indirceksin aslında!

yollarımız var ama yollarda kullanacağımız arabalara benzinimiz yok :) hıphızlı trenimiz var çorbamız soğumuyor o derce hızlı ama çorbalarımız et suyu değil artık :) baş örtülü insanlar öyle bir gaza getirildi ki sanki başı açık olan herkes onlara düşmanmışcasına bu sefer onlar açıklara düşman oldular . ben onların bu şekilde çalışmalarından öğrenci olmalarından rahatsızlık duymuyorum asla ama öğretmenlerin bu durumdan etkilenmediğine de asla inanmıyorum . çünkü bu aralar öğretmenler hep badem bıyık sanki :)

yollarımız var ama yollarda kullanacağımız arabalara benzinimiz yok :) hıphızlı trenimiz var çorbamız soğumuyor o derce hızlı ama çorbalarımız et suyu değil artık :) baş örtülü insanlar öyle bir gaza getirildi ki sanki başı açık olan herkes onlara düşmanmışcasına bu sefer onlar açıklara düşman oldular . ben onların bu şekilde çalışmalarından öğrenci olmalarından rahatsızlık duymuyorum asla ama öğretmenlerin bu durumdan etkilenmediğine de asla inanmıyorum . çünkü bu aralar öğretmenler hep badem bıyık sanki :)
tüm ülke gurplaştıki maalesef böyle ama akpde kendi içinde gurup şu an gülenciler var onlar tayyipe küstü,

Ak Parti reklam konusunda başarılıdır, genelde güzel reklamlar yapar tabi para var adamlarda. Niye var sorusunu sormayacağım. Ama bu defa olmamış. Bu ne ya?

Yapilan hizmet goz onune seriliyor bunun neyine sasiriyorsunuz.Zamaninda diger hukumetlerin butceden paralari alip yarim birakip curumeye biraktigi insaatlar isletmeler Aaa evet o yapilmayan yagmalanan yarim kalan vaatler yazik orada gidenler kimin cebinden gitmisti.
Bana niye yaziyorsunuz...
Tabi canim.. Biz 12 sene once heryere atla, deveyle gidip geliyorduk zaten..:KK53: Sagolsun AKP geldi de asfalt yollarimiz oldu, biz de otomobil, kamyon, otobusle tanistik..:KK70:

11178314_10153248089658328_6832805410939056347_n.webp

Adamlar yol yapıyor. Memleketimde bir organize sanayıde şirketim..
3 gundur işe yarım saat geç geliyorum. secım zamanı yol yapmaya basladı. yol dedıysem yanlış anlasılmasın yama yapıyor. arabada ne amortisör kaldı nede ses yapmayan yeri.. ve personel sagolsun yol yapıyo adam dıye takdır edıyor :mad:

Pazar fiyatlarindan memnun olan kisilerin beni evlatlik almasini istiyorum

Back
X